המלצת החודש שלי

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
Audiophiller פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

להקת porcupine tree היא להקה מאוד מאוד מצליחה ומפורסמת בעולם, משום מה בישראל היא קצת פחות מוכרת. מנהיג הלהקה הוא כמובן סטיוון ווילסון שעוד בחייו נחשב לאגדה מהלכת בעיני רבים ובעייני היוצר והמפיק המוזיקלי הטוב ביותר בז'אנר.
(עזר בהפקת שלושת האלבומים האחרונים של להקת opeth ויפיק בקרוב את האלבום הבא של orphand land הישראלית).
הלהקה התחילה את דרכה עוד בסוף שנות השמונים ומאז הוציאה למעלה מ20 אלבומים, ניתן להבחין בעיקר באלבומים המוקדמים של הלהקה בהשפעה הענקית מפינק פלויד וזה בא לידי ביטוי בעיקר באווירה הפסיכודאלית והריפים ההזויים.

Dead Wing הוא האלבום האחרון שהוציאו ב- 2005 ואשר זכה במקום הראשון בדירוג השנתי של המגזין הבריטי Classic Rock והגירסת הסראונד של האלבום זכתה בתואר Best made for seround album ב L.A.

אלבום מעולה, מלא הפתעות ממוזיקה חזקה וחודרת כמו הקטע הראשון באלבום שנקרא כשם האלבום לקטעים יותר "מלודיים רגועים" כמו "Lazarus" המעולה וקטעים שמשלבים קצת מכל דבר כמו open car כל האלבום מופק באופן המקצועי ביותר שהטכנולוגיה של היום מאפשרת. פשוט מדהים ביופיו ובאיכותו !!!!

יכול להיות שלחלק כמו גם לי ידרשו כמה האזנות בשביל להבין עד כמה הוא מושקע אך בכל אופן אסור לפספס בשום אופן, גם מי שלא כלכך מחובר לסגנון יתאהב.

ניתן להאזין לקטעים מהאלבום ב www.porcupinetree.com

ORAC
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 384
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

ההמלצה שלי היא לא המלצת החודש אבל זה זמרת שכדאי להאזין לשירים שלה.
UNDRESS ME
SNOW OVER SAHARA
LOOK INTO YOURSELF
OCEANLOVE
BREATHING
A PRAYER
CESSE LA PLUIE
ההאזנה מהנה לכל המעונינים.

ORAC
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #3 

דרך אגב שכחתי לציין את שם הזמרת.
השם הוא: ANGGUN

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

xhui,
לא כתבת על זה בשירשור נפרד?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ORAC
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

כן נכון, לא ציינתי את השירים.
בכל מקרה אני מצטער עם חזרתי שוב על אותו תוכן.

RegShoe
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57

שליחה #6 

אם כבר פורקיופיין טרי, מומלץ (מאוד!) האלבום שלהם In Absentia. נכון לעכשיון הוא האלבום היחיד שלהם ששמעתי, ופשוט אי אפשר להפסיק. מומלץ בעיקר טראק מס' 3, The Sound of Muzak.

Audiophiller פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36

שליחה #7 

RegShoe כתב:אם כבר פורקיופיין טרי, מומלץ (מאוד!) האלבום שלהם In Absentia. נכון לעכשיון הוא האלבום היחיד שלהם ששמעתי, ופשוט אי אפשר להפסיק. מומלץ בעיקר טראק מס' 3, The Sound of Muzak.
...
in absentia הוא באמת אחד הטובים שלהם, אבל אני ממליץ לך בחום לשמוע עוד אלבומים שלהם Lightbulb Sun פשוט מעולה ו Recordings נחשב בעיני רבים כאלבום הכי מוצלח שלהם.

מה שאני כלכך אוהב בלהקה הזאת זה שהיא כל פעם מפתיעה אותך מחדש, כל אלבום שהיא מוציאה כלכך מושקע וכלכך מהנה, הבעיה היחידה היא שלאחר הרבה שמיעות בגלל שהרבה מהשירים שלהם נורא קליטים אז באיזשהו שלב מתחיל להמאס :roll:

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #8 

איך שכחתם את Stupid Dream שלטעמי הוא הטוב ביותר של הלהקה , לא יודע מה איתך Audiophiller אבל לי עדיין לא נמאס מהם.

guyyug
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 909
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #9 

סטיבן וילסון כרגע גר בת"א (ככה אמר אביב גפן בהופעה של בלק פילד לפני חודש בערך) אולי החברים שלו יתגעגעו ויבואו להגיד לו שלום לעוד כמה מאות חברים קרובים :roll:
גיא

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”