באמת מה העניין עם רשת 1 Gb?
מדוע אני לא יכול לנצל כרגע את רוחב הפס שלי?
מה העניין עם רשת 1 Gb ב C-200?
כי יש להם באג שקיים במכשיר מיום ההשקה שלו, אשר גורם לו לעבוד בצורה לא יציבה ברשת של 1 ג'יגה. יש דיווחים על מהירויות שונות שמשתמשים מקבלים בשימוש מול מתגי 1 גיגה שונים, יש דיווחים על קפיצות קצב בשימוש רשת 1 ג'יגה (בהגדרות הרשת במכשיר שלך אתה בוחר auto ולא 10/100)......ת'כלס קראתי שהם מכירים בעובדה שיש כרגע בעייה בשימוש הרשת הזאת. גם אצלי, החיבור לרשת 1 ג'יגה לא הניב שום עליית קצב ולכן אני כרגע עובד על רשת 100 עד אשר העסק הזה יתוקן. הנה שרשור שמדבר על הנושא:theAman כתב:באמת מה העניין עם רשת 1 Gb?
מדוע אני לא יכול לנצל כרגע את רוחב הפס שלי?...
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ght=1+GIGA
לדוגמה, ראה תגובה שם של משתמש בשם JamesA שממש מתחנן שמישהו יגיד לו מתי הם מתכננים לתקן את זה!
הרבה אנשים, כמובן, מתלוננים על כך שבספק של המכשיר רשום תמיכה ברשת של 1 ג'יגה ואחרי שהם רכשו את המכשיר הזה ורכשו גם ציוד קצה לרשת 1 ג'יגה, מתברר להם שזה לא עובד טוב ברשת הזאת ושהם מחויבים לחזור ולעבוד ברשת 100Mbps.
השורה התחתונה, שוב, יש באג...הם יודעים עליו....והם עובדים עליו....וכאשר הם יתקנו אותו הם יוציאו עדכון ואז הם יספרו לנו...לוחות זמנים אין....התחייבות אין...וככה זה כמעט שנה שלמה
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אצלי יש בעיה כזו,
יש לי כרגע סוויץ' של 100 מגה שאליו מחוברים ה-YesMax והסטרימר, הסטרימר מוגדר על Auto, ואין בעיה כי הוא לא מקבל קצב גבוה מ-100 (בגלל ההגבלה של הסוויץ').
כשאני מחבר אותו ישירות, והוא נשאר על Auto, מתחילות כל מיני בעיות של זיהוי מול הרשת, חוסר תקשורת, חוסר יציבות ואפילו תקיעות שדורשות כיבוי.
רק כשאני משנה ל-10/00, הוא עובד כמו שצריך.
הזוי שמכריזים על תמיכה כזו כשבבירור אין תמיכה.
יש לי כרגע סוויץ' של 100 מגה שאליו מחוברים ה-YesMax והסטרימר, הסטרימר מוגדר על Auto, ואין בעיה כי הוא לא מקבל קצב גבוה מ-100 (בגלל ההגבלה של הסוויץ').
כשאני מחבר אותו ישירות, והוא נשאר על Auto, מתחילות כל מיני בעיות של זיהוי מול הרשת, חוסר תקשורת, חוסר יציבות ואפילו תקיעות שדורשות כיבוי.
רק כשאני משנה ל-10/00, הוא עובד כמו שצריך.
הזוי שמכריזים על תמיכה כזו כשבבירור אין תמיכה.
הם מפרסמים זאת כי ת'כלס יש למכשיר תמיכה ברשת 1 ג'יגה רק שכרגע הרשת לא עובדת בצורה תקינה על המכשיר (כבר שנה)