מהי אסטרטגיית Syabas לפרסום ה MovieJukeBox הפנימי?!

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17934
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #21 

nir11 כתב:מסכים, זה דומה מאוד לסיפור של האקסטירמר, ההבדל הוא שסיבס (עדיין?) לא יצאו בהצהרה שגיגה לא נתמך.
אני רוצה לקוות שהנושא של הגיגה פשוט יותר, ברור שהחומרה קיימת, בניגוד לבעיית האסטרימר, שלמיטה הבנתי היא בסופו של דבר בעיית חומרה.
...
רק להשכלה כללית מה היתרון של רשת הגיגה?

הרי לתכני ה BD הכבדים ביותר מספיקה רשת רגילה לא ככה?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #22 

רשת 100Mbps לא תספיק לך לניגון ריפים כבדים של בלוריי (לדוגמא אוואטר לא מנוגן אצלי טוב מהרשת), אבל חשוב עוד יותר (לי לפחות) זה מהירות העתקת התכנים שאני מוריד מהמחשב לכוננים של מכשיר ה NMT. הרבה זמן צריך לחכות על מנת להעביר סרט של 55 גיגה במהירות של 6-8Mbps ל C-200

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17934
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #23 

osherov כתב:רשת 100Mbps לא תספיק לך לניגון ריפים כבדים של בלוריי (לדוגמא אוואטר לא מנוגן אצלי טוב מהרשת), אבל חשוב עוד יותר (לי לפחות) זה מהירות העתקת התכנים שאני מוריד מהמחשב לכוננים של מכשיר ה NMT. הרבה זמן צריך לחכות על מנת להעביר סרט של 55 גיגה במהירות של 6-8Mbps ל C-200
...
הבנתי אבל עד כמה שזכור לי דובר פה באתר שרשת רגילה מספיקה גם לתכנים הכבדים ביותר. אתה טוען שאווטר לא רץ טוב :o אולי הבעיה בקובץ? ממה שהבנתי ה C200 והאוטר לא אוהבים אחד את השני ,בגלל אי אילו בעיות ב C200 אבל הדבר אמור להפתר בקרוב :lol:

תודה בכל אופן.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #24 

istarmini כתב:
osherov כתב:רשת 100Mbps לא תספיק לך לניגון ריפים כבדים של בלוריי (לדוגמא אוואטר לא מנוגן אצלי טוב מהרשת), אבל חשוב עוד יותר (לי לפחות) זה מהירות העתקת התכנים שאני מוריד מהמחשב לכוננים של מכשיר ה NMT. הרבה זמן צריך לחכות על מנת להעביר סרט של 55 גיגה במהירות של 6-8Mbps ל C-200
...
הבנתי אבל עד כמה שזכור לי דובר פה באתר שרשת רגילה מספיקה גם לתכנים הכבדים ביותר. אתה טוען שאווטר לא רץ טוב :o אולי הבעיה בקובץ? ממה שהבנתי ה C200 והאוטר לא אוהבים אחד את השני ,בגלל אי אילו בעיות ב C200 אבל הדבר אמור להפתר בקרוב :lol:

תודה בכל אופן.
...
הבעיות מתרחשות אצלי בריפים נוספים (לא בכולם אבל בחלק לא קטן זה קיים).....איפה קראת שהצליחו לנגן את כל הריפים של סרטי בלוריי מהרשת במכשירי C-200/A-200?! תבדוק איזה ריפים בדיוק הצליחו לנגן? מה הוא הביטרייט המקסימלי של הסרטים האלה? מה המקור מהם הם מנגנים את הסרט ובאיזה פרוטוקול הוא משתמשים? (האם זה NAS, האם זה דרך פרוטוקול SAMBA או NFS וכו).

אגב, הדבר אמור להיפתר בקרוב כבר שנה שלמה....

maoravni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #25 

מפתיע אותי שאתה לא מצליח לנגן את הריפ של Avatar מהרשת, כשאני מצליח לנגן אותו בA100.

תבדוק את הרשת שלך. תנסה לנגן דרך NFS ולא דרך SMB. תנסה גם HTTP.

האם אתה מריץ אפליקציות על הC200 שלך? אם כן תכבה אותן.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #26 

maoravni כתב:מפתיע אותי שאתה לא מצליח לנגן את הריפ של Avatar מהרשת, כשאני מצליח לנגן אותו בA100.

תבדוק את הרשת שלך. תנסה לנגן דרך NFS ולא דרך SMB. תנסה גם HTTP.

האם אתה מריץ אפליקציות על הC200 שלך? אם כן תכבה אותן.
...
זה לא עובד טוב בכל הריפים. HTTP לא מעוניין אותי לנסות (לא אוהב My Home), ה NFS Server על ויסטה או 7 עובד גרוע וחבל לאנשים בכלל להתעסק איתו כי ה SAMBA עובד הרבה יותר מהר ממנו (בכפולות). בכלל נראה לי ש NFS טוב רק ל NAS או לאנשים שיש להם לינוקס, אבל לא בדקתי את XP לכן אני לא בטוח בכך. לגבי הסרט אווטאר, אז יש גמגומים בחלקים מסוימים של הסרט שזה הגיוני מאוד בהקשר לקצבי השידור הגבוהים בחלקים הכבדים של הסרט. בנוסף אני מנסה לנגן את הריפ המלא (עם התפריטים) ולא רק את קובץ ה M2TS הבדיד, בנוסף המכשיר גם מפענח את פורמטי האודיו החדשים (ולא מוציא core) דבר שמאמץ את המכשיר קצת יותר ואני מניח זה משפיע גם על קצב השידור ברשת.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #27 

osherov,
SMB & NFS נתמכים בצורה טובה למדי בסדרת ה 200. מעל רשת תקינה של 10/100, לא נתקלתי בריפ של Blu-ray שמגמגם בחצי שנה האחרונה.
יש לי קבצים סטטים לבדיקה של מהירות ההזרמה מעל הרשת. הגעתי למהירות תקינה של עד קרוב ל 75Mbps וזה לא מפתיע מכיוון שהמעבד מסוגל לתמוך במהירויות גבוהות יותר.
לגבי הסרט Avatar, הוא דווקא מכיל קצב נתונים לא כזה גבוה. הבעיה אצלך נקודתית.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #28 

זיו (Y),
מאיפה אתה מנגן את הסרטים אצלך? קצבי העברה אצלי הם מקסימום 7MBps וזה, אני מניח, מסביר את הקירטועים בחלק מהמקומות.
אני מניח שאתה מנגן מ NAS שמוגדר על שיתוף דרך NFS, האם ניסית לנגן ריפים ממחשב ביתי, האם ניסית לנגן דרך ה SAMBA ב NAS אצלך?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #29 

התוצאות זהות בין NAS למחשב ביתי.
SMB אמור להיות טוב דיו עבור רוב התכנים, אך עבור תוצאות אופטימליות, רצוי לעשות שימוש ב NFS.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #30 

אמנם לא קשור לנושא השרשור, אבל כבר התחלתם לדבר על זה,
איך מומלץ לשתף ב-NFS ב-WIN7? האם ע"י ה-NFS Server של ה-OS, או שכדאי להשתמש בשרת אחר?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #31 

ziv_r כתב:התוצאות זהות בין NAS למחשב ביתי.
SMB אמור להיות טוב דיו עבור רוב התכנים, אך עבור תוצאות אופטימליות, רצוי לעשות שימוש ב NFS.
...
אז אצלי זה לא עובד מהר מספיק, כמו שרשמתי, זה נובע בגלל הקצבים מקסימלים שאני משיג על חיבור 100 שמגיע למקסימום אצלי באזור ה 7Mbps. אני עובד מול ויסטה ו 7 בחיבוריות SAMAB. העניין הוא שאני לא היחיד שנתקל בבעיות האלה בניגון תכנים כבדים על ה C-200 (אני קורא על זה הרבה בפורמים בחו"ל). בכלל, קצב של 40-50Mbps נשמע לי סביר מאוד ברשת 100 ולכן אני לא רואה הבעייה יוצאת דופן אצלי. כמובן, כאשר אני עובד על רשת 1000 מאותו המחשב (שמחובר למחשב HTPC אחר שמחובר לאותו המתג כמו ה C-200) אני מקבל קצבים מעל 25MBps וזה כמובן מספיק להכל.

האם אף אחד מבעלי ה C-200/A-200 בפורום כאן לא ניתקל לעיתים בניגון תכנים כבדים (ריפים בלוריי) ממחשב ברשת?!

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #32 

עוד לא ראיתי בלוריי מלא, רק בדקתי כמה כדי לראות שיש תפריטים ושיוך קבצי תרגום.
כשאני אראה אני אעדכן.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #33 

osherov,
אני לא יכול להתייחס לבעיות של אנשים מחוץ לפורום זה. אני חוזר ואומר שכאשר שלושת התנאים הבאים מתקיימים:
1. רשת תקינה של 10/100.
2. שיתוף NFS.
3. שרת שלא עסוק במשימות אחרות אשר פוגעות ביכולות השיתוף שלו.
לא אמורות להיות שום בעיות.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #34 

theAman כתב:אמנם לא קשור לנושא השרשור, אבל כבר התחלתם לדבר על זה,
איך מומלץ לשתף ב-NFS ב-WIN7? האם ע"י ה-NFS Server של ה-OS, או שכדאי להשתמש בשרת אחר?
...
-למיטב ידיעתי אין ב 7 ובויסטה NFS Server פנימי ולשם כך אתה צריך להתקין תוכנה צד שלישי שעושה את זה
-מה שכן, יש בגירסות ה Ultimate וה Enterprise תמיכה ב NFS Client, דבר שעל הנייר מאפשר לך להתחבר ל C-200 דרך NFS (נניח לצורך העברת קבצים), אבל כל הניסויים שלי הניבו תוצאות גרועות בשימוש הקליינט הזה לעומת SAMBA בחיבור ל C-200 (רק לגרום לזה לעבוד היה סיוט אחד מתמשך שכולל כל מיני פקודות mount שונות ומשונות)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #35 

יש לי Ultimate, ואכן, התכוונתי לקליינט ולא לשרת, טעות שלי.
אני אנסה תוכנת צד שלישי.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #36 

ziv_r כתב:osherov,
אני לא יכול להתייחס לבעיות של אנשים מחוץ לפורום זה. אני חוזר ואומר שכאשר שלושת התנאים הבאים מתקיימים:
1. רשת תקינה של 10/100.
2. שיתוף NFS.
3. שרת שלא עסוק במשימות אחרות אשר פוגעות ביכולות השיתוף שלו.
לא אמורות להיות שום בעיות.
...
אז הנה אתה פוגש את הראשון בפורום שיש לו בעיות :wink:
אלא אם כן אתה חושב שקצב מקסימלי של 50Mbps וקצת, לרשת 100 זה משהו לא תקין?
בזמן הבדיקות שעשיתי, השרת שלי לא עשה משימות נוספות אבל ייתכן שמחשב אחר הוריד משהו מהרשת (יוזנט), ייתכן שחיבור דרך 2 מתגי 1 ג'יגה מאט גם הוא קצת את המהירות (למרות שזה לא אמור להיות כך), כמו שרשמתי, ברור לי ש NFS מ NAS תקבל קצבים גבוהים יותר (ייתכן גם בחיבור NFS למחשב מבוסס חלונות בשימוש שרת NFS יעלה את המהירות). אגב, ניסיתי שימוש באיזה NFS Server (כבר לא זוכר איזה) אבל גם שם לא קיבלתי תוצאות טובות יותר מה SAMBA

איזה NFS Server אתה ממליץ לחלונות 7 או ויסטה?

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #37 

אריה, אני מקבל בערך את אותם הקצבים שלך בהעברת קבצים.
העתקה רגילה כ-8MB לשניה, ב-FTP כ-9MB לשנייה.
נראה לי די תקין מבחינת מהירות על רשת 10/100 (יש עוד כמה דברים שרצים ברקע שבטח קצת מפריעים כמו טורנט וכו'... אז הקצבים הללו נראים לי בסדר).
איך אתם בודקים ביטרייט? עם MediaInfo?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #38 

osherov,
קצב של 50Mbps לרשת 10/100 זה בהחלט משהו לא תקין.
אני עובד עם SFU מעל WinXP. עבור Win 7 אין לי נסיון מעשי, אך Hanewin NFS server אמור לעבוד בצורה תקינה.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #39 

הנה, פה אפשר לראות איך לקנפג את השרת על ווינדוס, לא נראה נורא.
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... NFS_server

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #40 

כן ראיתי את ה Hanewin NFS,
אבל זה נשמע לי מוגזם לשלם על זה 29 יורו...
בקשר לקצב העברה אני אעשה בדיקות שוב...אגב, כמו שרשמתי, היום את התכנים הכבדים אני מנגן מתוך הדיסקים על C-200 ככה שפחות מפריע לי ניגון ריפים מלאים מהרשת (למרות שעדיין זה מאוד מרגיז אותי שבניסויים זה לא תמיד עובד)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”