המלצה למצלמה חיצונית סמויה

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
NK פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #1 

לצערי לאחרונה אני נתקל בבעיית וונדליזם שמחריפה ככל שעובר הזמן,אני גר במרכזה של העיר ככה שכל האופציות לגבי הגורם לוונדליזם פתוחות(שיכורים/מסוממים ,שכנים משועממים) הייתי רוצה ממכם עזרה/כיוון/המלצה למצלמה חיצונית סמוייה(לחנייה) שתיתן מענה כל הזמן(יום,לילה) כמובן שתיהיה כמה שיותר איכותית(לראות פנים בברור) אני רוצה אופציה להקלטה,בנוסף שהמערכת(המצלמה) תחובר למחשב נייד או לציוד אחר ,מה שעדיף.
אני דיי לחוץ עם העיניין ואין לי שום רקע מוקדם ולכן אשמח להמלצות ולכיוון לגבי הציוד וכמו כן לבעל מיקצוע אמין מאזור המרכז(אני מראשון).
שבת שלום ותודה מראש!

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

אצלנו בבניין מותקנת מערכת של מצלמות המגינה על כל הפתחים ברמה של בסיס מוסד
בזמנו כשהנושא עלה לדיון בין הדיירים אמנם לא התנגדתי אבל אני חושב שלכל היותר תקבל צילום של וונדל א' או וונדל ב' מחבלים ברכושך וכשתביא את זה למשטרה תקבל את התשובה האידיוטית הרגילה :אם אתה צריך אישור לביטוח
אני הייתי מנסה להגן על רכושי באמצעי אזעקה כל שהוא שייתן התראה ברגע האמת

NK פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

כן אבל מדובר בחנייה שעשרות עם לא מאות אנשים עוברים לידה במהלך היום(מרכז העיר אמרנו) לכן אזעקה ממש לא תתאים ,מה גם שאם המשטרה לא עוזרת אבל אתה כן יודע מי מבצע את הנזק ומגובה בהוכחות תמיד יש לך את האופציה לתבוע.

NK פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אף אחד לא יכול לעזור?

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”