האם המערכת מאוזנת
ברשותי
מגבר AVR-255
קדמיים PSB IMAGE T5 TOWER
סנטר PSB IMAGE C-5
אחוריים AXIOM QS8
SUB PSB 5I
המערכת מיועדת 90% סרטים (DTS,DD,ופורמטים חדשים)
רציתי לדעת אם יש רכיב ספציפי שהוא החולייה החלשה שכדאי לשפר
על מנת לנצל את היכולות של כל המפרט? או שבסהכ המערכת די מאוזנת.
מגבר AVR-255
קדמיים PSB IMAGE T5 TOWER
סנטר PSB IMAGE C-5
אחוריים AXIOM QS8
SUB PSB 5I
המערכת מיועדת 90% סרטים (DTS,DD,ופורמטים חדשים)
רציתי לדעת אם יש רכיב ספציפי שהוא החולייה החלשה שכדאי לשפר
על מנת לנצל את היכולות של כל המפרט? או שבסהכ המערכת די מאוזנת.
יש לך רמקולים מצוינים, אישית הייתי מחליף את האחוריים לאותו פירמה כמו הקדמיים אבל זה לא כל כך קריטי אם אתה לא שומע סטריאו ב 5 ערוצים באופן קבוע. החוליה המאוד חלשה אצלך כרגע היא הרסיבר שבכלל לא תואם לרמה של של הרמקולים (מרגיש שהסאונד קצת חנוק?). תשקול לשדרג לאונקיו 608 (מינימום).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מרגיש שחסר לך משהו?
אם משהו - הייתי אומר שהרסיבר יכול להיות יותר טוב (בלי לזלזל בהרמן, היום יש טובים ממנו בהרבה) - אבל אם אתה מרוצה אז אין שום סיבה לשדרג, בפרט שבעתיד הקרוב רוב הרסיברים יוחלפו בדגמים הכוללים HDMI 1.4.
אם משהו - הייתי אומר שהרסיבר יכול להיות יותר טוב (בלי לזלזל בהרמן, היום יש טובים ממנו בהרבה) - אבל אם אתה מרוצה אז אין שום סיבה לשדרג, בפרט שבעתיד הקרוב רוב הרסיברים יוחלפו בדגמים הכוללים HDMI 1.4.
uriler אני מסכים איתך שהQS8 הם רמקולים מצויינים אבל תפיסת העולם שלי בתחום היא שכל הרמקולים צריכים להיות זהים (לפחות בדגם) אם רוצים איזון מושלם. החלפתי הרבה רמקולים בחיים שלי וכל פעם הרגשתי שמשהו לא מסתדר לי מבחינת הסאונד עד שהגעתי לסט שיש לי עכשיו. סביר להניח שפותח השירשור מרגיש שמשהו לא בסדר ובגלל זה הוא פה אבל כמו שאמרתי הבעיה היותר "קריטית" היא הרסיבר.
sbtgn1 כתב:אני לא מרגיש שיש משהו לא בסדר
להיפך אני די מרוצה , פשוט רציתי לדעת אם יש חוליה חלשה ספציפית הרסיבר
שגורם לחוסר ניצול למערכת....
אני חושב שאתה יודע בעצמך את התשובה לשאלה הזו אם בחרתה להדגיש את הרסיבר ספציפית.
בשביל זה אני גם שואל , השאלה היא למה ומה יתן לי את הכי הרבה תמורה יחסית למערכת כזאתzeev78 כתב:sbtgn1 כתב:אני לא מרגיש שיש משהו לא בסדר
להיפך אני די מרוצה , פשוט רציתי לדעת אם יש חוליה חלשה ספציפית הרסיבר
שגורם לחוסר ניצול למערכת....
אני חושב שאתה יודע בעצמך את התשובה לשאלה הזו אם בחרתה להדגיש את הרסיבר ספציפית....
הרי שלהשקיע שוב ב ENTRY LEVEL זה מיותר וגם רסיבר HI-END הוא סתם OVERKILL למערכת
האמת שחשבתי שימליצו לי על ה LX70\71 והשאלה הנוספת האם ההשקעה באמת תהיה שווה מבחינת ההבדל.
חשוב לציין שהמערכת נמצאת בחדר 3*4
המלצתי לך על האונקיו 608 שהוא רסיבר עדכני ובהנחה שהוא דומה לקודמו יש לו סאונד הרבה יותר טוב מה255 מבחינת דינמיות ובמה גם בסטריאו וגם בק"ב. הLX70 הוא גם אופציה לא רעה בכלל והוא בטוח יתן לך תוצאות יותר טובות מה255 אבל יחסית למקביל מאונקיו הסאונד שלו קליני וטיפה בהיר.
האם הסאונד של ה 608 דומה ל 606 כי לא בדיוק נפלתי מהסאונד שלוzeev78 כתב:המלצתי לך על האונקיו 608 שהוא רסיבר עדכני ובהנחה שהוא דומה לקודמו יש לו סאונד הרבה יותר טוב מה255 מבחינת דינמיות ובמה גם בסטריאו וגם בק"ב. הLX70 הוא גם אופציה לא רעה בכלל והוא בטוח יתן לך תוצאות יותר טובות מה255 אבל יחסית למקביל מאונקיו הסאונד שלו קליני וטיפה בהיר....