חיל האוויר האמריקאי נגד סוני

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
habshush1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חיל האוויר האמריקאי רכש לאחרונה כ 2000 יחידות PS3 בכדי לחבר את הכל היחידות יחדיו וליצור מעין מחשב על בעלויות הרבה יותר נמוכות ממחשב ייעודי בסדר גודל כזה. לאחר מספר חודשים סוני חסמה את האפשרות להריץ מערכת הפעלה על הקונסולה. חיל האוויר האמריקאי השתמש במערכת הפעלה ייעודית לצורך צבאי וכרגע תקוע עם כ 2000 קונסולות ללא שימוש.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

אתם רוצים להגיד לי, ששמו חייל שעושה עדכונים למכשיר? אני מתקשה להאמין... 2000 יח'... וואחד עבודה

habshush1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

Itay_Pollak כתב:אתם רוצים להגיד לי, ששמו חייל שעושה עדכונים למכשיר? אני מתקשה להאמין... 2000 יח'... וואחד עבודה
...
:lol: עבודת נמלים...

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

יש לו שתי אפשרויות :
להתחיל למכור אותם ב EBAY ולהכניס כמה ג'ובות לחיל.
או לא להוריד את העדכון שמוריד את פיצ'ר ה OTHER OS ולוותר בעצם על התחברות ל PSN שבכל מקרה לא אמורה לעניין אותו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #5 

חבל שלא שמת קישור למקור
חיל האוויר משתמש בסוני בתור מחשב GRID אחד גדול, הבעיה היא שמדי פעם הPS3 מת וכשמחליפים אותו סוני שמה להם קושחה חדשה שמונעת ממנו לחזור ולעבוד בGRID בגלל הביטול של הלינוקס

habshush1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

jacko-il כתב:יש לו שתי אפשרויות :
להתחיל למכור אותם ב EBAY ולהכניס כמה ג'ובות לחיל.
או לא להוריד את העדכון שמוריד את פיצ'ר ה OTHER OS ולוותר בעצם על התחברות ל PSN שבכל מקרה לא אמורה לעניין אותו.
...
נראה לי שהאופציה הראשונה יותר ריאלית מכוון שמספיק מספר מצומצם של קונסולת תקולות והם בבעיה.
האופציה לקנות או לקבל יחידות חדשות לא ממש עוזרות, בכל הקונסולות החדשות לא קיימת האפשרות להריץ מערכת הפעלה.באסה... :x

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #7 

אני לא קראתי שום דבר כזה - אלא שיתכן שלצבא תיהיה בעיה בעתיד והוא עוקב אחרי מצב התביעה. הCLUSTER הצבאי שלהם ממש לא מחובר לרשת ולא לעידכונים.... הוא בכלל לא מריץ את מערכת ההפעלה של סוני

לגבי הקושחה החדשה , תיהיו בטוחים שצבא ארה"ב והרגולטורים בארה"ב יכולים לדאוג יופי לזה שסוני תספק להם עם קושחות ישנות עם הם מתעקשים (וסוני עם כלים פנימיים יכולים יופי להתקין איזו גירסא שבא להם על המכשירים) וזו בעיה שתיהיה קיימת בדיוק 2.5 שניות מהרגע שזה יזיז למישהו.

http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... speaks-out

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

שוב ?
“This will make it difficult to replace systems that break or fail. The refurbished PS3s also have the problem that when they come back from Sony, they have the firmware (gameOS) and it will not allow Other OS, which seems wrong.

We are aware of class-action lawsuits against Sony for taking away this option on systems that used to have it.”

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

ושוב אני עניתי משהו מההיגיון ומההכרות שלי עם התנהלות מול גופים אמריקאים גדולים.

ליביו

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #10 

נראה לי בסוף יחזירו את התמיכה בלינקוס בקצב הזה, או שיעשו להם גרסה מיוחדת לצבא האמריקאי

quique
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #11 

אין גבול לחוסר ההגיון הצבאי. במקום לקנות מחשב ייעודי, החליטו לחסוך וקנו מערכת משחקים. כלומר, מה הם חשבו שיקרה? שהם יפילו את ציר הרשע בעזרת שימוש בDUALSHOCK 3?
ואולי בכלל זוהי מזימה של סוני להפיל את הצבא האמריקני כנקמה על זוועות מלחמת העולם השנייה?

אני מציע שייפרקו את "מחשב העל" שלהם, וישלחו את הקונסולות לחיילים המסכנים שלהם שתקועים בעירק ובאפגניסטן ללא סיבה כבר שנים וישמחו אותם טיפה. (רק שלא יישכחו את המתאם לשקע...)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #12 

הם מחכים שיתמלא להם הבר ואז הם יוכלו ללחוץ על L3 + R3 כדי להפעיל את ה RAGE OF THE GODS,
אולי ככה הם יוכלו להתמודד עם האיום האירני..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

quique כתב:אין גבול לחוסר ההגיון הצבאי. במקום לקנות מחשב ייעודי, החליטו לחסוך וקנו מערכת משחקים.
...
כמה נחמד לדעת שיש אנשים שלא יודעים על מה הם מדברים

מעבד הCELL של הסוני נחשב לאחד הטובים בעולם יחסית למחיר שלו... ויצירת GRID נחשבת היום לסטנדרטית לגמרי (קחו את גוגל בתור דוגמה ל GRID הכי מטורף שיש היום בעולם)
כל הרעיון בGRID לעומת מחשב על רגיל הוא לקחת מס גדול של מחשבים זולים (או במקרה שלנו קונסולות) וליצור כוח עיבוד רב בעשירית מהמחיר של מחשב על מקביל....

habshush1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

iakovl כתב:
quique כתב:אין גבול לחוסר ההגיון הצבאי. במקום לקנות מחשב ייעודי, החליטו לחסוך וקנו מערכת משחקים.
...
כמה נחמד לדעת שיש אנשים שלא יודעים על מה הם מדברים

מעבד הCELL של הסוני נחשב לאחד הטובים בעולם יחסית למחיר שלו... ויצירת GRID נחשבת היום לסטנדרטית לגמרי (קחו את גוגל בתור דוגמה ל GRID הכי מטורף שיש היום בעולם)
כל הרעיון בGRID לעומת מחשב על רגיל הוא לקחת מס גדול של מחשבים זולים (או במקרה שלנו קונסולות) וליצור כוח עיבוד רב בעשירית מהמחיר של מחשב על מקביל....
...
(Y)

quique
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #15 

iakovl כתב: כמה נחמד לדעת שיש אנשים שלא יודעים על מה הם מדברים
...
ולנו, הסתומים, יש מזל שיש אנשים כמוך, שיודעים הכל ויכולים ללמד אותנו. אני מקווה שתלמד את הנושא לייסודו, תשיג לך חיים ותרבות דיון נטולת עלבונות, ותחזור אלינו עם עוד קצת מהידע הרחב שלך/

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

אני לא יודע הכל, אבל את נושא השימוש בPS3 אני מכיר בגלל שכשהמכשיר יצא בתרועות רמות בהכרזה על מעבד הCELL העצבני שלו
ונושא המחשוב GRID הוא אחד הנושאים החמים בשנים האחרונות כפתרון לגופים אקדמאיים ולא רק שצריכים כוח עיבוד גדול אבל אין להם כסף לקניית מחשב על מסחרי....

לא הייתה לי כוונה להעליב, ואני לא אכנס למלחמה מסביב לנושא. אבל אני מעדיף שכשמשתמש מגיב בצורה מזלזלת http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 04#1110404

בתור דוגמא נוספת למחשב על לא סטנדרטי אפשר לדבר גם על פרויקט fastra של אוניברסטיה שלקחה כמה כ.מסך ויצרה מחשב על קומפקטי
http://fastra2.ua.ac.be/

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #17 

jacko-il כתב:הם מחכים שיתמלא להם הבר ואז הם יוכלו ללחוץ על L3 + R3 כדי להפעיל את ה RAGE OF THE GODS,
אולי ככה הם יוכלו להתמודד עם האיום האירני..
...
חח תכלס :lol:
Need more cowbell

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

יש לציין גם שמחיר החומרה (גם בגלל היותה מסובסדת) הוא מצוין , סרבר מקביל עם בליידים של סל ששויי ערך לכמה קונסולות יכול לעלות פי כמה יותר (ולא פי 2... יותר בכיוון הפי 10), ומחשב יעודי זה נחמד להגיד , אבל יקר הרבה יותר.

כמו שנאמר - בימינו הדגשים הם יותר לצבירים של מחשבים בינוניים ממחשב על אחד חזק כמו שהגישה היתה לפני כ10 שנים ומעלה.

ליביו

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #19 

הערה...
מי שמכיר את היפנים יודע שהם לא מוכרים בהגדרה שום אפליקציה שמשמשת לצבא.
ברגע שה - END USER הוא צבאי ולא משנה מה הם לא מוכרים.

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

וזה הכיף בPS3 שמריץ לינוקס... זה קונסולת משחקים זולה שאפשר להפוך למחשב על... היופי של הקונסולות של היום

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”