סמולוויל פרק אחרון לעונה-ספויילר
כרגע יצא לי לראות את הפרק האחרון של העונה, למרות שהתחיל ממש טוב עם סימנים של סופרמן אוטוטו מגיע. הפרק מוכיח שוב שהיה צריך לסגור את הבאסטה ממזמן. בנוסף גם קראתי שמתכננים עוד עונה, בטח בעונה הבאה יראו את וולף בפרק האחרון מדגמן את החליפה בשירותים מול המראה. הסידרה הזאת מבחנתי קצת הרסה את הדימוי של סופרמן, בגלל כל כך הרבה סיבות, למשל וולף הוא לא בדיוק קלארק קנט "מסורתי", אין משקפים, שלופריות, גמגום וכל שאר הירקות.
מה אתם חושבים?
מה אתם חושבים?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
THE LEGEND OF THE SEEKER סידרת נעורים - ממש לא מומלצת.
אני דווקא אהבתי את ה 2-3 עונות אחרונות של הסידרה. נכון שהיא שונה לגמרי מסופרמן המקורי, אבל זה חלק מהקסם שלה.
אני דווקא אהבתי את ה 2-3 עונות אחרונות של הסידרה. נכון שהיא שונה לגמרי מסופרמן המקורי, אבל זה חלק מהקסם שלה.
- Huber
- חבר במועדון HT

שטויות, לדעתי זה שמועה ותו לא, אם היה בעייה לא היו מרימים את הסידרה מכלתחילה. לא היו עושים סידרה על סופרמן וכל הדמויות מסביב אם לא היה להם אישור מבעלי הזכויות יוצרים מלכתחילה אחרת הייתה מתבשלת תיבעת ענק נגדם.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
קודם כל אני חושב שסמולוויל מוצלחת עד היום. פרק סיום העונה התשיעית היה מצוין וביים אותו אחד הבמאים האהובים עלי ביותר - גרג בימן - ברוך שובו לבית החם של סמולוויל. הוא היה שם בעונות 1-5 - פרש ל- Heroes והבין שאין כמו סמולוויל. אני לא יודע אם זו הייתה מחווה חד פעמית או שהוא חזר ל- crew. בכל מקרה, שימח אותי מאוד שהוא ביים ורואים עד כמה הבימוי של הפרק היה מצוין.
לגבי סופרמן - הסדרה מספרת את קורותיו של קלארק קנט בדרכו להפוך להיות סופרמן. אף אחד לא אמר שהסדרה היא על סופרמן. משפטית - אסור להם להשתמש במונח "סופרמן" בסדרה עקב תביעה של יורשי יוצרי הדמות "סופרמן" מול WB. אני לא חושב שנזכה לראות את סופרמן - במקסימום הוא יעוף בעונה האחרונה של הסדרה (שכנראה תהיה העשירית, אבל כבר אי אפשר לדעת) ואולי בפרק האחרון יראו את החליפה המסורתית של סופרמן - (לא כמו בפרק סיום עונה 9 ששם הראו את הסמל "S" מנצנץ מהעיניים של וולינג) אבל אני מתקשה להאמין שוולינג ילבש אותה כי זה אייקוני מדי והוא אמר שהוא לא רוצה/לא מסכים להיתפס בתור מי שהיה סופרמן.
לגבי סופרמן - הסדרה מספרת את קורותיו של קלארק קנט בדרכו להפוך להיות סופרמן. אף אחד לא אמר שהסדרה היא על סופרמן. משפטית - אסור להם להשתמש במונח "סופרמן" בסדרה עקב תביעה של יורשי יוצרי הדמות "סופרמן" מול WB. אני לא חושב שנזכה לראות את סופרמן - במקסימום הוא יעוף בעונה האחרונה של הסדרה (שכנראה תהיה העשירית, אבל כבר אי אפשר לדעת) ואולי בפרק האחרון יראו את החליפה המסורתית של סופרמן - (לא כמו בפרק סיום עונה 9 ששם הראו את הסמל "S" מנצנץ מהעיניים של וולינג) אבל אני מתקשה להאמין שוולינג ילבש אותה כי זה אייקוני מדי והוא אמר שהוא לא רוצה/לא מסכים להיתפס בתור מי שהיה סופרמן.
- Huber
- חבר במועדון HT

בעיניי יש בעייה אחרת עם המעבר לסופרמן ה"סטנדרטי". הסידרה הזו הרבה יותר עכשווית מסידרת סופרמן המסורתית (פלאפונים, אינטרנט, לווינים, מחשבי על, העיתונות בנייר שבתהליכי פשיטת רגל וכו), לראות את קלארק קנט בטייטץ' ותחתונים מעליהם בעיניי יראה פשוט מגוחך לתקופה שהסידרה הזו חיה על פיה. אולי בשנות ה 30 כשסופרמן נוצר זה היה נראה קביל - היום זה פשוט מגוחך.
אבל הי - אולי זה רק אני
לגבי השחקן שלא רוצה להיות מזוהה עם סופרמן, יש משהו בדבריו. בעיניי סופרמן היה וישאר תמיד כריסטופר ריב. בעיניי כל השאר הם צל חיוור לעומתו:
http://gensburger.com/misterwriter/page ... 4large.jpg
אבל הי - אולי זה רק אני
לגבי השחקן שלא רוצה להיות מזוהה עם סופרמן, יש משהו בדבריו. בעיניי סופרמן היה וישאר תמיד כריסטופר ריב. בעיניי כל השאר הם צל חיוור לעומתו:
http://gensburger.com/misterwriter/page ... 4large.jpg
- Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 428
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
חל שבימן חזר עונות 6 ו 7 היו מצויינות עונות 8 ו 9 גרועות עד כדי שדימיוני השבלוני היה יכול להמציא תסריטים יותר מעניינים פשוט כישלון כולל הפרק האחרון, אני כמו סטלן מכור רואה את הפרקים ומקווה שיגיעו לרמה של עונות 6 ו7 אחר כך פשוט משעמם טנובלה בידיונית כל כך חבל שגרג בימן חזרsmallville4r כתב:קודם כל אני חושב שסמולוויל מוצלחת עד היום. פרק סיום העונה התשיעית היה מצוין וביים אותו אחד הבמאים האהובים עלי ביותר - גרג בימן - ברוך שובו לבית החם של סמולוויל. הוא היה שם בעונות 1-5 - פרש ל- Heroes והבין שאין כמו סמולוויל. אני לא יודע אם זו הייתה מחווה חד פעמית או שהוא חזר ל- crew. בכל מקרה, שימח אותי מאוד שהוא ביים ורואים עד כמה הבימוי של הפרק היה מצוין.
לגבי סופרמן - הסדרה מספרת את קורותיו של קלארק קנט בדרכו להפוך להיות סופרמן. אף אחד לא אמר שהסדרה היא על סופרמן. משפטית - אסור להם להשתמש במונח "סופרמן" בסדרה עקב תביעה של יורשי יוצרי הדמות "סופרמן" מול WB. אני לא חושב שנזכה לראות את סופרמן - במקסימום הוא יעוף בעונה האחרונה של הסדרה (שכנראה תהיה העשירית, אבל כבר אי אפשר לדעת) ואולי בפרק האחרון יראו את החליפה המסורתית של סופרמן - (לא כמו בפרק סיום עונה 9 ששם הראו את הסמל "S" מנצנץ מהעיניים של וולינג) אבל אני מתקשה להאמין שוולינג ילבש אותה כי זה אייקוני מדי והוא אמר שהוא לא רוצה/לא מסכים להיתפס בתור מי שהיה סופרמן....