המלצת החודש שלי
-
Audiophiller
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
להקת porcupine tree היא להקה מאוד מאוד מצליחה ומפורסמת בעולם, משום מה בישראל היא קצת פחות מוכרת. מנהיג הלהקה הוא כמובן סטיוון ווילסון שעוד בחייו נחשב לאגדה מהלכת בעיני רבים ובעייני היוצר והמפיק המוזיקלי הטוב ביותר בז'אנר.
(עזר בהפקת שלושת האלבומים האחרונים של להקת opeth ויפיק בקרוב את האלבום הבא של orphand land הישראלית).
הלהקה התחילה את דרכה עוד בסוף שנות השמונים ומאז הוציאה למעלה מ20 אלבומים, ניתן להבחין בעיקר באלבומים המוקדמים של הלהקה בהשפעה הענקית מפינק פלויד וזה בא לידי ביטוי בעיקר באווירה הפסיכודאלית והריפים ההזויים.
Dead Wing הוא האלבום האחרון שהוציאו ב- 2005 ואשר זכה במקום הראשון בדירוג השנתי של המגזין הבריטי Classic Rock והגירסת הסראונד של האלבום זכתה בתואר Best made for seround album ב L.A.
אלבום מעולה, מלא הפתעות ממוזיקה חזקה וחודרת כמו הקטע הראשון באלבום שנקרא כשם האלבום לקטעים יותר "מלודיים רגועים" כמו "Lazarus" המעולה וקטעים שמשלבים קצת מכל דבר כמו open car כל האלבום מופק באופן המקצועי ביותר שהטכנולוגיה של היום מאפשרת. פשוט מדהים ביופיו ובאיכותו !!!!
יכול להיות שלחלק כמו גם לי ידרשו כמה האזנות בשביל להבין עד כמה הוא מושקע אך בכל אופן אסור לפספס בשום אופן, גם מי שלא כלכך מחובר לסגנון יתאהב.
ניתן להאזין לקטעים מהאלבום ב www.porcupinetree.com
(עזר בהפקת שלושת האלבומים האחרונים של להקת opeth ויפיק בקרוב את האלבום הבא של orphand land הישראלית).
הלהקה התחילה את דרכה עוד בסוף שנות השמונים ומאז הוציאה למעלה מ20 אלבומים, ניתן להבחין בעיקר באלבומים המוקדמים של הלהקה בהשפעה הענקית מפינק פלויד וזה בא לידי ביטוי בעיקר באווירה הפסיכודאלית והריפים ההזויים.
Dead Wing הוא האלבום האחרון שהוציאו ב- 2005 ואשר זכה במקום הראשון בדירוג השנתי של המגזין הבריטי Classic Rock והגירסת הסראונד של האלבום זכתה בתואר Best made for seround album ב L.A.
אלבום מעולה, מלא הפתעות ממוזיקה חזקה וחודרת כמו הקטע הראשון באלבום שנקרא כשם האלבום לקטעים יותר "מלודיים רגועים" כמו "Lazarus" המעולה וקטעים שמשלבים קצת מכל דבר כמו open car כל האלבום מופק באופן המקצועי ביותר שהטכנולוגיה של היום מאפשרת. פשוט מדהים ביופיו ובאיכותו !!!!
יכול להיות שלחלק כמו גם לי ידרשו כמה האזנות בשביל להבין עד כמה הוא מושקע אך בכל אופן אסור לפספס בשום אופן, גם מי שלא כלכך מחובר לסגנון יתאהב.
ניתן להאזין לקטעים מהאלבום ב www.porcupinetree.com
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Audiophiller
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
in absentia הוא באמת אחד הטובים שלהם, אבל אני ממליץ לך בחום לשמוע עוד אלבומים שלהם Lightbulb Sun פשוט מעולה ו Recordings נחשב בעיני רבים כאלבום הכי מוצלח שלהם.RegShoe כתב:אם כבר פורקיופיין טרי, מומלץ (מאוד!) האלבום שלהם In Absentia. נכון לעכשיון הוא האלבום היחיד שלהם ששמעתי, ופשוט אי אפשר להפסיק. מומלץ בעיקר טראק מס' 3, The Sound of Muzak....
מה שאני כלכך אוהב בלהקה הזאת זה שהיא כל פעם מפתיעה אותך מחדש, כל אלבום שהיא מוציאה כלכך מושקע וכלכך מהנה, הבעיה היחידה היא שלאחר הרבה שמיעות בגלל שהרבה מהשירים שלהם נורא קליטים אז באיזשהו שלב מתחיל להמאס