תקלה ברסיבר - נדלק ומיד נכבה
-
ron11
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
הרסיבר הוא אונקיו 503.
התופעה הנ"ל מזוהית במנואל כהגנת מתח זרם של הרסיבר.
המוזר הוא, שבשיחה עם הטכנאי של היבואן, הוא אכן אמר לי שזה כנראה המצב, אך לטענתו זוהי אינה תופעה שכיחה, ובמקרים בודדים זהים לכך, ברסיברים של אונקיו, בודדו את הגורם לתקלה וכנראה המדובר בבעיה בממיר - 3100.
לטענתו הבעיה קיימת ןמוכרת, הן בכבלים ובלווין, של זרם מתח מעל למותר, ובמעין "הסכם שבשתיקה" הן אינן מדווחות על כך.
הפתרון, לטענתו נמצא במתאם מיוחד אשר תפקידו לקלוט את האות של השידורים אך בהפרדה מהזרם החשמלי (לי זה נשמע מוזר אך אני חייב לציין שאני לא מבין בזה כלום).
שעד עתה השתמשתי בממיר הנ"ל ללא בעיות, ולפני כן אף היה לי רסיבר דנון, ולא סבלתי מאף בעיה.
האם מישהו מכיר את התופעה, או שמע עליה?
האם זה הגיוני שגם כאשר הרסיבר מחובר לממיר אך ורק ביציאת אופטי לאודיו, בגלל שהדי וי די מחובר בכבלים אנלוגיים לממיר, ובכבל קואקסיאלי לרסיבר, הרסיבר מושפע מאותה תופעה? (כך לטענת הטכנאי)
התופעה הנ"ל מזוהית במנואל כהגנת מתח זרם של הרסיבר.
המוזר הוא, שבשיחה עם הטכנאי של היבואן, הוא אכן אמר לי שזה כנראה המצב, אך לטענתו זוהי אינה תופעה שכיחה, ובמקרים בודדים זהים לכך, ברסיברים של אונקיו, בודדו את הגורם לתקלה וכנראה המדובר בבעיה בממיר - 3100.
לטענתו הבעיה קיימת ןמוכרת, הן בכבלים ובלווין, של זרם מתח מעל למותר, ובמעין "הסכם שבשתיקה" הן אינן מדווחות על כך.
הפתרון, לטענתו נמצא במתאם מיוחד אשר תפקידו לקלוט את האות של השידורים אך בהפרדה מהזרם החשמלי (לי זה נשמע מוזר אך אני חייב לציין שאני לא מבין בזה כלום).
שעד עתה השתמשתי בממיר הנ"ל ללא בעיות, ולפני כן אף היה לי רסיבר דנון, ולא סבלתי מאף בעיה.
האם מישהו מכיר את התופעה, או שמע עליה?
האם זה הגיוני שגם כאשר הרסיבר מחובר לממיר אך ורק ביציאת אופטי לאודיו, בגלל שהדי וי די מחובר בכבלים אנלוגיים לממיר, ובכבל קואקסיאלי לרסיבר, הרסיבר מושפע מאותה תופעה? (כך לטענת הטכנאי)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
דבר ראשון, נתק את כל החיבורים מהרסיבר.
בד"כ זה נובע מקצר ביציאות של המגבר.
הפעל את הרסיבר כששום דבר לא מחובר אליו.
אם גם עכשיו הוא נכבה מדובר בתקלה שאתה חייב להפנות למעבדה (יבואן אם זה תחת אחריות).
אם לא, תתחיל לחבר מכשיר מכשיר ואח"כ רמקול רמקול עד שתמצא את הסורר.
לעיתים, רק ע"י ניתוק של הכל וחיבור מחדש, זה מסתדר כי פשוט הפעם לא קיצרת.
בד"כ זה נובע מקצר ביציאות של המגבר.
הפעל את הרסיבר כששום דבר לא מחובר אליו.
אם גם עכשיו הוא נכבה מדובר בתקלה שאתה חייב להפנות למעבדה (יבואן אם זה תחת אחריות).
אם לא, תתחיל לחבר מכשיר מכשיר ואח"כ רמקול רמקול עד שתמצא את הסורר.
לעיתים, רק ע"י ניתוק של הכל וחיבור מחדש, זה מסתדר כי פשוט הפעם לא קיצרת.
1. רסיבר לא יכול להיות מחובר אופטית לממיר לאודיו (כי פשוט לא קיים חיבור כזה בממירים בארץ)ron11 כתב:גם כאשר הרסיבר מחובר לממיר אך ורק ביציאת אופטי לאודיו, בגלל שהדי וי די מחובר בכבלים אנלוגיים לממיר, ובכבל קואקסיאלי לרסיבר, הרסיבר מושפע מאותה תופעה? (כך לטענת הטכנאי)...
2. DVD לא יכול להיות מחובר לממיר. לרסיבר אם כבר.
יכול להיות להיות שמתוך סלט כזה הצלבת חיבורים בטעות, אבל מדובר במיליוולטים ולכן (לדעתי) לא יכול הלשפיע על מערכת חשמל כללית של הרסיבר.
אבל... אם כבר מסרת אותו לתיקון, אין בוכים על חלב שנשפך...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
ron11--אל תילחץ עוד מעט תחרות תחרות הנרשם ה7000
גייס את ההנהלה
ותפתח שרשור "איזה רסיבר מתאים לדנון 1920"
אני כבר רומז לך 3806...
סתם סתם שיהיה לך בהצלחה
ישראל
ותפתח שרשור "איזה רסיבר מתאים לדנון 1920"
אני כבר רומז לך 3806...
סתם סתם שיהיה לך בהצלחה
ישראל
-
ron11
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
למה רסיבר לא יכול להיות מחובר בכניסת אופטי לממיר? (בממיר 3100 יש יציאה אופטית...)Shtirlitz כתב:1. רסיבר לא יכול להיות מחובר אופטית לממיר לאודיו (כי פשוט לא קיים חיבור כזה בממירים בארץ)ron11 כתב:...
2. DVD לא יכול להיות מחובר לממיר. לרסיבר אם כבר.
...
אני לא רשמתי שה - DVD מחובר לממיר. זו בדיוק הייתה טענתי. ה - DVD מחובר לטלויזה, שהיא מחוברת לממיר ומכיוון שה - DVD גם מחובר לרסיבר אז קיימת ההפרעה הזו - למרות שאין שום חיבור פיזי אנלוגי בין הממיר לרסיבר ישירות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: