המלצות אחרונות
חוזר לפורום להתיעצות:
אני מנסה לתכנן את התקציב שלי לקולנוע ביתי. אני אשמח אם תעזרו לבחור דגמים למה שנשאר-תודה!
מקרן - כנראה אופטמה HD20 שזה 1000 דולר (מחו"ל)
מסך - נגלל חשמלי עם מתיחה בין 100-120 אינץ' (שזה מה שאמרו לי הכי מתאים למרחק הקרנה של 4.5 מ')
הבנתי שמסך כזה עולה בערך 5500 ש"ח . מה דעתכם, יש המלצות לדגם?
רסיבר - הבנתי שמשהו סביר יעלה באזור ה3000 ש"ח (האם שווה להביא מחו"ל). דגם מומלץ?
מזרימדיה - שיזרים סרטים, מוזיקה (אין צורך בבלו ריי) - אמרו לי שיעלה בערך 1200 ש"ח - דגם מומלץ?
מתקן תליה למקרן מהתקרה- כמה מאות שקלים?
עלות התקנה+כבלים- אין לי מושג כמה זה אמור לעלות
התקציב שלי הוא בסביבות ה-15000 ש"ח
תודה ליועצים!
אני מנסה לתכנן את התקציב שלי לקולנוע ביתי. אני אשמח אם תעזרו לבחור דגמים למה שנשאר-תודה!
מקרן - כנראה אופטמה HD20 שזה 1000 דולר (מחו"ל)
מסך - נגלל חשמלי עם מתיחה בין 100-120 אינץ' (שזה מה שאמרו לי הכי מתאים למרחק הקרנה של 4.5 מ')
הבנתי שמסך כזה עולה בערך 5500 ש"ח . מה דעתכם, יש המלצות לדגם?
רסיבר - הבנתי שמשהו סביר יעלה באזור ה3000 ש"ח (האם שווה להביא מחו"ל). דגם מומלץ?
מזרימדיה - שיזרים סרטים, מוזיקה (אין צורך בבלו ריי) - אמרו לי שיעלה בערך 1200 ש"ח - דגם מומלץ?
מתקן תליה למקרן מהתקרה- כמה מאות שקלים?
עלות התקנה+כבלים- אין לי מושג כמה זה אמור לעלות
התקציב שלי הוא בסביבות ה-15000 ש"ח
תודה ליועצים!
בסה"כ חילקת את התקציב בצורה נכונה
.- תתיעץ בפורום אודיו רב ערוצי לגביי המגבר.
- תתיעץ בפורום מזרמי מדיה לגביי הסטרימר .
-הדגם של המקרן שבחרת נראה בסדר ,(אני הייתי בוחר במיצובישי 3800) .
לגביי המסך , הייתי מחכה איתו עד שכל העסק היה עובד . ובנתיים אתה תוכל להקרין על הקיר . מסך תקנה אח"כ. אחרי שתדע מה איזה גודל/סוג מסך אתה צריך
.- תתיעץ בפורום אודיו רב ערוצי לגביי המגבר.
- תתיעץ בפורום מזרמי מדיה לגביי הסטרימר .
-הדגם של המקרן שבחרת נראה בסדר ,(אני הייתי בוחר במיצובישי 3800) .
לגביי המסך , הייתי מחכה איתו עד שכל העסק היה עובד . ובנתיים אתה תוכל להקרין על הקיר . מסך תקנה אח"כ. אחרי שתדע מה איזה גודל/סוג מסך אתה צריך
בזמנו כשאני ביררתי מסך עם מתיחה התחיל ב8000 שקל
אני גם ממליץ שתתחיל עם הקרנה על קיר .
אם אין לך פלזמה מאחורי המסך - תשקול גם מסך מתוח לא חשמלי - כלומר מסך שתמיד פרוש.
אם אין לך פלזמה מאחורי המסך - תשקול גם מסך מתוח לא חשמלי - כלומר מסך שתמיד פרוש.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
הבעיה שאין לי קיר להקרין עליו (יש שם בדיוק חלון ענק)
אנייודע שזה לא אידאלי אבל זה מה יש. אעשה חישובים לפני הקניה
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
חשבת על מסך קבוע?..הבנתי שאין לך קיר שם אבל תוכל לאלתר מנגנון שיעביר אותו בשלמותו ממצב אנכי למאוזן צמוד לתקרה..
כי אם תבנה אחד בעצמך,קרוב לוודאי שתחסוך איזה 5000 שקל ותוכל להתפנק באיזה כורסה טובה ובתענוג של להסתכל על מסך שאתה בנית!
כי אם תבנה אחד בעצמך,קרוב לוודאי שתחסוך איזה 5000 שקל ותוכל להתפנק באיזה כורסה טובה ובתענוג של להסתכל על מסך שאתה בנית!