כמה נמוך אפשר לרדת ?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #1 

תוכנית טלוויזיה חדשה שפשוט ממחישה שליצרני התוכן אין גבולות בכלל . מה יבוא אח"כ ?

http://www.mako.co.il/entertainment-tv- ... ner=morfix

מה דעתכם על הריאליטי החדש ?
ומה דעתכם האם זה יעצר או שנראה דברים יותר גרועים בפריים טיים?

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #2 

ורוניקה שיחקה אותה . בגדול!
מי שיוצא דפוק - נמוך -טיפש -חסר טעם -וכו' הם הצופים שישבו , יבזבזו את זמנם ,ויצפו בזה .
זו דעתי .
אם למשל - עשיתם play בחלון שהיה בכתבה - אז גם אתם כאלו .
אתמול גיליתי - שיש אנשים שצופים במי הרווק-הבטשלור הזה :roll:

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

בטלוויזיה של היום אין דבר כזה נמוך.

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

אני לא צופה בטלוויזיה ישירות אלא בעקיפין ע"י הורדת סדרות . במקרה נתקלתי בזה דרך אתר תרגומים ופשוט הסתקרנתי לקרוא את הכתבה . אז לי זה מאוד מוזר . אני יכול אולי להבין שמציגים ערום ו/או אקט מיני בטלוויזיה , אבל להציג שידול לזנות ?!!!!!
לא נראה לכם שזה כבר חציית קווים אדומים ?
מה יקרה מחר ? ימצאו כמה דוגמניות על ,שהסמים והצורך בהערצת ההמונים ,פגע להם בשיקול דעת ויציעו אותן למכירה פומבית?

לEFF אולי את פמיניסטית , התגובה שלך משדרת את זה :lol: אבל תני לי להסביר לך עובדת חיים פשוטה מאוד :
אם למישהו יש בעיה עם חיי המין שלו ו/או הוא מתבייש/לא רוצה/לא יכול/WHATEVER , ולכן הוא צריך לקנות את זה . זה לבטח אומר משהו עליו . אבל מי שמוכרת את זה , היא יותר גרועה ממנו . כי היא זו שמקבלת כסף על מכירת עצמה לזר מוחלט . אז נכון שצריך איכשהו לחיות עם העובדה הלא יפה הזו ולכן צריך "להכשיר את השרץ" , אבל עדיין זה שלא חיים עם עובדות מכוערות , לא הופך אותן לפחות עובדתיות

ולפני שיבואו לי כול מיני אנשים , אני לא מדבר על אלו שהגיעו לזה בסחר עבדים , אני מדבר על אלו שהחליטו במודע למכור . לאלו שהיגיעו לזה עם סחר עבדים , אני מלא אמפטיה מספיק כדי לומר שאם הייתי יכול הייתי שם כול אחד מהסוחרים האלו במדבר עם נחילון קטן מאוד של נמלים אדומות , שיאכלו אותו לאט לאט

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #5 

joker תן לי גם להסביר עובדה פשוטה . פמיניסטית אני -לא . אני לא בעד שיוויון .

גבר זה גבר ואישה זו אישה ( פרה רכלנית שבדרך-כלל עסוקה בדיאטות ואוכלת יותר מהגבר שלה ).
יש כמובן יוצאות דופן - כמוני :wink:

ורוניקה מלכה כי הלכה עם ההחלטה שלה עד הסוף - אם טוב לה עם המעשה אז זה אחלה - כי היא גם תצא נשכרת , וגם אולי תהנה (מקווה בישבילה).
-ליבי ליבי עם הצופים המשועממים וחסרי התוכן שישבו ליצפות - כמו כן גם עם הדביל שישלם עבור הדבר המגעיל הזה .
אלו שעשו את הסידרה? אחלה - מרוויחים כסף - כך גם אלו שמשדרים אותה . הייתי לוקחת חלק מאחורי הקלעים תמורת רווחים - fuckAll
אוסיף גם שאם הבת שלי תרצה להשתתף - ברור שאסכים , בכייף !
--- בדיוק אחרי שארצח אותה ----

הכבוד והערכים של הצאצאים שלי חשובים מהכל .
לצפות בתוכנית כזו היא פשע מנטלי - יותר ממכירת הגוף . זו החלטה שלה ואנחנו לא יודעים מה באמת גרם לה לעשות את זה - לכן אתה לא יכול לשפוט אותה !!!
אני למשל , אמכור את גופי - לג'ון פרושנטה - ולעוד כמה :D (אפילו ללא תשלום)
תמונה

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #6 

בטלוויזיה אין מושג כזה "נמוך"
יש רק גבול תחתון שתמיד נפרץ.
Eff כתב:joker תן לי גם להסביר עובדה פשוטה . פמיניסטית אני -לא . אני לא בעד שיוויון .

גבר זה גבר ואישה זו אישה ( פרה רכלנית שבדרך-כלל עסוקה בדיאטות ואוכלת יותר מהגבר שלה ).
תמונה
...
פרושיאנטה שולתת!!11
Need more cowbell

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7661
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 887 פעמים

שליחה #7 

לא שאני מצדיק את קיום התופעה, אבל תעשו טובה. זה די צבוע שאם מראים דמויות דמיוניות עושות סקס בוטה בסדרה זוכת פרסים כמו קליפורניקיישן, או "תגיד שאתה אוהב אותי"(שהראתה אקטים של סקס כמעט לא מצונזרים) אז זה בסדר כי זה נחשב לנו מצחיק, אומנותי, עלילתי, או תכנית בהמית ומפגרת כמו של פלייבה פלייב עם 15 פרחות שמסתובבות לו באחוזה עם 80% חזה בחוץ ועסוקות בלפתות אותו להכנס איתן לג'קוזי אן למיטה. אבל חלילה מלעשות איזה ריאליטי שולי שבו אני מניח שרק יראו דיבורים ולא מעשים (כי יש גבול), כך שאפילו ב"אח הגדול" כבר היה יותר אקשן, רק שם הכותרת שונה.

ושאלה לסיום: איך לכל הרוחות יוכיחו שהם בתולים/בתולות? אם בכלל זה רלבנטי לתכנית כזאת.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46395
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #8 

דווקא התוכנית של flava משעשעת כאשר המצב רוח מתאים.
לגבי נושא השרשור, המטרה של תוכנית הבתולות היינה לעשות רעש, תוכנית שמעולם לא עשו, תוכנית שכולם ירצו לראות ולדבר עד כמה נמוך היא יורדת - בזה הם הצליחו יופי (מדברים עליה בפורום HT בישראל). תהיו גם בטוחים שתהיה לתוכנית בפרקים הראשונים רייטינג גבוה.

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

אני הולך לצפות בפרק הראשון, ואם זה יהיה מעניין, אני גם אמשיך. לא ממש רואה סיבה להרגיש רע עם זה

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

Eff כתב: joker תן לי גם להסביר עובדה פשוטה . פמיניסטית אני -לא . אני לא בעד שיוויון .

יש כמובן יוצאות דופן - כמוני :wink:

ורוניקה מלכה כי הלכה עם ההחלטה שלה עד הסוף - אם טוב לה עם המעשה אז זה אחלה - כי היא גם תצא נשכרת , וגם אולי תהנה (מקווה בישבילה).
-ליבי ליבי עם הצופים המשועממים וחסרי התוכן שישבו ליצפות - כמו כן גם עם הדביל שישלם עבור הדבר המגעיל הזה .
...
זה שהוא דביל זה כנראה מוסכם :lol: אבל חשבת על זה שאם מישהו מוכן לשלם על כזה דבר ועוד בשידור , הוא אולי כזה שאפילו מקצועניות לא רוצות ? :lol:
Eff כתב: אוסיף גם שאם הבת שלי תרצה להשתתף - ברור שאסכים , בכייף !
--- בדיוק אחרי שארצח אותה ----

הכבוד והערכים של הצאצאים שלי חשובים מהכל .
...
רגע , את רוצחת בגלל כבוד המשפחה ?!!! מפחיד :lol:
Eff כתב: לצפות בתוכנית כזו היא פשע מנטלי - יותר ממכירת הגוף . זו החלטה שלה ואנחנו לא יודעים מה באמת גרם לה לעשות את זה - לכן אתה לא יכול לשפוט אותה !!!
תמונה
...
אני לא צריך לדעת , ברור לי לפחות שיש בעיה נפשית ו/או שיעמום אדיר מאחורי זה . העניין הוא שבניגוד לכול המטומטמות שמשלמות בגופן כדי לעשות את זה בפריים טיים , זו הולכת ואשכרה מודיעה לכול העולם אני למכירה .

אז מי שמוכנה להודיע ולפרסם שהיא למכירה יש לה בעיה קשה מאוד
לפאבל אני לא צדקן אבל אני בהחלט חושב שנשבר כאן שיא , אני האחרון שאומר לך שאם זה נעשה יפה ולא כמו סרטון דרגה ג שגם בבתי קולנוע לא רוצים לשדר, שאני לא אראה את זה . אבל מכאן ועד מה שהולך להיות שם , יש עדיין מרחק .
יש סרט או אולי שניים אאל"ט על בחורה שבגלל דחפים מיניים גדולים מצאה עצמה מוכרת את עצמה , וסרט אחר על בחורה שמוכרת את עצמה . בשני הסרטים אתה לפחות רואה שיש סיבה .
כאן אתה רואה אנשים שמוכרים עצמם כמכירה פומבית בפרהסיה וזה לא מפריע לך ? לי הבהמיות הטמונה בזה מפריעה . אנשים נורמאליים לא מוכרים עצמם ואפילו לא מנסים להצדיק את זה ועוד עושים זאת בפריים טיים

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #11 

מה מעניין בזה בכלל?
נשמע לי משעמם.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”