ניגון AVCHD מהמצלמה החדשה

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
_RoNneN_ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קנינו מצלמה חדשה של סוני (HDR-XR550) שמצלמת ב1080P, פורמט AVCHD (קבצים בסיומת ts). הבנתי שניתן לנגן אותו עם VLC ותוכנה חדשה בשם Splash (שמותאמת לAVCHD).

דרך VLC יש בעיה שכבר ראיתי בהרבה מקומות, בעת תנועה של המצלמה יש פסים. האיכות וכל השאר מצויינים, אבל הבעיה היא הפסים.
תמונה

דרך Splash זה פשוט לא מתנגן בצורה טובה ברגע שעוברים למסך מלא/משנים את גודל המסך. כלומר בהתחלה זה טוב, לאחר מכן (אחרי שמשנים את הגודל) זה מתעוות ומתחיל לרעוד ולקפוץ. כאשר עושים Pause לא ניתן לראות את הבעיה.

אולי יש דרך לתקן זאת ע"י הגדרות וכו' בתוכנות? אולי הבעיה בהגדרות המצלמה עצמה? יש עוד המלצות לתוכנות לנגן איתן?

המחשב שלי חזק, ככה שזו כנראה לא הבעיה.

תודה :)

עריכה:
הרגע העברתי את הקבצים דרך התוכנה שמגיעה עם המצלמה, ולא דרך "המחשב שלי". הקבצים הללו הם עם סיומת m2ts בעוד שאלו שהעברתי בלי התוכנה הם בעלי סיומת mts. הבעיות שצוינו לעיל זהות, אבל האם יש הבדל כלשהו?

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #2 

_RoNneN_ כתב:קנינו מצלמה חדשה של סוני (HDR-XR550) שמצלמת ב1080P, פורמט AVCHD (קבצים בסיומת ts). הבנתי שניתן לנגן אותו עם VLC ותוכנה חדשה בשם Splash (שמותאמת לAVCHD).

דרך VLC יש בעיה שכבר ראיתי בהרבה מקומות, בעת תנועה של המצלמה יש פסים. האיכות וכל השאר מצויינים, אבל הבעיה היא הפסים.
תמונה

דרך Splash זה פשוט לא מתנגן בצורה טובה ברגע שעוברים למסך מלא/משנים את גודל המסך. כלומר בהתחלה זה טוב, לאחר מכן (אחרי שמשנים את הגודל) זה מתעוות ומתחיל לרעוד ולקפוץ. כאשר עושים Pause לא ניתן לראות את הבעיה.

אולי יש דרך לתקן זאת ע"י הגדרות וכו' בתוכנות? אולי הבעיה בהגדרות המצלמה עצמה? יש עוד המלצות לתוכנות לנגן איתן?

המחשב שלי חזק, ככה שזו כנראה לא הבעיה.

תודה :)

עריכה:
הרגע העברתי את הקבצים דרך התוכנה שמגיעה עם המצלמה, ולא דרך "המחשב שלי". הקבצים הללו הם עם סיומת m2ts בעוד שאלו שהעברתי בלי התוכנה הם בעלי סיומת mts. הבעיות שצוינו לעיל זהות, אבל האם יש הבדל כלשהו?
...

נתקלתי בזה ב VLC.
לדעתי אתה מציג את הקבצים לא ברזולוציה האמיתית שלהם, כלומר גודל חלון התצוגה קובע את הרזולוציה ויחס המסך מה שגורם לקובץ להראות כמו בדוגמא שצרפת.
האם אתה יכול לנסות ולנגן את זה בנגן אחר ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #3 

האם הניגון של הסרט עצמו חלק או מקרטע?
האם הסאונד והתמונה בסינק?

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”