דונגל של APEX דגם T328b
היי,
אני כבר כמה ימים מנסה להפעיל את ה DONGLE הזה ב WINDOWS7 (גם ב XP לא עובד לי, אבל דווקה הבנתי שאמור להיות יותר קל ב 7 כי זה מותקן אוטומטית)
הדרייבר שהותקן לי הוא אותו WinFast שצויין פה קודם (רק הגירסה חדשה יותר: 10.6.22.1 מ22 ליוני 2010)
אני פשוט לא מצליח לראות תמונה:
- מדיה סנטר לא מגלה ערוצים
- VLC לא מראה כלום כשאני בוחר תדר (ניסיתי 514M וגם 538M ואפילו 513999883hz שמישהו אמר לי עובד יותר טוב עם הDONGLE הזה).
האם הוא אמור להאיר עם LED כשהוא מופעל או רק כשהוא קולט?
ניסיתי הכל:
- מספר אזורים בכפר סבא, מרפסות וכו' ומהעבודה מחוץ לחלון.
- ניסיתי אתמול מתוך האוטו ברחוב ז'בוטינסקי במרכז רמת גן
- לקחתי אחד אחר מבאג למקרה ששלי תקול... לא עזר
אני כבר מיואש, לא איכפת לי שזה לא יעבוד כי אין לי קליטה בבית, אבל אני רוצה להיות בטוח שזאת הסיבה, אני רוצה להצליח לקלוט בלפחות מקום אחד כדי להיות בטוח שה SETUP שלי תקין...
אשמח לשמוע רעיונות, תודה מראש...
אני כבר כמה ימים מנסה להפעיל את ה DONGLE הזה ב WINDOWS7 (גם ב XP לא עובד לי, אבל דווקה הבנתי שאמור להיות יותר קל ב 7 כי זה מותקן אוטומטית)
הדרייבר שהותקן לי הוא אותו WinFast שצויין פה קודם (רק הגירסה חדשה יותר: 10.6.22.1 מ22 ליוני 2010)
אני פשוט לא מצליח לראות תמונה:
- מדיה סנטר לא מגלה ערוצים
- VLC לא מראה כלום כשאני בוחר תדר (ניסיתי 514M וגם 538M ואפילו 513999883hz שמישהו אמר לי עובד יותר טוב עם הDONGLE הזה).
האם הוא אמור להאיר עם LED כשהוא מופעל או רק כשהוא קולט?
ניסיתי הכל:
- מספר אזורים בכפר סבא, מרפסות וכו' ומהעבודה מחוץ לחלון.
- ניסיתי אתמול מתוך האוטו ברחוב ז'בוטינסקי במרכז רמת גן
- לקחתי אחד אחר מבאג למקרה ששלי תקול... לא עזר
אני כבר מיואש, לא איכפת לי שזה לא יעבוד כי אין לי קליטה בבית, אבל אני רוצה להיות בטוח שזאת הסיבה, אני רוצה להצליח לקלוט בלפחות מקום אחד כדי להיות בטוח שה SETUP שלי תקין...
אשמח לשמוע רעיונות, תודה מראש...