חיל האוויר האמריקאי נגד סוני
חיל האוויר האמריקאי רכש לאחרונה כ 2000 יחידות PS3 בכדי לחבר את הכל היחידות יחדיו וליצור מעין מחשב על בעלויות הרבה יותר נמוכות ממחשב ייעודי בסדר גודל כזה. לאחר מספר חודשים סוני חסמה את האפשרות להריץ מערכת הפעלה על הקונסולה. חיל האוויר האמריקאי השתמש במערכת הפעלה ייעודית לצורך צבאי וכרגע תקוע עם כ 2000 קונסולות ללא שימוש.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתם רוצים להגיד לי, ששמו חייל שעושה עדכונים למכשיר? אני מתקשה להאמין... 2000 יח'... וואחד עבודה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
יש לו שתי אפשרויות :
להתחיל למכור אותם ב EBAY ולהכניס כמה ג'ובות לחיל.
או לא להוריד את העדכון שמוריד את פיצ'ר ה OTHER OS ולוותר בעצם על התחברות ל PSN שבכל מקרה לא אמורה לעניין אותו.
או לא להוריד את העדכון שמוריד את פיצ'ר ה OTHER OS ולוותר בעצם על התחברות ל PSN שבכל מקרה לא אמורה לעניין אותו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
חבל שלא שמת קישור למקור
חיל האוויר משתמש בסוני בתור מחשב GRID אחד גדול, הבעיה היא שמדי פעם הPS3 מת וכשמחליפים אותו סוני שמה להם קושחה חדשה שמונעת ממנו לחזור ולעבוד בGRID בגלל הביטול של הלינוקס
חיל האוויר משתמש בסוני בתור מחשב GRID אחד גדול, הבעיה היא שמדי פעם הPS3 מת וכשמחליפים אותו סוני שמה להם קושחה חדשה שמונעת ממנו לחזור ולעבוד בGRID בגלל הביטול של הלינוקס
נראה לי שהאופציה הראשונה יותר ריאלית מכוון שמספיק מספר מצומצם של קונסולת תקולות והם בבעיה.jacko-il כתב:יש לו שתי אפשרויות :
או לא להוריד את העדכון שמוריד את פיצ'ר ה OTHER OS ולוותר בעצם על התחברות ל PSN שבכל מקרה לא אמורה לעניין אותו....
האופציה לקנות או לקבל יחידות חדשות לא ממש עוזרות, בכל הקונסולות החדשות לא קיימת האפשרות להריץ מערכת הפעלה.באסה...
אני לא קראתי שום דבר כזה - אלא שיתכן שלצבא תיהיה בעיה בעתיד והוא עוקב אחרי מצב התביעה. הCLUSTER הצבאי שלהם ממש לא מחובר לרשת ולא לעידכונים.... הוא בכלל לא מריץ את מערכת ההפעלה של סוני
לגבי הקושחה החדשה , תיהיו בטוחים שצבא ארה"ב והרגולטורים בארה"ב יכולים לדאוג יופי לזה שסוני תספק להם עם קושחות ישנות עם הם מתעקשים (וסוני עם כלים פנימיים יכולים יופי להתקין איזו גירסא שבא להם על המכשירים) וזו בעיה שתיהיה קיימת בדיוק 2.5 שניות מהרגע שזה יזיז למישהו.
http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... speaks-out
לגבי הקושחה החדשה , תיהיו בטוחים שצבא ארה"ב והרגולטורים בארה"ב יכולים לדאוג יופי לזה שסוני תספק להם עם קושחות ישנות עם הם מתעקשים (וסוני עם כלים פנימיים יכולים יופי להתקין איזו גירסא שבא להם על המכשירים) וזו בעיה שתיהיה קיימת בדיוק 2.5 שניות מהרגע שזה יזיז למישהו.
http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... speaks-out
- iakovl
- חבר מכור קשה

שוב ?
“This will make it difficult to replace systems that break or fail. The refurbished PS3s also have the problem that when they come back from Sony, they have the firmware (gameOS) and it will not allow Other OS, which seems wrong.
We are aware of class-action lawsuits against Sony for taking away this option on systems that used to have it.”
“This will make it difficult to replace systems that break or fail. The refurbished PS3s also have the problem that when they come back from Sony, they have the firmware (gameOS) and it will not allow Other OS, which seems wrong.
We are aware of class-action lawsuits against Sony for taking away this option on systems that used to have it.”
אין גבול לחוסר ההגיון הצבאי. במקום לקנות מחשב ייעודי, החליטו לחסוך וקנו מערכת משחקים. כלומר, מה הם חשבו שיקרה? שהם יפילו את ציר הרשע בעזרת שימוש בDUALSHOCK 3?
ואולי בכלל זוהי מזימה של סוני להפיל את הצבא האמריקני כנקמה על זוועות מלחמת העולם השנייה?
אני מציע שייפרקו את "מחשב העל" שלהם, וישלחו את הקונסולות לחיילים המסכנים שלהם שתקועים בעירק ובאפגניסטן ללא סיבה כבר שנים וישמחו אותם טיפה. (רק שלא יישכחו את המתאם לשקע...)
ואולי בכלל זוהי מזימה של סוני להפיל את הצבא האמריקני כנקמה על זוועות מלחמת העולם השנייה?
אני מציע שייפרקו את "מחשב העל" שלהם, וישלחו את הקונסולות לחיילים המסכנים שלהם שתקועים בעירק ובאפגניסטן ללא סיבה כבר שנים וישמחו אותם טיפה. (רק שלא יישכחו את המתאם לשקע...)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הם מחכים שיתמלא להם הבר ואז הם יוכלו ללחוץ על L3 + R3 כדי להפעיל את ה RAGE OF THE GODS,
אולי ככה הם יוכלו להתמודד עם האיום האירני..
אולי ככה הם יוכלו להתמודד עם האיום האירני..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- iakovl
- חבר מכור קשה

כמה נחמד לדעת שיש אנשים שלא יודעים על מה הם מדבריםquique כתב:אין גבול לחוסר ההגיון הצבאי. במקום לקנות מחשב ייעודי, החליטו לחסוך וקנו מערכת משחקים....
מעבד הCELL של הסוני נחשב לאחד הטובים בעולם יחסית למחיר שלו... ויצירת GRID נחשבת היום לסטנדרטית לגמרי (קחו את גוגל בתור דוגמה ל GRID הכי מטורף שיש היום בעולם)
כל הרעיון בGRID לעומת מחשב על רגיל הוא לקחת מס גדול של מחשבים זולים (או במקרה שלנו קונסולות) וליצור כוח עיבוד רב בעשירית מהמחיר של מחשב על מקביל....
iakovl כתב:כמה נחמד לדעת שיש אנשים שלא יודעים על מה הם מדבריםquique כתב:אין גבול לחוסר ההגיון הצבאי. במקום לקנות מחשב ייעודי, החליטו לחסוך וקנו מערכת משחקים....
מעבד הCELL של הסוני נחשב לאחד הטובים בעולם יחסית למחיר שלו... ויצירת GRID נחשבת היום לסטנדרטית לגמרי (קחו את גוגל בתור דוגמה ל GRID הכי מטורף שיש היום בעולם)
כל הרעיון בGRID לעומת מחשב על רגיל הוא לקחת מס גדול של מחשבים זולים (או במקרה שלנו קונסולות) וליצור כוח עיבוד רב בעשירית מהמחיר של מחשב על מקביל.......
ולנו, הסתומים, יש מזל שיש אנשים כמוך, שיודעים הכל ויכולים ללמד אותנו. אני מקווה שתלמד את הנושא לייסודו, תשיג לך חיים ותרבות דיון נטולת עלבונות, ותחזור אלינו עם עוד קצת מהידע הרחב שלך/iakovl כתב: כמה נחמד לדעת שיש אנשים שלא יודעים על מה הם מדברים
...
- iakovl
- חבר מכור קשה

אני לא יודע הכל, אבל את נושא השימוש בPS3 אני מכיר בגלל שכשהמכשיר יצא בתרועות רמות בהכרזה על מעבד הCELL העצבני שלו
ונושא המחשוב GRID הוא אחד הנושאים החמים בשנים האחרונות כפתרון לגופים אקדמאיים ולא רק שצריכים כוח עיבוד גדול אבל אין להם כסף לקניית מחשב על מסחרי....
לא הייתה לי כוונה להעליב, ואני לא אכנס למלחמה מסביב לנושא. אבל אני מעדיף שכשמשתמש מגיב בצורה מזלזלת http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 04#1110404
בתור דוגמא נוספת למחשב על לא סטנדרטי אפשר לדבר גם על פרויקט fastra של אוניברסטיה שלקחה כמה כ.מסך ויצרה מחשב על קומפקטי
http://fastra2.ua.ac.be/
ונושא המחשוב GRID הוא אחד הנושאים החמים בשנים האחרונות כפתרון לגופים אקדמאיים ולא רק שצריכים כוח עיבוד גדול אבל אין להם כסף לקניית מחשב על מסחרי....
לא הייתה לי כוונה להעליב, ואני לא אכנס למלחמה מסביב לנושא. אבל אני מעדיף שכשמשתמש מגיב בצורה מזלזלת http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 04#1110404
בתור דוגמא נוספת למחשב על לא סטנדרטי אפשר לדבר גם על פרויקט fastra של אוניברסטיה שלקחה כמה כ.מסך ויצרה מחשב על קומפקטי
http://fastra2.ua.ac.be/
יש לציין גם שמחיר החומרה (גם בגלל היותה מסובסדת) הוא מצוין , סרבר מקביל עם בליידים של סל ששויי ערך לכמה קונסולות יכול לעלות פי כמה יותר (ולא פי 2... יותר בכיוון הפי 10), ומחשב יעודי זה נחמד להגיד , אבל יקר הרבה יותר.
כמו שנאמר - בימינו הדגשים הם יותר לצבירים של מחשבים בינוניים ממחשב על אחד חזק כמו שהגישה היתה לפני כ10 שנים ומעלה.
ליביו
כמו שנאמר - בימינו הדגשים הם יותר לצבירים של מחשבים בינוניים ממחשב על אחד חזק כמו שהגישה היתה לפני כ10 שנים ומעלה.
ליביו
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
הערה...
מי שמכיר את היפנים יודע שהם לא מוכרים בהגדרה שום אפליקציה שמשמשת לצבא.
ברגע שה - END USER הוא צבאי ולא משנה מה הם לא מוכרים.
מי שמכיר את היפנים יודע שהם לא מוכרים בהגדרה שום אפליקציה שמשמשת לצבא.
ברגע שה - END USER הוא צבאי ולא משנה מה הם לא מוכרים.