עזרה - נעלמו לי תפריטים באונקיו 308
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
הייתה לי אופציה של sp config בין התפריטים של הרסיבר. 10 אופציות. פתאום כשאני מדפדף ביניהן, יש קפיצה מהאופציה השלישית ישירות לשביעית. איפסתי את השלט, כיביתי את הרסיבר. ניתקתי אותו מהחשמל, זה עדיין קורה.
למישהו יש רעיון מה העניין?
למישהו יש רעיון מה העניין?
- תומר-TopAudio
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
איפוס רסיבר
היי,
תנסה לאפס את הרסיבר להגדרות היצרן,
בשביל לעשות את זה אתה צריך ללחוץ על VCR ואז ביחד ללחוץ גם על כפתור הכיבוי\ההדלקה,
על המסך יופיע לך CLEAR ,
בהצלחה .
תומר FUTURE
תנסה לאפס את הרסיבר להגדרות היצרן,
בשביל לעשות את זה אתה צריך ללחוץ על VCR ואז ביחד ללחוץ גם על כפתור הכיבוי\ההדלקה,
על המסך יופיע לך CLEAR ,
בהצלחה .
תומר FUTURE
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

מצאנו את האיפוס, עשינו את זה. נורא מוזר לי שזה קורה. בכל אופן, תודה רבה על העזרה!
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

יכול להרוס?! לא שמעתי על דבר כזה, אבל בכל אופן - בדקתי. באמת התבלבלתי באחד מהם, סודר עכשיו.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

לא יודע מה נסגר, אבל עכשיו הרסיבר לא מתאפס. נראה לי שיום ראשון אתקשר לחנות כדי שיסדרו לי את העניין.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

למישהו יש אולי רעיון?
וואו זה עצוב, אמרתי לך להביא מתקין אבל כנראה שחשבת שאתה מסוגל לעשות זאת לבדך.... (זה בדיוק מה שהציעו לי ולא הקשבתי עד שהיה מאוחר מדי) אם הרסיבר המשיך לכבות את עצמו זה אומר שלא חיברתה עדיין את כולם בצורה הנכונה והרסת את הרסיבר ותצטרך לשלוח את זה כדי שיתקנו לך (אם יסכימו לתקן לך אני לא יודע מה האחריות כוללת)
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

שלום איוב, מה שלומך?
הרסיבר לא נכבה. לא בהתחלה ולא עכשיו. יש כולה שני רמקולים וסאב מחוברים. אין באמת איפה לטעות שוב. כל מה שקרה, זה שהתפריטים נעלמו.
הרסיבר לא נכבה. לא בהתחלה ולא עכשיו. יש כולה שני רמקולים וסאב מחוברים. אין באמת איפה לטעות שוב. כל מה שקרה, זה שהתפריטים נעלמו.