חדש בענייני קונסולות ומשחקים - מבקש אינפ' על Wii
בוקר טוב חברים,
מבקש עזרה והכוונה מאיפה להתחיל. מה משמעות המונחים מוסב/צרוב/PAL/פרוץ/צ'יפ.
על מה לתת את הדעת והדגש ברכישה של מכשיר והיכן כיום ניתן לקבל את ההצעה המשתלמת ביותר לקיט של קונסולה/אביזרים/משחקים.
תודה רבה.
מבקש עזרה והכוונה מאיפה להתחיל. מה משמעות המונחים מוסב/צרוב/PAL/פרוץ/צ'יפ.
על מה לתת את הדעת והדגש ברכישה של מכשיר והיכן כיום ניתן לקבל את ההצעה המשתלמת ביותר לקיט של קונסולה/אביזרים/משחקים.
תודה רבה.
קונסולת ה WII קצת מוגבלת מבחינת היכולות שלה... היא אומנם קטנה ופיצ'ר התנועה שלה ייחודי אך יש לה כמה חסרונות:
-המעבד הגרפי מוגבל ולא עומד לצד הגרפיקות שמציגים ה- PS3 ו- XBOX360
-אין חיבור HD
-אין יכולת לנגן DVD
לטעמי הקונסולה מיועדת יותר לילדים או לחבורה שאוהבת לשחק משחקי ספורט ו FUN עם יכולת התזוזה.
לשאלותיך:
מוסב/צרוב/צ/יפ ופרוץ זה מאותה מחלקה...פתיחה של המכשיר לקריאת משחקים צרובים.
עניין ה PAL קשור לארץ המכירה של המכשיר, משחקים של PAL לא יעבוד על NTSC ולהיפך..בתחום הזה יש כל מיני צ'יפים ועדכונים שיכולים לשנות את הסטטוס הזה.
לגבי הצעה משתלמת-תפתח ZAP ותחפש או לחילופין תנסה את VGS, גיים סטיישן, אנג'ויסטיק, מוניליין.
-המעבד הגרפי מוגבל ולא עומד לצד הגרפיקות שמציגים ה- PS3 ו- XBOX360
-אין חיבור HD
-אין יכולת לנגן DVD
לטעמי הקונסולה מיועדת יותר לילדים או לחבורה שאוהבת לשחק משחקי ספורט ו FUN עם יכולת התזוזה.
לשאלותיך:
מוסב/צרוב/צ/יפ ופרוץ זה מאותה מחלקה...פתיחה של המכשיר לקריאת משחקים צרובים.
עניין ה PAL קשור לארץ המכירה של המכשיר, משחקים של PAL לא יעבוד על NTSC ולהיפך..בתחום הזה יש כל מיני צ'יפים ועדכונים שיכולים לשנות את הסטטוס הזה.
לגבי הצעה משתלמת-תפתח ZAP ותחפש או לחילופין תנסה את VGS, גיים סטיישן, אנג'ויסטיק, מוניליין.
אני ממליץ לך להתרחק ממכשיר "קוריאני מוסב" שהוא זול משמעותית ממכשיר PAL, אבל יש סכנה שהמכשיר ייהרס (מה שנקרא brick - המכשיר הופך לחסר שימוש כמו לבנה) אם הוא יעודכן עם עדכון של אזור PAL.
אני ממליץ לך לקנות עם הWII זוג שלטים נוסף (wiimote + nunchuck) שעולים יחדיו 250 ש"ח ברוב החנויות.
אני לא יודע אם אפשר לדבר על פריצות / צ'יפים בפורום, אז לא ארחיב בנושא, אבל העלויות (מכשירPAL פרוץ/צ'יפ + זוג שלטים) היא בסביבות ה1800-2000 ש"ח.
שוק היד שניה מלא בקונסולות WII של גיימרים מאוכזבים שציפו לגראפיקה מהדור החדש, אז תוכל למצוא לא מעט הזדמנויות שם.
אני ממליץ לך לקנות עם הWII זוג שלטים נוסף (wiimote + nunchuck) שעולים יחדיו 250 ש"ח ברוב החנויות.
אני לא יודע אם אפשר לדבר על פריצות / צ'יפים בפורום, אז לא ארחיב בנושא, אבל העלויות (מכשירPAL פרוץ/צ'יפ + זוג שלטים) היא בסביבות ה1800-2000 ש"ח.
שוק היד שניה מלא בקונסולות WII של גיימרים מאוכזבים שציפו לגראפיקה מהדור החדש, אז תוכל למצוא לא מעט הזדמנויות שם.