רסיבר + רמקולים 5.1 ב- 3K
אני מעוניין לקנות רסיבר ורמקולים 5.1, אני מעוניין להשקיע בערך 3000 שקל,
יש לי מחשב HTPC שאני יחבר אותו ב- HDMI\DVI לרסיבר ומהרסיבר לפלזמה HD, הבנתי שזה החיבור האופטימלי, או שאני טועה ?
הבנתי שיש רסיברים עם מטריצה, שאפשר לשלוט על עוד מכשירים בבית ע"י שלט אחד,
יש לי סלון גדול - 4 מטר,
המטרה יותר לראות סרטים ופחות מוזיקה,
יש המלצות ?
לא משנה לי לא משנה לי אם הרמקולים Satellite או רצפתיים, אבל אם רצפתיים שיהיו מעוצבים,
תודה
יש לי מחשב HTPC שאני יחבר אותו ב- HDMI\DVI לרסיבר ומהרסיבר לפלזמה HD, הבנתי שזה החיבור האופטימלי, או שאני טועה ?
הבנתי שיש רסיברים עם מטריצה, שאפשר לשלוט על עוד מכשירים בבית ע"י שלט אחד,
יש לי סלון גדול - 4 מטר,
המטרה יותר לראות סרטים ופחות מוזיקה,
יש המלצות ?
לא משנה לי לא משנה לי אם הרמקולים Satellite או רצפתיים, אבל אם רצפתיים שיהיו מעוצבים,
תודה
אני קניתי את הLOGITECH Z5500 לפני מספר ימים (2.5K) ואני חייב לציין שאני עדיין מתפלא מהאיכות והעוצמה שלהם (וגם מהגודל הפיזי, ציפיתי למערכת הרבה יותר קטנה).
החסרון היחיד של המערכת היא ה"רסיבר" שלה, בלי HDMI והוא לא באמת רסיבר, יותר נקודה לחיבור האודיו.
אבל, אם כל התכנים שלך מגיעים מהמחשב, תוכל לחבר את הסאונד של המחשב למערכת ואת הוידאו דרך HDMI לפלסמה.
השאלה איזה עוד מכשירים אתה רוצה לחבר?
החסרון היחיד של המערכת היא ה"רסיבר" שלה, בלי HDMI והוא לא באמת רסיבר, יותר נקודה לחיבור האודיו.
אבל, אם כל התכנים שלך מגיעים מהמחשב, תוכל לחבר את הסאונד של המחשב למערכת ואת הוידאו דרך HDMI לפלסמה.
השאלה איזה עוד מכשירים אתה רוצה לחבר?
האמת שחשבתי על שמות יותר גדולים, כמו ONKYO ,PIONEER, YAMAHA שמתמחים יותר במערכות קולנוע ,
ונראה לי יותר נכון ואיכותי לחבר דרך HDMI ושהרסיבר יפצל את הקול לפלסמה, זה לא ישמע יותר איכותי ?
וכן כל התכנים יגיעו מהמחשב - טלויזיה\אינטרנט\מוסיקה( יש לי חיבור ללויין דרך כרטיס DVB-S למחשב)
ונראה לי יותר נכון ואיכותי לחבר דרך HDMI ושהרסיבר יפצל את הקול לפלסמה, זה לא ישמע יותר איכותי ?
וכן כל התכנים יגיעו מהמחשב - טלויזיה\אינטרנט\מוסיקה( יש לי חיבור ללויין דרך כרטיס DVB-S למחשב)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בכל חנות מתמחה יוכלו למצוא לך מערכת כזאת, יש לא מעט אפשרויות (אל תצפה לרמקולים רצפתיים במחיר הזה), כדאי ללכת ולראות וחשוב מזה לשמוע בכמה חנויות.
האם אתה מתכוון לחבר עוד מוצרים מלבד המחשב? PS3/סטרימר? או שהכל מחובר מחשב?
האם המחשב שלך מסוגל לנגן (ו/או זה בתכניות) לנגן את פורמטי האודיו החדשים?
האם המחשב שלך מסוגל לנגן (ו/או זה בתכניות) לנגן את פורמטי האודיו החדשים?
רסיבר פיוניר 519 ביחס למחיר הוא לא רע בכלל וגם הוא היחיד במחירו (1800-1600 ש"ח) שמעביר סאונד ב-HDMI .
ועם תתגמש קצת עם התקציב אז האונקיו 308 יעשה את העבודה טוב יותר עם DTS-HD וDOLBY HD .
רמקולים של CANTON-MOVE 60 לדעתי הטובים ביותר למחירם.
ועם תתגמש קצת עם התקציב אז האונקיו 308 יעשה את העבודה טוב יותר עם DTS-HD וDOLBY HD .
רמקולים של CANTON-MOVE 60 לדעתי הטובים ביותר למחירם.
גם אני חשבתי ככה, ואני חייב לציין שהאיכות של הZ5500 באמת מעולה יחסית למחיר, ולמרות שהם לא חברה לק"ב, ממליץ לקרוא כמה ביקורות ברשת.
הנקודה שאיתי מעלה היא חשובה, אם יש יכולת\בעתיד לנגן פורמטים חדשים, אז הלוגיטק יורדים מהפרק.
אני לא חושב שיהיה הבדל מורגש בין חיבור HDMI לרסיבר ושהוא יפצל בין פיצול האות במחשב.
הנקודה שאיתי מעלה היא חשובה, אם יש יכולת\בעתיד לנגן פורמטים חדשים, אז הלוגיטק יורדים מהפרק.
אני לא חושב שיהיה הבדל מורגש בין חיבור HDMI לרסיבר ושהוא יפצל בין פיצול האות במחשב.
אני יודע שבחנות יתאימו לי וזה לפעמים הבעייה שהם רוצים שזה יתאים גם להם (אינטרסים פנימיים) ..., ולכן אני שואל פה, וגם אני מתיעץ כדי לא לפספס משהו שבחנות לא ממש ירוצו לספר לי, וכמובן שאני אקח את הרעיונות שלכם ואני אלך לשמוע בחנות את הסאונד,Itay_Pollak כתב:בכל חנות מתמחה יוכלו למצוא לך מערכת כזאת, יש לא מעט אפשרויות (אל תצפה לרמקולים רצפתיים במחיר הזה), כדאי ללכת ולראות וחשוב מזה לשמוע בכמה חנויות.
האם המחשב שלך מסוגל לנגן (ו/או זה בתכניות) לנגן את פורמטי האודיו החדשים?...
אני לא מתכוון לחבר סטרימר וגם לא PS3, אבל אם אני ירצה לחבר PS3 מה תהיה הבעייה?, מה אני צריך לקחת בחשבון ?
למחשב יש בעייה לנגן פורמטים חדשים ? גם אם כן זה בעייה ברמת תוכנה ולא חומרה או שאני טועה, בכל מקרה יציאת HDMI היא מכרטיס מסך חדש שאמור לתמוך בפורמטים החדשים
ואם כן אז אתה אומר שעדיף לא לחבר ישירות לרסיבר ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני שואל לגבי הפורמטים חדשים / PS3 כי אז הפתרון המוצא של החברים לגבי הZ5500 לא רלבנטי.
ולדעתי עדיף קודם לשמוע ולבדוק מה מתאים, ואז לחזור אלינו לשאול מה דעתנו על ההצעות.
תשומת הלב שלא כל רסיבר עם HDMI תומך בפורמטים החדשים או אפילו תומך בכלל בקבלת אודיו דרך הHDMI.
זה חשוב מאוד לזכור!
ולדעתי עדיף קודם לשמוע ולבדוק מה מתאים, ואז לחזור אלינו לשאול מה דעתנו על ההצעות.
תשומת הלב שלא כל רסיבר עם HDMI תומך בפורמטים החדשים או אפילו תומך בכלל בקבלת אודיו דרך הHDMI.
זה חשוב מאוד לזכור!
אפשר עד 3.5k נגיד, אבל לא הרבה יותר, חשבתי להשקיע 1500 ש"ח ברמקולים ו- 1500 ש"ח ברסיבר,bg1987 כתב:אני חושב שבשביל מערכת שתוכל לקבל ולנגן את הפורמטים צריך בערך 4.5K, השאלה היא האם אפשר למתוח את התקציב......
למה, על מה חשבת ?
נגיד ראיתי רסיבר יותר יקר אבל על פניו נראה טוב ONKYO 308 שעולה 2000 ש"ח,
אם אתה רוצה מערכת שתיתן ביצועים יותר טובים מה5500 תצטרך להשקיע כ4000 - 5000 ש"ח כאשר הבסיס שלה בתור התחלה צריך להיות לדעתי ה308 ואחר כך רמקולים טובים שינצלו את היכולות שלו (אחרת חבל על הכסף, אין סט רמקולים שלם בתקציב שלך שנותן סאונד ברמה סבירה).
דוגמאות לסטים טובים:
http://audioclub.digitalst.co.il/,prodinfo,584
http://audioclub.digitalst.co.il/,prodinfo,578
דוגמאות לסטים טובים:
http://audioclub.digitalst.co.il/,prodinfo,584
http://audioclub.digitalst.co.il/,prodinfo,578
- vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
orginal1 כתב:רסיבר פיוניר 519 ביחס למחיר הוא לא רע בכלל וגם הוא היחיד במחירו (1800-1600 ש"ח) שמעביר סאונד ב-HDMI .
רמקולים של CANTON-MOVE 60 לדעתי הטובים ביותר למחירם....
519 אינו מעביר סאונד ב HDMI
ועדיף באמת לחבר את התמונה ישירות ל- LCD ב- HDMI\DVI ואת ערוץ הסאונד דרך היציאה האופטית של ה- HTPC לרסיבר או להעביר גם את הסאונד דרך הרסיבר ב- HDMI ?
האם יהיה Delay בסאונד אם הסאונד יגיע בערוץ נפרד (אופטי) ?
ערוץ אופטי אמור להוציא לי איכות יותר נקייה ?
( בעיקרון לHTPC יש יציאה אופטית On Board וגם דרך כרטיס קול
http://us.store.creative.com/Sound-Blas ... 7QQQAE.htm )
האם יהיה Delay בסאונד אם הסאונד יגיע בערוץ נפרד (אופטי) ?
ערוץ אופטי אמור להוציא לי איכות יותר נקייה ?
( בעיקרון לHTPC יש יציאה אופטית On Board וגם דרך כרטיס קול
http://us.store.creative.com/Sound-Blas ... 7QQQAE.htm )
ה519 מעביר סאונד דרך ה-HDMI.vanhelsing כתב:orginal1 כתב:רסיבר פיוניר 519 ביחס למחיר הוא לא רע בכלל וגם הוא היחיד במחירו (1800-1600 ש"ח) שמעביר סאונד ב-HDMI .
רמקולים של CANTON-MOVE 60 לדעתי הטובים ביותר למחירם....
519 אינו מעביר סאונד ב HDMI...
אפשר גם בפחות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757649tamos2009 כתב:אחי רק רסיבר נרמלי שתומך בפורמים החדשים יעלה לך 3000...