קליטת ערוצי טלויזיה ישראלית בדרום אפריקה
שלום לכולם
אני מתגורר בדרום אפריקה
אני מעונין לקלוט את השידורים הישראלים דרך הלויין
האם יש אפשרות?אם כן.... איזה סוג של ממיר וצלחת אני צריך?
אני יודע שאפשר לקלוט את השידורים שנשלחים לאמריקה באיחור של שעה
אודה לכל מי שיעזור לי
ביי
אני מתגורר בדרום אפריקה
אני מעונין לקלוט את השידורים הישראלים דרך הלויין
האם יש אפשרות?אם כן.... איזה סוג של ממיר וצלחת אני צריך?
אני יודע שאפשר לקלוט את השידורים שנשלחים לאמריקה באיחור של שעה
אודה לכל מי שיעזור לי
ביי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
נסה לשאול בפורום לוויינים הישראלי. הנה שרשור אחד העוסק בדרום אפריקה. לא נראה שיש לך הרבה אופציות...
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... =29819&hl=
שים לב שהשרשור הוא מ-2008, ייתכן שכיום אתרי מאקו, נענע10 ורשת עובדים קצת יותר טוב מחו"ל מאשר אז.
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... =29819&hl=
שים לב שהשרשור הוא מ-2008, ייתכן שכיום אתרי מאקו, נענע10 ורשת עובדים קצת יותר טוב מחו"ל מאשר אז.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לא ניתן לקלוט בעזרת צלחת, אלא רק באינטרנט.
נסה לבחון כאמור את האתרים שהוזכרו, יש גם חומרים באתר YES (לא יודע אם ינגנו כשאר מזהים IP חו"ל) ויש את הסרגל של מאקו mako.
כמו כן נסה לבדוק עם מכשיר slingbox שניתן לקנות בבאג, עם מישהו שיש לו מהירות UPLOAD סבירה בבית.
נסה לבחון כאמור את האתרים שהוזכרו, יש גם חומרים באתר YES (לא יודע אם ינגנו כשאר מזהים IP חו"ל) ויש את הסרגל של מאקו mako.
כמו כן נסה לבדוק עם מכשיר slingbox שניתן לקנות בבאג, עם מישהו שיש לו מהירות UPLOAD סבירה בבית.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לגבי IP, במידה ויש חסימת IP ,sathack כתב:יש גם חומרים באתר YES (לא יודע אם ינגנו כשאר מזהים IP חו"ל)...
יש אפשרות להתחבר ל- PROXY שיושב בישראל, וככה לעקוף את ההגבלה.
אבל חשוב מאוד(!) לשים לב להתנתק מהפרוקסי, (ולוודא שהתנתקת ממנו!) מיד לאחר הצפייה,
שלא תישאר מחובר ותיכנס בטעות לאיזה אתר של הבנק, או תכניס כרטיס אשראי, והפרוקסי "יגנוב" ממך את הפרטים האלה. זה מאוד חשוב. אתה לא יודע מי עומד מאחורי הפרוקסי.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לגבי ה- SLINGBOX, זה רעיון נחמד בתיאוריה, אבל בדר"כ ה- UPLOAD בישראל הוא גרוע ביותר, מה גם שזה מצריך שהבן אדם שיש לו את ה- SLINGBOX בישראל יקצה במיוחד עבורך ממיר שיהיה רק שלך.sathack כתב: כמו כן נסה לבדוק עם מכשיר slingbox שניתן לקנות בבאג, עם מישהו שיש לו מהירות UPLOAD סבירה בבית....
הוא צריך לשים את הממיר בבית, ואתה תוכל לשלוט עליו ולהעביר ערוצים.
אגב, יש כל מיני אתרים (שאני לא יודע אם הם חוקיים) שנותנים לך אפשרות של צפייה אמיתית (לא סתם מהדורת חדשות, אלא ממש צפייה אמיתית) בערוצים 2 ו- 10.
פשוט מורידים אותם כל פעם, וצריך לדעת מה כתובת האתר/ים. אני אישית לא זוכר את הכתובות, וגם אם הייתי זוכר, נראה לי שאולי אסור לפרסם?