רשות השידור במשא-ומתן לשידור האירוויזיון ב-HD באפיק 511 ב - yes
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מעניין מאוד מה יש לשר התקשורת כחלון להגיד על זה , כאחד שידוע שהוא "אוהב את HOT"...
ומעניין מאוד מה יהיה למנהלי ה- BBC להגיד על זה, כשהם ישמעו שאזרחים בישראל צריכים לשלם כסף ולהתחייב ל-36 חודשים ל- YES בשביל לקלוט את האירויזיון ב- HD (תחרות שלהזכירכם אמורה להיות משודר בערוץ ציבורי פתוח לכולם).
בסוף ישראל תקבל עונש, ולא יהיה לנו אירויזיון במשך שנתיים בתור עונש.
ומעניין מאוד מה יהיה למנהלי ה- BBC להגיד על זה, כשהם ישמעו שאזרחים בישראל צריכים לשלם כסף ולהתחייב ל-36 חודשים ל- YES בשביל לקלוט את האירויזיון ב- HD (תחרות שלהזכירכם אמורה להיות משודר בערוץ ציבורי פתוח לכולם).
בסוף ישראל תקבל עונש, ולא יהיה לנו אירויזיון במשך שנתיים בתור עונש.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

הוא ממש לא בחינם אם מחייבים אותך ל- 36 חודשים.guyezra כתב:dvb-acavish,
זה יהיה מושדר בערוץ פתוח.
HD זה סיפור אחר וגם הוא בחינם....
כדאי שזה ייחשב באמת חינם , אז צריך לקרות אחד מה-2 :
1. רשות השידור תדבר עם חברת "חלל" (או איך שקוראים לה), שאחראית על הלוויין עמוס, ושיעבירו את השידור ב- HD בחינם (ללא הצפנה!) לכל מי שיש לו צלחת פרטית.
2. ש-YES תעביר את השידור ללא הצפנה , וללא התחייבות, דרך אחד מהתדרים שהיא בכל מקרה משלמת עליהם ללויין עמוס, כדי שאפשר יהיה לקלוט אותם בצורה חופשית אמיתית, או לפחות שתוריד את עניין ההתחייבות ל- 36 חודשים.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

בלי שום קשר, מדהים איך ה- BBC עושה טלוויזיה הכי טובה שיש.
ולהבדיל מה- BBC - ערוץ 1 משדר לנו שירים משנות ה-70 , ה-80 , וה-90, בשביל ללכת לארכיון ולשים קלטת של שירים משנות ה- 80 לא צריך תקציב פחות מחצי מיליארד שקל. זה ממזמן ערוץ מושחת מהיסוד. לאן הולך כל הכסף שלנו אם בעיקר יש שם שידורים חוזרים, ויש להם אפילו תוכנית שנקראת "כך היינו",
זה כבר כמה שנים ככה, ואף אחד במדינה לא אומר כלום, ולא עושה כלום.
ולהבדיל מה- BBC - ערוץ 1 משדר לנו שירים משנות ה-70 , ה-80 , וה-90, בשביל ללכת לארכיון ולשים קלטת של שירים משנות ה- 80 לא צריך תקציב פחות מחצי מיליארד שקל. זה ממזמן ערוץ מושחת מהיסוד. לאן הולך כל הכסף שלנו אם בעיקר יש שם שידורים חוזרים, ויש להם אפילו תוכנית שנקראת "כך היינו",
זה כבר כמה שנים ככה, ואף אחד במדינה לא אומר כלום, ולא עושה כלום.
השבוע שודרה בערוץ 1 הסדרה התיעודית אפוקליפסה (אם אני לא טועה) על מלחמת העולם השנייה. זה בדיוק מה שערוץ 1 צריך לשדר בלילה, לא שירים משנות ה-70dvb-acavish כתב:בלי שום קשר, מדהים איך ה- BBC עושה טלוויזיה הכי טובה שיש.
זה כבר כמה שנים ככה, ואף אחד במדינה לא אומר כלום, ולא עושה כלום....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לא הבנתי למה של-BBC יהיה אכפת ממה שקורה בישראל.
לצורך העניין, dvb-acavish
אתה ממש מחזיר אותנו לתקופת המחיקון. אם לכולם אין HD אז שלאף אחד לא יהיה.
הטרוניה שלך צריכה להיות מופנית לרשות השניה שאחראית על מערך עידן, אם הם יאפשרו HD הערוץ הראשון ישמח להעביר את השידור גם שם.
אבל המערך הזה בקושי תומך בשידורי SD תקינים.
yes ו-HOT מציעים HD בתנאים שלהם, וב-yes אתה לא חייב להתחייב ל-3 שנים, יש אופציות אחרות.
לי יש HD ואני לא בהתחייבות.
למי שיש ממיר תומך HD מקבל על הדרך צ'ופר מערוץ 1, אז אני באמת לא מבין את התלונה שלך.
לצורך העניין, dvb-acavish
אתה ממש מחזיר אותנו לתקופת המחיקון. אם לכולם אין HD אז שלאף אחד לא יהיה.
הטרוניה שלך צריכה להיות מופנית לרשות השניה שאחראית על מערך עידן, אם הם יאפשרו HD הערוץ הראשון ישמח להעביר את השידור גם שם.
אבל המערך הזה בקושי תומך בשידורי SD תקינים.
yes ו-HOT מציעים HD בתנאים שלהם, וב-yes אתה לא חייב להתחייב ל-3 שנים, יש אופציות אחרות.
לי יש HD ואני לא בהתחייבות.
למי שיש ממיר תומך HD מקבל על הדרך צ'ופר מערוץ 1, אז אני באמת לא מבין את התלונה שלך.