הכל היה טוב ויפה והשירות היה סביר ביותר והתנהל על מי מנוחות.
לאחרונה, לאחר שבני השני נולד, החלטתי לשקול מעבר לתמי 4 גם בגלל הנוחות (כדים כבדים ותופסים מקום) וגם בגלל המחיר.
יצרתי קשר עם נביעות וציינתי שאני שוקל לעבור וביקשתי הנחה במחיר. לאחר מספר פעמים שחזרו בפניי כמה המחיר שלי הוא מעולה ואין דברים כאלו בכלל ציינתי בפני הנציגה שהם לא עושים מאמץ כלל ולכשאתנתק זה כבר יהיה מאוחר מידי להציע מחיר חדש.
היא ענתה לי ב "ככה זה עובד".
כמובן שאין קנסות או משהו דומה.
אני החלטתי לא לשחק את המשחק הזה של איומי סרק בניתוק. לאחר יומיים צלצלתי שוב והודעתי שאני מבצע הזמנה בתמי 4 ואני רוצה להתנתק "על אמת". שאלתי אם יש להם מה להציע לי. הם שוב חזרו על אותה מנטרה ולבסוף אמרו לי שמנהל יחזור אלי תוך 4 ימי עסקים לתיאום.
לאחר 4 ימי עסקים צלצלתי שוב לנביעות לברר למה לא חזרו אלי. "זה מתעכב. יחזרו אליך..."
כשלא חזרו אלי סגרתי עסקה עם תמי 4. יום אחרי התקנת המכשיר (לאחר 7 ימי עסקים מיום הודעת הניתוק) חזרה אלי נציגה מלאת מרץ מנביעות ושאלה מה אפשר לעשות עבורי
היום, 13 ימים לאחר התקנת התמי4, חוזרת אלי מנהל אזור ומציעה לי "מסלול לגני ילדים" : 8 כדים ב175 ש"ח
הודיתי לה בנימוס על המאמץ המיותר ונפרדנו לשלום.
הפעם לשם שינוי הכח היה אצלי אבל זה מדהים כמה רוב החברות מגדירות הצלחה ברמת ההתשה והכניעה של הלקוח.
אם היו מציעים לי משהו הרבה פחות טוב מ175 באותו הרגע כנראה הייתי נשאר.