חייב עזרה בניגון סרטי blu-ray מלא
-
ROTEM12345
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני משתמש בתוכנה arcsoft TotalMedia Theatre 3 לניגון סרטי blu-ray מלא במחשב.
וכמעט בכל סרט אני רואה שהוא מנגן אותו לא במסך מלא , כלומר אני לא רואה את התמונה של סרט על כל המסך.
יש לציין שאני רואה את זה בטלויזיה 32 full hd lg. אם מישהו יוכל לעזור לי אני הודה לו מאוד וגם אם אפשר איזהו שהוא מדריך לניגון סרטי bluray מלא ומדריך לתוכנה הספציפית שרשמתי למעלה אני הודה לו .
תודה רבה לעוזרים!
וכמעט בכל סרט אני רואה שהוא מנגן אותו לא במסך מלא , כלומר אני לא רואה את התמונה של סרט על כל המסך.
יש לציין שאני רואה את זה בטלויזיה 32 full hd lg. אם מישהו יוכל לעזור לי אני הודה לו מאוד וגם אם אפשר איזהו שהוא מדריך לניגון סרטי bluray מלא ומדריך לתוכנה הספציפית שרשמתי למעלה אני הודה לו .
תודה רבה לעוזרים!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
למה הכוונה לא במסך מלא? זה ממש במצב של חלון מערכת הפעלה עם מסגרת או שרק יש פסים שחורים מלמעלה ומלטה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ROTEM12345
-
- חבר שרק התחיל

תגובה
יש פסים שחורים מלמעלה ומלמטה וזה בסדר הבנתי שזה ככה אמור להיות , אבל מעבר לפסים השחורים
יש גם פסים יותר בהירים מלמעלה ומלמטה וזה נראה כאילו שהתוכנה לא מנגנת את זה במסך יותר רחב אלא חותכת מהתמונה , או שזה ככה אמור להיות ? אני מצטער אם אני לא מסביר את עצמי טוב
יש גם פסים יותר בהירים מלמעלה ומלמטה וזה נראה כאילו שהתוכנה לא מנגנת את זה במסך יותר רחב אלא חותכת מהתמונה , או שזה ככה אמור להיות ? אני מצטער אם אני לא מסביר את עצמי טוב
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כשאתה במצב שולחן עבודה (דסקטופ) רגיל של מערכת ההפעלה, אתה רואה את שולחן העבודה על כל המסך?
(אגב, ברוך הבא לפורום!)
(אגב, ברוך הבא לפורום!)
-
ROTEM12345
-
- חבר שרק התחיל

תגובה
תודה לך על קבלת הפנים הנעימה אני מודה לך !
וכן את מערכת ההפעלה אני רואה על כל המסך כמו גם משחקים וכו'.
יכול להיות שזה אמור להיות ככה ואני סתם מטעה אותך ? פשוט לא נראה לי שהפסים השחורים הם כל כך רחבים
ותופסים הרבה מקום מהמסך.
וכן את מערכת ההפעלה אני רואה על כל המסך כמו גם משחקים וכו'.
יכול להיות שזה אמור להיות ככה ואני סתם מטעה אותך ? פשוט לא נראה לי שהפסים השחורים הם כל כך רחבים
ותופסים הרבה מקום מהמסך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הפסים השחורים זה ככל הנראה נורמלי. מה שהעלה בי חשד אלה הם הפסים הבהירים יותר עליהם דיברת.