שאלה למנהלי האתר: האם אתם מפעילים פה צנזורה אוטומטית על מילים מסוימות?
אחרי שכתבתי איזו שהיא הודעה ושלחתי אותה לשרשור, גיליתי, למרבה ההפתעה, ששמה של חנות מסוימת שהוזכרה בהודעה שלי הוחלפה בצמד המילים 'החנות ההיא'! יש לציין, שלדעתי, זה נעשה באופן אוטו' לגמרי ע"י סקריפט או משהו בסגנון דומה ולא ע"י זה, שמישהו באמת קרא את תוכן ההודעה ומצא לנכון לשנות את שם החנות....כמובן, שזכותכם כבעלי אתר פרטי לעשות מה שבא לכם, שאלתי היא האם אפשר לדעת את הסיבה למעשה קיצוני כל כך, לטעמי לפחות, ועוד בלי ליידע את הכותב? (לקח לי כמה דקות להבין שלא אני אשם בכך ששם החנות לא מופיע בהודעה)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אכן . מקרה חריג עקב מנהגה של החנות ההיא לשלוח מכתבי איום לאתר בעקבות שרשורים לא מחמיאים עליה. השילוב של זה ביחד עם כמות נכבדת של שרשורי פרסום לאותה חנות הביאה אותנו למצב שבו פשוט אין ברירה אלא להעלים את שם החנות.
אם תשאלו אותי הטקטיקה של החנות ההיא זה בזיון מכוער ואנחנו לא ניתן לזה יד או נעזור להם לפרסם את עצמם בדרך זו.
אם תשאלו אותי הטקטיקה של החנות ההיא זה בזיון מכוער ואנחנו לא ניתן לזה יד או נעזור להם לפרסם את עצמם בדרך זו.
- oferlaor
- מנהל

Zovirax,
אני לא ממליץ לרכוש או לחליפין להחרים אותם. אני פשוט מסרב לשתף פעולה עם שיטת השיווק המגעילה הזו: איומי עו"ד מצד אחד כשהביקורת נוקבת ומצד שני שליחת לקוחות לשווק אותם בהודעות בפורום.
הם לקחו את זה כמה צעדים יותר רחוק מכל החברות האחרות שאני מכיר.
אני בטוח שאנחנו לא האתר היחיד שסובל מהשיטה שלהם אבל בניגוד לאחרים אני מסרב להפנות את הלחי השניה.
אני לא ממליץ לרכוש או לחליפין להחרים אותם. אני פשוט מסרב לשתף פעולה עם שיטת השיווק המגעילה הזו: איומי עו"ד מצד אחד כשהביקורת נוקבת ומצד שני שליחת לקוחות לשווק אותם בהודעות בפורום.
הם לקחו את זה כמה צעדים יותר רחוק מכל החברות האחרות שאני מכיר.
אני בטוח שאנחנו לא האתר היחיד שסובל מהשיטה שלהם אבל בניגוד לאחרים אני מסרב להפנות את הלחי השניה.
- oferlaor
- מנהל

הסרתי את שתי ההודעות עם שם החנות.
מה לא היה ברור בהודעה שלי בשרשור הזה?
מה לא היה ברור בהודעה שלי בשרשור הזה?