תגובה של Xtreamer לגבי מכשיר ה PRO, לגבי חברי הפורום כאן ולגבי ה A-200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #1 

קבלו את "מלחמת העולמות" לכאורה בין חברת Xtreamer ובין חלק מחברי הפורום, שלדעתם מקדמים את מוצרי פופקורן A-200 ו C-200 על פני מוצריהם (מתברר שאני שוייכתי כאן לאסכולת פופקורן). יש פה כל כך הרבה דברים מדהימים שאני לא יודע איפה להתחיל:

מה הולך להיות תוך מספר ימים בעידכון הקושחה החדש שלהם 2.4:
-על פי הדברים שלהם, תוך מספר ימים ה PRO יקבל עידכון קושחה שתוסיף לו תמיכה ב DTS MA וב TrueHD 7.1 passthrough
-על פי דבריהם, תוך מספר ימים, באותו עידכון קושחה תתווסף גם תמיכה ב Jukebox
-על פי דבריהם תוך חודשים (או פחות) הם יוסיפו תמיכה גם בדפדן opera

ליכלוכים על ה A200:
-צריך לקרוא כדי להאמין מה הם אומרים על ה A-200
-צריך לקרוא כדי להאמין מה הם רשומים על חלק מחברי הפורום שלנו "שמקדמים" את מכשירי פופקורן
-לטענתם תוך חודשים הפערים ממכשיר A-200 יסגרו ול PRO יהיו גם מספר יתרונות עליו ואפילו יתרונות על ה C-200
-הודיעו שחברת K.S.P פנתה אליהם על מנת למכור את המכשיר בארץ אבל הם החליטו להישאר עם באג

האיומים:
-על כך שאם אנחנו, הישראלים, לא נעריך את המאמץ שלהם, אז לא תהיה להם סיבה להשקיע בכל נושא העברית בשביל מדינה קטנה וזניחה כמונו!

הנה התגובה המלאה בפורום של אתר Xtreamer
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... 45#p110145

עידכון:
קיבלתי תגובה נוספת הרבה יותר נינוחה ומנומקת ממנהל הפורום שם המסבירה את ראיית העולם שלהם:
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... 1&start=30
Site Chief Admin של פורום Xtreamer כתב: [left]DTS MA + TrueHD 7.1 passthrough will be introduced to all Xtreamer PRO in official FW 2.4 in matter of few days.

There was no point to release 2 patches in matter of 1 days, 1 patch for 7.1 + another patch for Jukebox.

Few days please, the developers of community and our rd are making now huge effort to finalize the Jukebox as an integral part of the FW. I can tell you the waiting for it will be worth your while.

Osherov : I was reported of your comments in hometheater venue. As well as the general attitude. We sent Mr ziv a sample device so you can follow his testings. dTown will do so as well.

We will introduce the 7.1 in matter of few days with jukebox and in matter of 2 months or earlier an opera web browser with full Flash GUi to all xtreamer users, Pro and Old models.

Within 2 months from now the xtreamer will close the gap with a-200 and will have substantial advantages even over the C-200. The "myth" some of your forum members in home-theater tries so much to promote that a-200 is better is far from being true.

The A-200 which we all tested, digested, dissected and aged for hours of usage is noisy, over heated, low quality built with cheap plastic, support only 1 HDD, reported with high RMA rates, delayed and far from being stable or localized to hebrew in the same manner as the xtreamer. It is time you all should realise the simple fact, we are here to stay and win this market. Some issues with delivery and late delays has happened. None of those are stopping us from enhancing our devices so as to increase the value of our customers money. Ask your local K.S.P dealer for the reasons they address us to make deal with them for our range of products. We decided to support BUG in israel and monitor their activity and prices for your benefit.

Israel is small country. Small market. Does not take too much consideration to make an internal decision to ignore it completely. Should the israeli customers appreciate our support for their localized needs we will continue to make an effort to please them with more benefits on their native language.

what ever the case maybe, our community developers group got their hand on substantial parts of the source code of the xtreamer so you will see soon even more exciting projects done for our entire range of device.

full Search function for both file names and file tags, SRT browser( no more need to rename srt file or put it in same folder as the movie) integral Jukebox for movies, TV series, Music and photos that not requires PC software like YAMJ (all on the fly), internal dB, Xtreamer Live streaming platform that will support megavideo live streaming , 7.1 audio, Flash SWF support, eSATA speeds, Double the storage capacity, Online Firmware updating, Xtreamer Live with MMS and WMV 3 full IPTV platform with thousands of channels (some israeli and most israeli radio stations), artistic GUI and OSD and some more surprises.

All that for nearly half the price as this will be implemented for all models. Now go figure why one should go and pay more ?

Valid Testings and verification of the xtreamer pro should be done when 2.4 FW will be released to all (now on internal beta number 6 so it is a matter of few days). Any testings before will be considered by us as temporary and biased.

Please note : soon all Xtreamer users will be able to enjoy the revolutionary HD wireless Ipcam specifically designed for xtreamer users only. The first and only HD 30fps affordable high end camera that will allow all xtreamer users to watch their relatives or workplace or any place they want on TV with free DDnS, the high end wireless headset and several more unique accessories we will introduce until end of 2010.

Non of those will ever be possible on NMT or other competitor. not for the xtreamer price range not for even double the price.

For the price of 1 NMT Xtreamer user can enjoy both the Xtreamer pro + the Xtreamer eTRAYz (which was localized recently to hebrew as well). Full media streamer with huge capacity and fully functional home server with unique features.

please follow the blog and the relevant entries of mavvy who was exposed to more than was revelead by us to you all.[/left]
...
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 16/05/2010 20:08, נערך 10 פעמים בסך הכל.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

מה???
הרבה ישראלים רכשו את המוצרים שלהם והרבה ישראלים קנו או שוקלים לרכוש את המוצר החדש שלהם ובכלל יש הרבה שמתעניינים
במוצר החדש.
הם עשו כמה וכמה פאשלות הבטיחו דברים ולא קיימו.

אז הם באמת דפוקים בשכל בשביל לבוא אלינו בטענות ואם הם מסתמכים עלינו כמייצגי מדינת ישראל אז שיקחו את האיומים שלהם וידחפו אותם הם יודעים לאן....

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #3 

תשמע, זה פשוט מדהים...

במקום לבלבל את המוח שיתרכזו בעבודה ויוציאו מוצרים איכותיים!!!

כל כך הרבה דיבורים על המתחרים (שלא רואים אותם ממטר גם בישראל וגם בעולם) וכל כך הרבה דיבורים על היכולות של המוצרים שלהם - בינתיים יש לי גם אקסטרימר וגם פופקורן, ומה לעשות שלפופקורן יש כרגע הרבה יותר יתרונות ואפשרויות. הם מדברים על JB ובינתיים לאקסטרימר הנוכחי אין פיתרון, בזמן שלפופקורן יש כמה פתרונות שקיימים כבר מהדגמים הקודמים...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

"עוד כמה ימים" --> נחייה נראה ונספור

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4879
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #5 

לא מבין מה אתם מתרגשים...
אז אמרו.
בינתיים הם משחקים ב"נדמה לי",
ואת האמת - אני מאוד מקווה שהם יממשו את כל מה שהם אומרים.
זה מצויין לתחרות, וזה יזרז את החבר'ה מפופקורן בעידכוני קושחות ושיפורי ממשק,
יחד עם מחיר תחרותי.

yrnkrn
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

מצד אחד האיומים ריקים מצד שני עד היום לא תוקן באג שמות הקבצים ההפוכים בעברית בסטרימרים NMT למרות שמדובר בתיקון ממש טרוויאלי.
אך ורק בגלל הנקודה הזו זה פופקורן הפסידו ואקסטרימר זכו בי בלקוח.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

מה, אתה עושה פה השוואות? זה לא העניין.

מסתבר שזה לא כל כך טרוויאלי (אחרת זה כבר היה משוחרר מזמן), וזיו הסביר על הנושא מספר פעמים.

מה שבטוח, הם מתפארים ביכולות עתידיות, ומשווים את עצמם לחברה שמספקת פיצ'רים רבים שלהם אין, כבר מספר שנים...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #8 

yrnkrn,
חוסר תמיכה בשמות קבצים בעברית אינו באג, אלא חוסר תמיכה. החברה לא ראתה עד היום צורך להוסיף יכולת זו.

osherov,
1. רצוי כי תיתן קישור לשרשור המקורי בפורום של Xtreamer:
2. לא "מלחמת העולמות" ולא סערה בכוס תה, בסך הכל מכשיר שמנגן קבצים, בדיוק כמו שאר המזרימי מדיה האחרים. לא צריך להתרגש יותר מידי.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #9 

זיו,
אני מבין שאתה מייצג את האתר ולכן אתה שומר על ארשת דיפלומטית משהו, אבל לטעמי העובדות קצת אחרות:
-יש שם לכלוכים על NMT מפה עד הודעה חדשה (ת'אמת גם לי יש דברים לומר עליהם אבל זאת לא משהו שהייתי מצפה ממנהל בפורום של חברה מתחרה)
-יש שם לכלוכים על הפורום וגם עלי
-יש שם לכלוכים על כוונות זדוניות של אנשים שבמכוון מנסים להכשיל את המוצר שלהם
-יש שם אזכור לגבי כוונות סמויות אמיתיות לכאורה של KSP
-יש שם חצי איום על כך שהם כמעט עושים טובה למדינה הקטנה שלנו בכך שהם הוסיפו תמיכה לעברית במכשירים שלהם...
וכל זה נאמר ונכתב ע"י המנהל ולא איזה משתמש זוטר וזה על בסיס דיווחים שהוא מקבל מכאן :roll:

קשה לי קצת, אבל אני מסכים שצריך להפריד את התגובה שלהם לגבי עדכון הגירסה במכשיר, שלטענתם, צריכה להגיע בימים הקרובים, לבין ההתקפות שם שת'אמת לא כל כך שייכות ורלוונטיות לרוב הרוכשים הפוטנציאלים של ה PRO. השורה התחתונה היא, שלמרות הדברים שנרשמו שם, אני עדיין אהיה בעדם במידה והם יעמדו בהבטחות (המרשימות מאוד יש להגיד) שיגיעו בימים הקרובים ל PRO

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #10 

osherov,
כפי שרשמתי מוקדם יותר, אני לא מתכוון להתייחס לדברים שנאמרים בפורומים אחרים. זהו פורום פרטי שלהם ושינהלו אותו כפי שהם רוצים. לגבי הפורום שלנו, "תשתולל" כמה שאתה רוצה, אני רק מבקש בלי מסעות צלב.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #11 

osherov, אני מבין אותך, וחלק מדבריו של אותו ADMIN באמת לא לעניין, אבל אני חושב שאי אפשר להתעלם מכך שהמגמה בפורום היא ל A-200 ו C-200.

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #12 

ziv_r כתב:yrnkrn,
חוסר תמיכה בשמות קבצים בעברית אינו באג, אלא חוסר תמיכה. החברה לא ראתה עד היום צורך להוסיף יכולת זו.

osherov,
1. רצוי כי תיתן קישור לשרשור המקורי בפורום של Xtreamer:
2. לא "מלחמת העולמות" ולא סערה בכוס תה, בסך הכל מכשיר שמנגן קבצים, בדיוק כמו שאר המזרימי מדיה האחרים. לא צריך להתרגש יותר מידי.
...
זיו היקר
ברגע שמנהל אתר רושם "האיומים:
-על כך שאם אנחנו, הישראלים, לא נעריך את המאמץ שלהם, אז לא תהיה להם סיבה להשקיע בכל נושא העברית בשביל מדינה קטנה וזניחה כמונו! "
זה קצת חריגה מגבול הטעם הטוב לדעתי (n) (n)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13 

shay820,
אני מסכים איתך כי זה לא נשמע טוב שבעל תפקיד משחרר כאלו אמרות, אך זו לא פעם ראשונה שאנחנו שומעים דברים כאלו מבעלי תפקיד בפורום Xtreamer. זוהי בהחלט קפיצת מדרגה לעומת האמרות הקודמות. מצד שני, למי איכפת מה אומרים בפורומים אחרים?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #14 

ds123 כתב:osherov, אני מבין אותך, וחלק מדבריו של אותו ADMIN באמת לא לעניין, אבל אני חושב שאי אפשר להתעלם מכך שהמגמה בפורום היא ל A-200 ו C-200.
...
מסכים איתך ואומר לך יותר מזה. מי שעקב פה אחרי "מלחמות" NMT vs Xtreamer יודע שהייתי שייך דווקא "לאסכולת" תומכי ה PRO (ולראייה אפילו רכשתי אותו עד שבמקרה יצא לי לקנות את ה C-200). "רבתי" לא מעט בשרשורים דווקא לטובת חברת Xtreamer והמוצר החדש שלהם ות'אמת לא הייתי היחיד. למנהל הפורום של חברה שמייצרת מוצר יש דרך להגיב ולהציג עמדה, יש דרך להתייחס ללקוחות קיימים ופוטנציאלים ובטח דרך להתייחס למדינה. מה שהוא עשה, זאת לא הדרך ולא הצורה (הכי הפתיע אותי היה דווקא זה שהוא סיפר ש K.S.P פנו אליהם אבל הם החליטו להישאר עם רשת באג?! איך ולמה אתה חושפים דבר כזה ברבים). למרות כל זה, ההבטחות לגבי התוספות שהמכשיר צריך לקבל בימים הקרובים, לדעתי, הם מעל ומעבר למה שרובנו ציפינו ולכן למרות התגובה שלהם, אם יתברר שהכל יגיע כפי המובטח למכשיר, ה PRO לדעתי יהיה מוצר תחרותי ורלוונטי מאוד לשוק הישראלי וייתן תחרות ישירה ל A-200 ואולי אף יותר מזה!

אגב, המצחיק בעיני שדווקא הוא היה זה שרשם שכרגע ה PRO נחות מה A-200 והפער הזה ייסגר תוך חודשיים על ידי עידכון קושחה...אז אם הוא אומר שהיום ה A-200 טוב יותר, אז מה עוד יש להוסיף:
[left]Within 2 months from now the xtreamer will close the gap with a-200 and will have substantial advantages even over the C-200.[/left]
...

iceman90
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #15 

אם אנחנו כישראלים לא נרכוש מוצרים מחברות שבעליהן / עובדים בהן / בעלי עניין בהן לא אוהבים את ישראל.... בוא נגיד שאפשר לסגור את הפורום וזהו.
ואגב, זו טענה לגיטימית לגמרי, ישראל היא שוק קטן מאד ולא בטוח שכל כך כלכלי להשקיע בו.
בנוגע לסגנון... מסכים, אני מניח שהכותב אינו דובר רשמי של שום דבר.

מטי.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

ds123

אני לא מסכים שזאת המגמה בפורום.

יש פה הרבה משתמשי TVIX מרוצים, ומשתמשי NMT אחרים.

ניתן להגיד שפופקורן, כמותג, הוא הכי פופולרי פה (וגם זה לא בטוח) אבל זה המצב גם במקומות אחרים.

אני כן מסכים שההשתלחות שלהם והאזכורים של הישראלים ושל חברי הפורום, קטנוניים, מגעילים, ולא במקום.

אם מדובר על נציג רשמי של חברת אקסטרימר, אין לי משהו להגיד עליו, מלבד העובדה שהוא מסכן...

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4879
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #17 

לא רק שזו לא מגמה,
רוב השירשורים כאן עוסקים, דנים, מסבירים וסובבים את האקסטרימר.
אם לחיוב ואם לשלילה זה תלוי במוצר עצמו.

לגבי ההשתלחות באנשי הפורום ובישראלים -
זה נכון שאנחנו שוק קטן (בל פרמטר עולמי עבור כל המוצרים שיש בעולם),
וזה ניכר בתמיכה בעברית בהמון מוצרים אלקטרוניים (לא רק סטרימרים),
עם זאת אף חברה לא יצאה בהצהרה כזו בצורה כל כך בוטה.
כל שזה מעיד עליו זה חוסר מקצועיות,
וזו לא פעם ראשונה שחוסר מקצועיות ואקסטרימר מופיעים באותו המשפט,
ובפרט שלא לראשונה בנושא יחסי ציבור.

אני במקומם הייתי מאוד מודאג מרמת האינטגריטי של מחלקת יחסי ציבור ושירות לקוחות אצלם,
אם על חשיפת פרטי תקשורת עם חברות אספקה ואם על צורת ההתבטאות כלפי נתח שוק (זניח ככל שיהיה - זה מעיד על רמת מקצועיות ופוגע באופן ישיר בשווקים גדולים יותר).

shlomki
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #18 

תגובה לא מקצועית לחלוטין ממנהל של פורום של חברה. לא מקצועי לחלוטין. אבל מצד שזה זה ממש לא פעם ראשונה שרואים את זה אצלם, ואני בכלל לא מופתע.
וגם בגלל זה אני לא קונה את המוצרים שלהם. הם ממש ילדותיים אם אתם שואלים אותי..

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #19 

מעניין מאוד, ואפילו חריג, לראות תגובה כזאת על ידי מישהו שנראה שהוא נציג רשמי של החברה.

נתחיל בגילוי נאות: יש לי בבית C-200, וגם אקסטרימר.
בעבר היו אצלי לא אחת הרמות גבה לאחר קריאת פוסטות של זיו לגבי האקסטרימר. הוא קטל אותם באופן שהיה נראה לי מוגזם. זה היה מוזר. אני חושב שהם עשו "פשע" באמת לא קטן לגבי נושא התמיכה בפורמטי אודיו מתקדמים - משהו שהם הבטיחו במפרט המוצר - אבל נכשלו לקיים.
מצד שני, ה C-200 נמצא בשוק כבר לא מעט זמן, חיבור גיגה קיים בו - אבל לא עובד. לדעתי זה פיצ'ר שמעניין לא מעט משתמשים. לא ראיתי קטילות דומות.
עוד משהו שראוי לציין זה ש X ה-ר-ב-ה יותר יציב מכל דבר שיצא אי פעם מסיבס שועבר תחת ידי (C200 ו A-100).
זה די חוצפה לשחרר מוצר (לא זול), ושהוא ימשיך להתנהג כמו בטא אחרי חודשים רבים.
ה X שלי כמעט לא נתקע, ה C-200 נתקע על ימין ועל שמאל, ומיותר לציין שהם מנגנים תכנים דומים, לעיתים ממש אותם תכנים.

נוסיף עוד משהו למשוואה - כתבה שפורסמה באחד המגזינים של עיתון הארץ, בתאריך ה 30/04/2010. ה C-200 ניצב לו בגאון בסלון. אין בזה שום דבר לא ראוי, כמובן, אבל זה מעורר את השאלה הנצחית - האם הוא שם בגלל שהוא הכי מוצלח - או האם הוא הכי מוצלח בגלל שהוא שם?
אדגיש: אני מדבר כאן (אולי!) על דיסוננס קוגניטיבי, ואל תייחסו לדברי שום דבר שלא כתוב כאן. אני *לא* חושב שזיו עושה כאן משהו לא כשר.

אושרוב, מקריאה בפורום של ה X, אני מתחיל לחשוב שיש לך אובססיה לא קטנה ל JB :)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #20 

לא מבין מה אתם מתרגשים.

זה מנהל פורום, אני לא חושב שהוא עובד שם והם בעבר הוכיחו שיש להם דרך ייחודית לנהל את הקהילות שלהם. זו החלטת מנהל מוצר אם לתמוך במדינה או שפה מסויימת ולא של מנהל פורום... לגבי המתחרים שלהם, זכותם לכתוב מה שהם רוצים בפורום פרטי, זכותכם להתייחס, להאמין או להתעלם ממה שנראה לכם פרופגנדה שיווקית, או מוטעה.

לגבי תקיפה כנגד חברינו או האתר הזה, זה ממש לא מטריד אותי, שיכתבו מה שבא להם.

בדיוק כפי שזיו כתב, כל עוד זה לא מסע צלב, אין בעיה עם ביקורת.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”