סיפור על נסיון שיווק אגרסיבי (מדי) של הוט

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #1 

לפני מספר חודשים עזבתי את הוט לטובת יס (ניתן לקרוא על זה פה http://www.hometheater.co.il/vt106663.% ... 7%9E%D7%94).

אני מאד מרוצה מהחבילה שלי ביס ואני חושב שהמחיר די הוגן (כמובן שאפשר לבטל לגמרי ולעבור לשיטות אחרות, אבל אני מכור לספורט ועם ילדים, כך שבינתיים זו לא אופציה).

היום קיבלתי טלפון מנציג מכירות של הוט ששואל מה הוא יכול לעשות כדי שאני אחזור אליהם, ואמרתי לו שהאמת היא שהוא לא לא יכול לעשות דבר.
הוא המשיך להתעקש, וביקש לדעת מדוע עזבתי מלכתחילה, והסברתי לו שמבחינתי היה להשאר אבל הם דרשו ממני מחיר לא שפוי לחבילה די בסיסית, ולא התאים לי.
"רוצה לשמוע הצעה ממני?" הוא שאל, ואני בטפשותי הסכמתי לתת לו כמה דקות כדי לנסות (בד"כ אני אומר שאני לא מעוניין ומנתק את הטלפון)
"מה אתה מקבל מיס היום, ובאיזה מחיר?" הוא שאל, ואני נתתי לו את כל פרטי העסקה, כפי שנמצאים אצלי חתומים בחוזה, גם בפקס, גם באימייל וגם בחשבונות שכבר קיבלתי מיס, אין לי מה להסתיר.

אז מילא שהוא "מלכלך" על היריבה ("לזה אתה קורא VOD? שלנו יותר טוב", "הם רוכבים לך על האינטרנט" וכו'...), יש דברים שהוא די צודק בהם, אבל הוא הגיע לנקודה שממנה כבר לא המשכתי.
במהלך ניסיונותיו לבטל את יס ולהלל את הוט, הוא שאל אותי אילו ערוצי HD יש לי, ופה זה כבר התחיל להתפוצץ.
"מה פתאום!!!" הוא אומר לי, "לא יכול להיות לך MTV HD, זה ערוץ בלעדי של הוט" הוא מטיח בי בעצבים כאילו שאני עומד למשפט, ועוד ממשיך "אין סיכוי שיש לך כ"כ הרבה ערוצי HD, יש לך מקסימום 4 ערוצים ואני מגזים" הוא ממשיך להאשים אותי, ומנסה בעצם להוציא אותי שקרן.
"בוא נתקשר ביחד לשירות של יס, אני אזדהה בשמך ונבדוק אם זה באמת מה שיש לך" הוא ממשיך, "חוץ מזה", הוא אומר, " אני נותן לך גם את המונדיאל ב-HD מתנה ממני"
:@
"די", אמרתי, "עד פה!!, אתה לא יכול לתת לי את המונדיאל, כי הוט לא חתמו על חוזה עם רשות השידור עדיין, וגם אם תיתן לי אותו, זה לא יהיה במתנה, זו החובה שלכם לתת אותו בחינם במידה וכן תחתמו" והוא עוד ניסה לשרבב לי "אתה לא מבין מהחיים שלך, הוט הם הראשונים שחתמו עם הרשות".
"וחוץ מזה" אמרתי, "אתה לא תתקשר אלי ותאמר לי שאני שקרן, אני לא צריך להוכיח לך כלום, ויש לך בעיה חמורה: אתה לא יודע לעשות את העבודה שלך, אתה לא יודע אלו ערוצים המתחרה נותנת, ואלו ערוצים הם בלעדיים להוט, ועם הגישה שלך, אני מניח שאתה גם לא מוכר יותר מדי מנויים, עכשיו אני מסיים את השיחה, שלום!!!".

הוא עוד הספיק לדחוף משהו כמו "240 ש"ח לחודש עם 2 ערוצי HD ", אבל אם לומר את האמת, אחרי שיחה כזו, גם אם הוא היה מציע לי חבילת אקסטרה ב-100 ש"ח, אני לא הייתי לוקח.

זהו, הייתי חייב להוציא קצת קיטור, ואני מקווה שמישהו בהוט גם קורא קצת שרשורים באתר וילמד מזה לקח.

לנציגי הוט:
הנה לינק לערוצי ה-HD של YES, כולם (מלבד הספורט ו-FOX SPORT) ניתנים במסגרת ה-Yes Total).
http://www.yes.co.il/special/hd_channels.aspx
כדאי שתקראו קצת לפני שאתם מציקים וקוראים לאנשים שקרנים.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

רעיון טוב שצריך לאמץ במקרים כאלה :wink:

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #3 

:lol:
אני מכיר את זה, זה כבר היה פה פעם.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

Zeev78,
ישן ומצוין :)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

מסכנים על מי נפלו :)

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #6 

Itay_Pollak כתב:מסכנים על מי נפלו :)
...
לשם שינוי, הפתעתי אפילו את עצמי והייתי מאד רגוע יחסית.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”