עצה בכיול וחיבור פלזמה/מערכת קולנוע
אני מנוי להוט וקניתי פלזמה פיוניר 436 איזה ממיר אני צריך ומהו החיבור האופטימאלי בשבילו. כ"כ ברשותי מגבר פיוניר 1014 ורמקולים של קליפטש RF 25 איך עלי לחבר את כל המערכת כולל הפלזמה (איזה כבלים אני צריך לקנות לרמקולים)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ממי רכשת את כל זה? ממישהו שזה נפל לא מהמשאית?
ברצינות? החנות לא נתנה לך כבלים למערכת הזו? לא המליצה לך מה לעשות?
1. לגבי הממיר - כל ממיר שיש לו יציאת SCART ותומך ב-RGB. חבר SCART ל-SCART ותגדיר RGB.
2. תלוי בתקציב שלך ומה תפיסתך לגבי כבלי רמקולים.
אם אתה מאמין שהשפעתם זניחה ו/או התקציב מוגבל - לך לכל חנות אודיו/DIY וקנה כבל OFC עם חתך של 2.5 מ"מ וזהו.
אם אתה מאמין שיש לכבלים השפעה והתקציב שלך גדול יותר, פנה לחנויות אודיו ובקש לקבל כבלים לבדיקה בבית.
ברצינות? החנות לא נתנה לך כבלים למערכת הזו? לא המליצה לך מה לעשות?
1. לגבי הממיר - כל ממיר שיש לו יציאת SCART ותומך ב-RGB. חבר SCART ל-SCART ותגדיר RGB.
2. תלוי בתקציב שלך ומה תפיסתך לגבי כבלי רמקולים.
אם אתה מאמין שהשפעתם זניחה ו/או התקציב מוגבל - לך לכל חנות אודיו/DIY וקנה כבל OFC עם חתך של 2.5 מ"מ וזהו.
אם אתה מאמין שיש לכבלים השפעה והתקציב שלך גדול יותר, פנה לחנויות אודיו ובקש לקבל כבלים לבדיקה בבית.
עוד לא קיבלתי אותם
קניתי את הכל לפני כמה ימים מחנות מוכרת ואני צריך לקבל אותם בימים הקרובים. מתקין מגיע להרכיב את הפלזמה ועל הדרך מביא גם את המגבר והרמקולים אני פשוט לא בטוח עד כמה המתקין הוא איש מקצוע מעבר לקדיחת כמה ברגים(אם הוא מבין במוזיקה ווידאו)
מי אמר אני ולא קיבל ?!
lalzar,
לתשומת ליבך !
חברת ט.ר. יבואנית פיוניר מספקת ערכת כבלים עם כל מסך מסידרה 6.
אז לפני שאתה רץ לרכוש כבלים במיטב כספך , מומלץ שתיכנס לקישור הבא :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=541
לתשומת ליבך !
חברת ט.ר. יבואנית פיוניר מספקת ערכת כבלים עם כל מסך מסידרה 6.
אז לפני שאתה רץ לרכוש כבלים במיטב כספך , מומלץ שתיכנס לקישור הבא :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=541
אכן נקנה עם אחריות של טר
SHRAGI תודה רבה על הלינק ולכל המערכת (פלזמה 436 RXE וקליפטש RF 25) יש אחריות של ט.ר האם הם מספקים גם כבלים לרמקולים?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
סתם לידע כללי, יש לי חבר שהיה נוכח ביום עיון של פיוניר.
כשאמרו לכל המתקינים כי כל כל המסכים יסופקו עם כבלים, הדעה הרווחת בקרב המתקינים היתה לא לתת את הכבלים אלא רק בתוספת תשלום.
היו אפילו התלוצצויות בנושא, כאשר כל אחד חשב כמה כסף הוא יכול להוציא מהלקוח על נתינת הכבל.
מה הסיכוי שלקוח יודע כי מגיע לו כבלים באותו מחיר?
אל תאמינו למתקינים, תמיד תבדקו.
כשאמרו לכל המתקינים כי כל כל המסכים יסופקו עם כבלים, הדעה הרווחת בקרב המתקינים היתה לא לתת את הכבלים אלא רק בתוספת תשלום.
היו אפילו התלוצצויות בנושא, כאשר כל אחד חשב כמה כסף הוא יכול להוציא מהלקוח על נתינת הכבל.
מה הסיכוי שלקוח יודע כי מגיע לו כבלים באותו מחיר?
אל תאמינו למתקינים, תמיד תבדקו.
בשביל למנוע צרות
אילו כבלים אני זכאי לקבל? אני מניח שהם יציעו לי ערכת כבלים אחת ואת השנייה שאותה אני אמור לקבל גם ככה עקב קניית המכשיר הם יציעו לי לקנות(עם ישראל מלא בתחמנים
) .בקיצור על מה אני צריך להתעקש? איך אני אבדיל בין כבל שרוצים "לדחוף" לי לבין הכבל האמיתי שאמור להיות מסופק (שילמתי מספיק בשביל שלא יחייבו אותי על עוד שטויות)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
לפי מה שרשום בכתבה ש shragi צירף, אתה אמור לקבל: "חיבור SCART-SCART וקומפוננט + אודיו איכותיים".
תודה....אבל,
איך אני יכול להבדיל בין כבל איכותי לבין לא איכותי? איך נראה SCART האם זה 21 פינים? האם יש לך לינק שבו אני אוכל לראות את הסט המדובר או משהו דומה באיכות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
lalzar,
זה שאלת המליון דולר... כבל שהוא מעל רמת "MADE IN GAZA" צריך להיות סביר.
SCART=21 PIN
זה שאלת המליון דולר... כבל שהוא מעל רמת "MADE IN GAZA" צריך להיות סביר.
SCART=21 PIN
מי אמר אני ולא קיבל ?!
lalzar,
הכבלים שאתה אמור לקבל בערכה הם מתוצרת חברה איטלקית בשם ALPHA ELECTRONICA.הערכה מסופקת כהשלמה למסך , ודבר זה אינו משליך על כבלים למערכת שזה דבר שונה בתכלית.
הכבלים שאתה אמור לקבל בערכה הם מתוצרת חברה איטלקית בשם ALPHA ELECTRONICA.הערכה מסופקת כהשלמה למסך , ודבר זה אינו משליך על כבלים למערכת שזה דבר שונה בתכלית.
למען ההגינות
אחלה סגרתם לי את הפינה עם הפלזמה. לגבי המערכת, למען ההגינות אני אומר שאני לא מצפה לקבל כבלים לחיבור אבל בכ"א אני אשאל שאלת קיטבג, אני אמור לקבל?