רציתי לדעת, יש ברסיברים את האפשרות של סט A ו- B. עכשיו אפשר להפעיל את כל אחד מהם בנפרד או שתייהם ביחד...עכשיו מה שלא הגיוני לי הוא זה...אם אני מפעיל את הסט A ו-B ביחד אז גם ישמעו מהרמקולים סראונד והסנטר??
לא יודע לא נראה לי כל כך הגיוני כל הסיפור הזה בגלל שזה עוד איזה 90 RMS לרמקול שהרסיבר צריך לספק (חחח...לפחות זה מה שמוצהר..חחח)
הרסיבר הוא Yamaha htr-5750
תודה מראש!
ערן
שאלה...
אתה יכול להפעיל את שניהם ביחד ושניהם בניפרד, אם אתה מפעיל את שניהם ביחד העוצמה תרד..
כן ישמעו גם שמני הסטים של השמאל וימין וגם מכול הרמקולים האחרים.
כעיקרון זה טוב בעיקר למי שיש רמקולים קדמיים גדולים ובנוסף רמקולים קדמיים לויינים או קטנים אחרים.
ככה אפשר לעבוד עם הסט הגדול בכדי לשמוע מוזיקה ועם הסט הלויינים (קטן) כשאתה רואה סרטים.
לא כדאי לעבוד עם שני הסטים יחד.
זה בסה"כ מוסיף לך אוד רמקול לכול צד ומבלבל את האוזן (מבחינת האיכות ומבחינת הכויון שממנו מגיע הצליל).
כעיקרון זה טוב בעיקר למי שיש רמקולים קדמיים גדולים ובנוסף רמקולים קדמיים לויינים או קטנים אחרים.
ככה אפשר לעבוד עם הסט הגדול בכדי לשמוע מוזיקה ועם הסט הלויינים (קטן) כשאתה רואה סרטים.
לא כדאי לעבוד עם שני הסטים יחד.
זה בסה"כ מוסיף לך אוד רמקול לכול צד ומבלבל את האוזן (מבחינת האיכות ומבחינת הכויון שממנו מגיע הצליל).
סטריאו
ברוב המגברים, הכוללים AB, ברגע שאתה מדליק את הAB יחד, הסראונדים מתנתקים אוטומטית, כי המגבר "מגן" על השנאי בפני זרם יתר.
אם אתה רוצה עדיין להשתמש ב-AB, רצוי שתבחר ברמקולים קדמיים זהים.
היה לי מגבר ישן פרולוג'יק של סוני (שנות 90) שלא הזיז לא כמה רמקולים תקעתי לו
גם ב-AB וגם בסראונדים והוא לא התנתק, רק התחממם בטירוף. אה, כן, גם הייתה ירידה בסאונד מבחינת כמות ואיכות (סוביקטיבי).
אם יש לך קדמייים לא נצילים אז רצוי שלא לשלב.
אם אתה רוצה עדיין להשתמש ב-AB, רצוי שתבחר ברמקולים קדמיים זהים.
היה לי מגבר ישן פרולוג'יק של סוני (שנות 90) שלא הזיז לא כמה רמקולים תקעתי לו
אם יש לך קדמייים לא נצילים אז רצוי שלא לשלב.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר