תגובות למאמר בנושא PlayTV - קליטת DTT עם PS3
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בארה"ב המכשיר לא משווק (כי הם משתמשים בATSC) מה שמשאיר אותך בעיקר עם אירופה, וייתכן אוסטרליה/ניו זילנד. בהחלט מגניב. רק צריך לחץ על הרשות שיהיה לנו אנגלית - וזה נהיה כמעט מושלם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
איתי,
שפו על המאמר.
לדעתי ובתור בעלים של PS3 עדיין כדאי יותר לחבר ממיר DTT איכותי ישירות ל-TV (או דרך רסיבר) ולא דרכו. וזאת מפני שה-PS3 שותה חשמל בראבתנות יתר ובנוסף ימיו מתקצרים לאין שיעור.
שפו על המאמר.
לדעתי ובתור בעלים של PS3 עדיין כדאי יותר לחבר ממיר DTT איכותי ישירות ל-TV (או דרך רסיבר) ולא דרכו. וזאת מפני שה-PS3 שותה חשמל בראבתנות יתר ובנוסף ימיו מתקצרים לאין שיעור.
זה אכן המצב?
הPLAYTV לא יודע להוציא את הPS3 ממצב סטנדביי?
(אם הוא יודע , אז הייתי שמח לדעת מאיפה אפשר להזמין ומי שמעונין בקונקה 630 ZDT + סטיק 8 גיגה ב300 ש"ח שיפנה אלי ברגע שזה מגיע
)
במיוחד לעומת הקונקה יש לו בערך את כל היתרונות והחסרונות (חוץ מיציבות , ממשק שאשכרה עובד , עידכונים ועוד כמה פרטים שוליים)
ליביו
הPLAYTV לא יודע להוציא את הPS3 ממצב סטנדביי?
(אם הוא יודע , אז הייתי שמח לדעת מאיפה אפשר להזמין ומי שמעונין בקונקה 630 ZDT + סטיק 8 גיגה ב300 ש"ח שיפנה אלי ברגע שזה מגיע
במיוחד לעומת הקונקה יש לו בערך את כל היתרונות והחסרונות (חוץ מיציבות , ממשק שאשכרה עובד , עידכונים ועוד כמה פרטים שוליים)
ליביו
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

sathack, אם אתה רוצה להיות נייד - לא נראה לי שאתה רוצה להסתובב עם משהו שהוא גדול פי כמה וכמה ממתאם USB. באיכות - לא חושב שיש הבדל בינהם. אם אתה רק רוצה להשתמש במחשב - לא חושב שזו הוצאה כדאית.
nils3373, בהנחה ויהיה לנו אנגלית בEPG או עברית בPS3 - אני הייתי לוקח את הממיר הזה בקלות, הממשק מדהים, עדכון התוכנה הבא יכניס דברים שלדעתי ייקח לא מעט שנים אם בכלל עד שייכנס לממירים אחרים שנמכרים. בנוסף, למי שחשוב, הפורמט הנשמר ניתן לצפייה במחשב.
לגבי השחיקה - זו עלולה להיות בעייה. אבל מצד שני - יש PS2 שהחזיקו שנים, אין סיבה שהPS3 לא יחזיק גם ככה.
וכמובן, תודה על הברכות!
nils3373, בהנחה ויהיה לנו אנגלית בEPG או עברית בPS3 - אני הייתי לוקח את הממיר הזה בקלות, הממשק מדהים, עדכון התוכנה הבא יכניס דברים שלדעתי ייקח לא מעט שנים אם בכלל עד שייכנס לממירים אחרים שנמכרים. בנוסף, למי שחשוב, הפורמט הנשמר ניתן לצפייה במחשב.
לגבי השחיקה - זו עלולה להיות בעייה. אבל מצד שני - יש PS2 שהחזיקו שנים, אין סיבה שהPS3 לא יחזיק גם ככה.
וכמובן, תודה על הברכות!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

liviur, תשים לב, כתבתי שהבעייה היא רק בREMOTE PLAY.
אין שום בעייה לכוון הקלטה עתידית ולסגור את המכשיר, או להתחיל להקליט ולהגיד לPS3 לסגור עצמו כשההקלטה תגמר. עובד ללא דופי.
אין שום בעייה לכוון הקלטה עתידית ולסגור את המכשיר, או להתחיל להקליט ולהגיד לPS3 לסגור עצמו כשההקלטה תגמר. עובד ללא דופי.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
תודה. האם המוצר שנמכר באנגליה יעבוד בארץ? האם בכלל יש כמה סוגי PLAYTV לפי איזורים או שיש גרסה אחת בלבד, וכל אחת שאקנה תעבוד כראוי בישראל?Itay_Pollak כתב:בארה"ב המכשיר לא משווק (כי הם משתמשים בATSC) מה שמשאיר אותך בעיקר עם אירופה, וייתכן אוסטרליה/ניו זילנד. בהחלט מגניב. רק צריך לחץ על הרשות שיהיה לנו אנגלית - וזה נהיה כמעט מושלם....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

ככל שאני יודע - יש רק גרסא אחת, רק אל תקנה ביפן, שם יש להם משהו שאמור לצאת שייחודי להם (אם תכנת "לקפוץ" ליפן לצורך הרכישה).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73360
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
איך ניתן לתכנן הקלטה עתידית כשלא רואים ב EPG מה שם התוכנית? איך אפשר לדעת מה אתה מקליט כרגע כשאין תמיכה בעיברית ב EPG?Itay_Pollak כתב:,
אין שום בעייה לכוון הקלטה עתידית ולסגור את המכשיר, או להתחיל להקליט ולהגיד לPS3 לסגור עצמו כשההקלטה תגמר. עובד ללא דופי....
- Huber
- חבר במועדון HT

עופר, יש לך מושג אם יש תוכניות לתרגם את ה EPG לאנגלית?oferlaor כתב:איתי,
מאמר מצויין ובהחלט משהו שמאוד עניין אותי אישית.
תודה!!...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

ברוך השם יש עוד מקורות לEPG...
אז או שאתה רואה את הEPG נגיד במחשב ואז (במידה ומדובר בערוצים 10 ו2) בוחר בEPG עם הג'יבריש, או שאתה פשוט עושה הקלטה ידנית.
אז או שאתה רואה את הEPG נגיד במחשב ואז (במידה ומדובר בערוצים 10 ו2) בוחר בEPG עם הג'יבריש, או שאתה פשוט עושה הקלטה ידנית.
סתם מסורבל לפי דעתי..Itay_Pollak כתב:ברוך השם יש עוד מקורות לEPG...
אז או שאתה רואה את הEPG נגיד במחשב ואז (במידה ומדובר בערוצים 10 ו2) בוחר בEPG עם הג'יבריש, או שאתה פשוט עושה הקלטה ידנית....
עדיף שיהיה אנגלית ואז יהיה ממש קל.
אבל להכינס למחשב ובלה בלה בלה...
תגיד ונגיד בבו היום יהיה HD בעידן.
אז זה יכול לקלוט?
- Huber
- חבר במועדון HT

הקלטה ידנית זה טוב ויפה אם אתה 24/7 ליד המכשיר. הקלטה עתידית כרגע בלי אנגלית ב EPG או תמיכה בעברית ב PS3 (כשכבשים יעופו) נראה לי לא אופציה רלוונטית. חבל, היה הופך את זה למכשיר מושלם.Itay_Pollak כתב:ברוך השם יש עוד מקורות לEPG...
אז או שאתה רואה את הEPG נגיד במחשב ואז (במידה ומדובר בערוצים 10 ו2) בוחר בEPG עם הג'יבריש, או שאתה פשוט עושה הקלטה ידנית....