שאלה...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
lionheart פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רציתי לדעת, יש ברסיברים את האפשרות של סט A ו- B. עכשיו אפשר להפעיל את כל אחד מהם בנפרד או שתייהם ביחד...עכשיו מה שלא הגיוני לי הוא זה...אם אני מפעיל את הסט A ו-B ביחד אז גם ישמעו מהרמקולים סראונד והסנטר??
לא יודע לא נראה לי כל כך הגיוני כל הסיפור הזה בגלל שזה עוד איזה 90 RMS לרמקול שהרסיבר צריך לספק (חחח...לפחות זה מה שמוצהר..חחח)
הרסיבר הוא Yamaha htr-5750
תודה מראש!
ערן

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10088
נתן תודות: 581 פעמים
קיבל תודות: 603 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול להפעיל את שניהם ביחד ושניהם בניפרד, אם אתה מפעיל את שניהם ביחד העוצמה תרד..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

כן ישמעו גם שמני הסטים של השמאל וימין וגם מכול הרמקולים האחרים.

כעיקרון זה טוב בעיקר למי שיש רמקולים קדמיים גדולים ובנוסף רמקולים קדמיים לויינים או קטנים אחרים.

ככה אפשר לעבוד עם הסט הגדול בכדי לשמוע מוזיקה ועם הסט הלויינים (קטן) כשאתה רואה סרטים.

לא כדאי לעבוד עם שני הסטים יחד.
זה בסה"כ מוסיף לך אוד רמקול לכול צד ומבלבל את האוזן (מבחינת האיכות ומבחינת הכויון שממנו מגיע הצליל).

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4970
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

סטריאו

שליחה #4 

ברוב המגברים, הכוללים AB, ברגע שאתה מדליק את הAB יחד, הסראונדים מתנתקים אוטומטית, כי המגבר "מגן" על השנאי בפני זרם יתר.
אם אתה רוצה עדיין להשתמש ב-AB, רצוי שתבחר ברמקולים קדמיים זהים.

היה לי מגבר ישן פרולוג'יק של סוני (שנות 90) שלא הזיז לא כמה רמקולים תקעתי לו :wink: גם ב-AB וגם בסראונדים והוא לא התנתק, רק התחממם בטירוף. אה, כן, גם הייתה ירידה בסאונד מבחינת כמות ואיכות (סוביקטיבי).

אם יש לך קדמייים לא נצילים אז רצוי שלא לשלב.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”