התחדשתי ב rsx-819h-k ואני מאוכזב
שלום לכולם,
היום הבאתי את המגבר והוא החליף אצלי את ה jvc rx5022.
לאחר שחיברתי את הרמקולים , ביצעתי כיול אוטומטי והוא נעשה קיבלתי אישור על הכל. אבל השמיעה הייתה נראית לי חלשה מדי אז עשיתי שינויים ידניים ביול וקצת הסתדר לי. העניין שכדי לשמוע חזק אני מגביה את הסקאלה של ההגברה עד ל 50 ויותר. ב jvc הספיק עד 30 בשביל להרעיד את הבית.
בנוסף חיברתי את ה xtreamer שלי דרך חיבור ה hdmi ומדי פעם יש לי פיצוצים ברמקול. שהעברתי את החיבור לאופטי זה נעלים, מה יכולה להיות הבעיה. האם כדי להחזיר ולקחת onkiyo 507. כרגע לאחר שינויים שומעים טוב אבל אני לא מנצל את ה hdmi וחבל.
לאחר שחיברתי את הרמקולים , ביצעתי כיול אוטומטי והוא נעשה קיבלתי אישור על הכל. אבל השמיעה הייתה נראית לי חלשה מדי אז עשיתי שינויים ידניים ביול וקצת הסתדר לי. העניין שכדי לשמוע חזק אני מגביה את הסקאלה של ההגברה עד ל 50 ויותר. ב jvc הספיק עד 30 בשביל להרעיד את הבית.
בנוסף חיברתי את ה xtreamer שלי דרך חיבור ה hdmi ומדי פעם יש לי פיצוצים ברמקול. שהעברתי את החיבור לאופטי זה נעלים, מה יכולה להיות הבעיה. האם כדי להחזיר ולקחת onkiyo 507. כרגע לאחר שינויים שומעים טוב אבל אני לא מנצל את ה hdmi וחבל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אולי הבעיה באקסטרימר? ניסית לחבר אותו ב HDMI לרסיבר אחר?jean-paul כתב:שלום לכולם,
בנוסף חיברתי את ה xtreamer שלי דרך חיבור ה hdmi ומדי פעם יש לי פיצוצים ברמקול. שהעברתי את החיבור לאופטי זה נעלים, מה יכולה להיות הבעיה. האם כדי להחזיר ולקחת onkiyo 507. כרגע לאחר שינויים שומעים טוב אבל אני לא מנצל את ה hdmi וחבל....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה מדבר על -50DB? שמופיע על מסך המגבר?
או...?
הערך הוא במינוס? או בפלוס? אם במינוס - אז המצב טוב, אם בפלוס - משהו אצלך בהגדרות לא תקין לגמריי!
או...?
הערך הוא במינוס? או בפלוס? אם במינוס - אז המצב טוב, אם בפלוס - משהו אצלך בהגדרות לא תקין לגמריי!
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4963
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
וכשאתה שומע ללא RC אתה מרוצה?
אני יכול להגיד לך שאני פתחתי שירשור בנושא ומסקנתי היא שיש אנשים שמעדיפים את התוצאה לל RC..............וזה בסדר
אני יכול להגיד לך שאני פתחתי שירשור בנושא ומסקנתי היא שיש אנשים שמעדיפים את התוצאה לל RC..............וזה בסדר
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה שאתה מתאר מאוד מוזר, אני מתקשה להאמין שהם מתנהגים שונה מהLX70...
כלומר ב-0DB ברסיבר - הוא אמור להוציא את ההגברה המירבית (או משהו בסגנון) - אני לא מצליח להתקרב לשם... כשגרתי בבית פרטי יכולתי, אבל זה היה מטורף... היום אני על -16.
כלומר ב-0DB ברסיבר - הוא אמור להוציא את ההגברה המירבית (או משהו בסגנון) - אני לא מצליח להתקרב לשם... כשגרתי בבית פרטי יכולתי, אבל זה היה מטורף... היום אני על -16.