מהי אסטרטגיית Syabas לפרסום ה MovieJukeBox הפנימי?!

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #1 

big27 כתב:זיו מה שלומך?

יש צפי לשחרור ה JB החדש של C200 ?
...
זה סוד :wink:
אסור לשאול אותם (NMT) כי הם לא יענו לך, התשובה היא כשזה יהיה מוכן זה ישוחרר אז בבקשה לא להציק להם. כרגע, לטענתם, הם בשלבים הסופיים של הפיתוח (יש סרטונים על הצגת היכולת הזאת). כבר רשמתי, על זה כאן ואני ארשום שוב שדעתי (ששונה משל כמה חברים כאן) היא שבאופן די מתוחכם הם מייצרים באז סביב היכולת הזאת בלי להתחייב על תאריך. אבל, הבאז הזה מספיק גדול על מנת למשוך לקוחות כדי לרכוש את המוצרים שלהם (A-200\C-200). בעיני, זה אולי כשר אבל מסריח (אגב, לפני שמישהו יגיב לכיווני, אז אני אומר שאני לא רכשתי את ה C-200 בגלל היכולת העתידית הזאת ואני בכלל אופתע מאוד אם אני אעזוב את ה YAMJ ואעבור ל JB הפנימי שלהם ברגע שהם יחליטו בטובם לשחרר אותו). לי, הרבה יותר מציק הבאג המרגיז שלהם לגבי חוסר היכולת שלהם לנגן את הפורמטים החדשים של האודיו בקבצי M2TS בדידים
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 12/05/2010 15:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #2 

כל ארגון פיתוח תוכנה לומד בשלב מסויים את הלקח הכואב והבלתי נמנע - פרויקט פיתוח תוכנה מכיל כמעט תמיד אי ודאות די גדולה לגבי מועד סיומו. סביר להניח שזה מה שעובר על המפתחים בסיבס (או מי שלא יהיו).
אני לא הייתי מפתח תאוריות קונספירציה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46355
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #3 

osherov כתב:באופן די מתוחכם הם מייצרים באז סביב היכולת הזאת בלי להתחייב על תאריך. אבל, הבאז הזה מספיק גדול על מנת למשוך לקוחות כדי לרכוש את המוצרים שלהם (A-200\C-200).
...
אם זה היה נכון וזאת באמת הייתה הכוונה שלהם, הם היו מיחצנים את זה באתר הרישמי ולא בפורומים פנימיים.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #4 

nir11 כתב:כל ארגון פיתוח תוכנה לומד בשלב מסויים את הלקח הכואב והבלתי נמנע - פרויקט פיתוח תוכנה מכיל כמעט תמיד אי ודאות די גדולה לגבי מועד סיומו. סביר להניח שזה מה שעובר על המפתחים בסיבס (או מי שלא יהיו).
...
ניר,
מה אתה צוחק עלי :)
העולם הזה בנוי על לוחות זמנים והדבר הכמעט הכי חשוב בפיתוח (יש כאלה שיגידו הכי חושב) הם לוחות הזמנים! והם כולה מדברים שם על הוספת יכולת JB פנימי ולא מדברים על בנייה של איזה מערכת הפעלה חדשה או השקת מכשיר חדש (ועוד רגע מישהו יגיד פה, "כן אבל זה SDK חדש לגמרי" :roll: (אגב אני עדיין לא הבנתי עם ה SDK החדש הזה בכלל קשור ליצירת ה JB הפנימי שלהם) ). היה נראה לך הגיוני שמיקרוספוט יגידו לעולם שהם עובדים על מערכת הפעלה לסמארטפונים (Phone 7) ולא יפרסמו תאריך צפוי להשקה ת OS הזה והמוצרים הנלווים?!

אני בכלל לא רושם פה תאוריית קונספירציה (זאת הייתה מחמאה בשבילם לקרוא לזה כך)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #5 

ziv_r כתב:
osherov כתב:באופן די מתוחכם הם מייצרים באז סביב היכולת הזאת בלי להתחייב על תאריך. אבל, הבאז הזה מספיק גדול על מנת למשוך לקוחות כדי לרכוש את המוצרים שלהם (A-200\C-200).
...
אם זה היה נכון וזאת באמת הייתה הכוונה שלהם, הם היו מיחצנים את זה באתר הרישמי ולא בפורומים פנימיים.
...
בגלל זה רשמתי מתוחכם. כי אם הם היו מיחצנים את זה באתר הרשמי שלהם, אז גם אם לא היה תאריך יעד, הם עדיין היו הרבה יותר מחויבים לכך. ככה, הם מפרסמים את זה בפורום שלהם ונותנים לאחרים (לדוגמה, לנו) להפיץ את הבשורה שלהם בכל העולם, ואנחנו כבר דואגים בהתלהבות שלנו לגרום לאנשים אחרים לרכוש את המוצרים שלהם גם בגלל היכולת העתידית הזאת, שת'כלס יכולה להופיע מחר או להופיע עוד 6 חודשים.....זיו, תקן אותי אם אני טועה, אבל לדעתי רשמת על היכולת העתידית הזאת של ה JB הפנימי שצפוי להגיע "בקרוב", עוד בהצצה הראשנה על מכשיר ה C-200 שנכתב על ידך לפני שנה שלמה.....כבר לפני שנה שלמה פורסם שהם יוסיפו את היכולת הזאת ועדיין כלום....שנה שלמה, זה פשוט הזוי בעיני 8O

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #6 

osherov כתב:זיו, תקן אותי אם אני טועה, אבל לדעתי רשמת על היכולת העתידית הזאת של ה JB הפנימי שצפוי להגיע "בקרוב", עוד בהצצה הראשנה על מכשיר ה C-200 שנכתב על ידך לפני שנה שלמה.....כבר לפני שנה שלמה פורסם שהם יוסיפו את היכולת הזאת ועדיין כלום....שנה שלמה, זה פשוט הזוי בעיני
...
אני מתקן אותך כפי שביקשת. לא אמרתי זאת.

לפני שאתה מצוטט אותי שוב (בשביל מה כל הציטוטים הללו? אני זוכר היטב מה כתבתי בהודעה קודמת), תקרא היטב מה כתבתי בכתבה ומה רשמת שכתבתי.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #7 

ziv_r כתב:
osherov כתב:זיו, תקן אותי אם אני טועה, אבל לדעתי רשמת על היכולת העתידית הזאת של ה JB הפנימי שצפוי להגיע "בקרוב", עוד בהצצה הראשנה על מכשיר ה C-200 שנכתב על ידך לפני שנה שלמה.....כבר לפני שנה שלמה פורסם שהם יוסיפו את היכולת הזאת ועדיין כלום....שנה שלמה, זה פשוט הזוי בעיני
...
אני מתקן אותך כפי שביקשת. לא אמרתי זאת.

לפני שאתה מצוטט אותי שוב (בשביל מה כל הציטוטים הללו? אני זוכר היטב מה כתבתי בהודעה קודמת), תקרא היטב מה כתבתי בכתבה ומה רשמת שכתבתי.
...
זה מה שכתבת שם:
תכונה מעניינת שיש ל C-200 ואמורה להחשף בקרוב הינה ביצוע ריפ בצורה Lossless לכותרי CD Audio. בנוסף, קיבלנו GUI חדש עם הנפשה ובשל השימוש במעבד החזק יותר, השימוש בו מהיר יותר ואינטואיטיבי לעומת דור קודם. תתקיים תמיכה אחורה ב MovieJukeBox, אך הכינו עצמכם ל MovieJukebox 2 - עם Flash!
...
מה הכוונה הייתה ב MovieJukebox 2 עם ה Flash?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #8 

ziv_r כתב: בשביל מה כל הציטוטים הללו?
...
בשביל להראות, לכל מי שרוצה לראות, שהבטחות הערטילאיות שלהם לגבי ה JB, קיימות כבר שנה שלמה, ומאז שום כלום!!

חלקכם הורגים אותי :) איך הדבר הזה עובר בשתיקה ואף אחד לא מתלונן או כועס על כך! האם כל זה רק בגלל שת'כלס הם לא פירסמו תאריך יעד ולכן אתם חושבים "שזכותם" להוציא את זה מתי שיתחשק להם....זה נכון שאף אחד לא התחייב לי שזה ייכנס מתי שהוא למכשיר ולכן לכאורה אין לי "case" נגדם אבל כמו שרשמתי זה אולי כשר אבל מאוד מסריח בעיני, כל הקטע הזה

עידכון,
עשיתי גוגל קצר כדי לבדוק מתי אוזכר ברשת הפיתוח של ה JB הפנימי של NMT ומה שמצאתי הוא הסירטון שלהם המציג preview של ה JB הזה, אותו הם פירסמו בינואר השנה, לפני 5 חודשים. אני מניח שיש איזכור לפיתוח שלהם עוד בשנה שעברה אבל אני עדיין לא מצאתי ....אני ממשיך לחפש

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #9 

osherov,
אתה מבין לא נכון ומפרש מה שאתה רוצה בהתאם להנחות ולתאוריות הפרטיות שלך.
כשאני רושם "MovieJukebox 2 - עם Flash", הכוונה בדיוק למה שנכתב, לא ל MovieJukebox פנימי. ניתן לקיים MovieJukebox עם תמיכה ב Flash מכיוון שהמכשירים תומכים בזאת. בזמנו גם הצגתי דוגמה לזה.
MovieJukebox 2 זהו השם שניתן לפרוייקט על ידי חברת Syabas על מנת לבדל את זה מה- MovieJukebox הרגיל.

לצוטט את ההודעה הקודמת לא עוזר בכלום מלבד להאריך את הדף, כולנו רואים מה הייתה ההודעה הקודמת.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #10 

ziv_r כתב:osherov,
אתה מבין לא נכון ומפרש מה שאתה רוצה בהתאם להנחות ולתאוריות הפרטיות שלך.
כשאני רושם "MovieJukebox 2 - עם Flash", הכוונה בדיוק למה שנכתב, לא ל MovieJukebox פנימי. ניתן לקיים MovieJukebox עם תמיכה ב Flash מכיוון שהמכשירים תומכים בזאת. בזמנו גם הצגתי דוגמה לזה.
MovieJukebox 2 זהו השם שניתן לפרוייקט על ידי חברת Syabas על מנת לבדל את זה מה- MovieJukebox הרגיל.

לצוטט את ההודעה הקודמת לא עוזר בכלום מלבד להאריך את הדף, כולנו רואים מה הייתה ההודעה הקודמת.
...
זיו,
כנראה שיש לי בעייה בהבנת הנקרא, כי מה לעשות שציטוט כמו "MovieJukebox 2 - עם Flash", לא מקפיץ לי ישר לראש שהכוונה היא לשם שניתן לפרויקט כלשהו על ידי חברת Syabas....בדיוק בשביל זה יש את פורום על מנת להבהיר דברים לא ברורים כאלה.

עכשיו כדי לחזור לנושא עליו דיברנו ("להנחות ולתאוריות הפרטיות" והבלעדיות וההזויות והמגוחכות "שלי") והוא ה JB הפנימי המובטח שלהם......אז אני עומד מאחורי כל מה שרשמתי רק משנה את שנת הציפייה בחצי שנת ציפייה מרגע הפירסום (עד שאני אמצע את נקודה רחוקה יותר בעבר שהם פירסמו את התמיכה בכך בעתיד)

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

osherov כתב:
nir11 כתב:כל ארגון פיתוח תוכנה לומד בשלב מסויים את הלקח הכואב והבלתי נמנע - פרויקט פיתוח תוכנה מכיל כמעט תמיד אי ודאות די גדולה לגבי מועד סיומו. סביר להניח שזה מה שעובר על המפתחים בסיבס (או מי שלא יהיו).
...
ניר,
מה אתה צוחק עלי :)
העולם הזה בנוי על לוחות זמנים והדבר הכמעט הכי חשוב בפיתוח (יש כאלה שיגידו הכי חושב) הם לוחות הזמנים! והם כולה מדברים שם על הוספת יכולת JB פנימי ולא מדברים על בנייה של איזה מערכת הפעלה חדשה או השקת מכשיר חדש (ועוד רגע מישהו יגיד פה, "כן אבל זה SDK חדש לגמרי" :roll: (אגב אני עדיין לא הבנתי עם ה SDK החדש הזה בכלל קשור ליצירת ה JB הפנימי שלהם) ). היה נראה לך הגיוני שמיקרוספוט יגידו לעולם שהם עובדים על מערכת הפעלה לסמארטפונים (Phone 7) ולא יפרסמו תאריך צפוי להשקה ת OS הזה והמוצרים הנלווים?!

אני בכלל לא רושם פה תאוריית קונספירציה (זאת הייתה מחמאה בשבילם לקרוא לזה כך)
...

אני חושב שאתה טועה, ואני חושד שאתה לא חי את העולם הזה. מי שמכיר את עולם פיתוח התוכנה, לא ייתן את מיקרוסופט בתור דוגמה לחברה נותנת לוחות זמנים. למיקרוסופט יש הסטוריה ארוכה של עיכובים מ-ט-ו-ר-פ-י-ם בלוחות זמנים.
אירגוני פיתוח תוכנה משקיעים הון תועפות ביישום מתודולוגיות פיתוח חדשות ומהפכניות, רק כדי שיוכלו לעמוד טוב יותר בזמים. אני ממליץ לך לחפש בגוגל את המושג AGILE, זה יעזור לך להבין את גודל הבעיה, ואת המהפכות שעושים כדי לעמוד בלוחות זמנים.

זיו, תיקון קטנטן- אושרוב לא מצוטט, הוא מצטט...

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #12 

ניר,
אני חי את העולם הזה כמעט 15 שנה ועברתי מספר לא קטן של חברות וכל עיסוקי קשורים לפיתוח פרויקטים בחברות הללו, לכן אני מניח שיש לי קצת מושג בנושא. מיקרוסופט היא דוגמה מצויינת ומה שרשמת הוא בידיוק ההוכחה לכך. מייקרוסופט מחוייבת למסור את לוחות הזמנים והעיקובים מ-ט-ו-ר-פ-י-ם בלוחות זמנים בחלק מהפרויקטים שם, לדעתך, הם בדיוק ההוכחה לכך, שלמרות הסיכון, החברות מחויבות לפרסם צפי ולוחות זמנים לציבור הרחב. הסיכון שהן לקוחות הוא, אי עמידה בזמנים שלהם עצמם, דבר שפוגע בהם. למרות זאת, עדיין הן עושות זאת כי הן פשוט חייבות. הפיתרון של NMT הוא פשוט, אל תמסור לוחות זמנים, רק תבטיח שזה יגיע יום אחד ותפמפם את זה כל הזמן בפרומים ותן לאחרים לעשות את עבודת השיווק והפירסום, עכשיו אף אחד לא יוכל לכעוס ולהאשים אותך באי עמידה בלוחות הזמנים (חוץ מאיזה משתמש סהרורי אחד, בפורום קלונוע ביתי בארץ קטנה ורחוקה)

אגב, אני מכיר טוב מאוד Agile ובמקרה גם יצא לי לעבוד בעבר מול מיקרוסופט (ארה"ב) די הרבה זמן והאמן לי שמעט מאוד חברות בעולם עובדות במטדולוגיית פיתוח מסודרות ומפוקחות כמוהם ומעטים שמים את לוחות הזמנים בעדיפות כל כך גבוה כמוהם (מה לעשות, כאשר מאות ואלפי אנשים קשורים לפיתוח OS חדש, אז בגלל המורכבות ואי הודאות של הפרוייקט יהיו תמיד דחיות). אתה, כמדומני, עבדת שם לכן אני מניח שאתה מכיר את זה גם

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

אויש באמת, מיקרוסופט לא מחוייבת למסור לוחות זמנים לאף אחד. ההחלטה ללתת את לוחות הזמנים היא בחירה שלה, ומושפעת מכל מיני שיקולים שונים ומשונים.
אפל נתנה לוחות זמנים לשחרור אייפון V4?
אין לי באמת מושג מה קורה בתוך סיבס, אני חושב שזה הימור די בטוח לומר שהם פשוט מפחדים לתת מועד ואז לפספס אותו, זה כבר קרה להם בעבר לא מעט.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #14 

nir11 כתב:אויש באמת, מיקרוסופט לא מחוייבת למסור לוחות זמנים לאף אחד. ההחלטה ללתת את לוחות הזמנים היא בחירה שלה, ומושפעת מכל מיני שיקולים שונים ומשונים.
אפל נתנה לוחות זמנים לשחרור אייפון V4? .
...
האם ראית איזה שהוא "מוצר" ש-MS הוציאו בלי שהם הודיעו, לפני כן, לגבי צפי היציאה שלו לשוק? (אופיס, חלונות, Phone7 וכו)

לגבי אפל, אז זה בדיוק אותו הסיפור, ועוד איך הם נותנים לוחות זמנים לגבי השקת המוצרים שלהם (חכה קצת ותשמע על תאריכי ההשקה של האייפון החדש). האייפון, שני האייפדים וכו...

עוד דוגמאות,
אז גוגל יפרסמו עוד שבוע את מועד ההשקה של מערכת האנדרואיד 2.2 שלהם (כבר עכשיו הם חשפו אינפורמצייה לגבי כך)

ברגע שאתה, במכוון, חושף יכולת שלך ומפרסם אותה ברבים, אתה במקביל "חייב" לתת גם לוחות זמנים להשקת יכולת זאת (אם לא מייד בהתחלה אז בשלב מאוחר יותר כאשר לוחות הזמנים יותר ברורים לך). לא הגיוני שבמשך חצי שנה (לפחות) מפמפמים שם ב NMT יכולת "פשוטה" יחסית כמו JB (פשוטה ביחס ל OS חדש נניח) ואף אחד לא מתחייב שם על כלום. כבר חודשים, שאני קורא בפורום אצלנו שמישהו שואל שאלה על ה C או על ה A-200 ובתשובה של אחד החברים נרשם שבקרוב מאוד תגיע תמיכה ב JB פנימי למכשירים האלה...חודשים זה ככה ות'כלס אין לכך שום אסמכתה (אולי זה ישתחחר מחר ואולי עוד חצי שנה)
nir11 כתב: אין לי באמת מושג מה קורה בתוך סיבס, אני חושב שזה הימור די בטוח לומר שהם פשוט מפחדים לתת מועד ואז לפספס אותו, זה כבר קרה להם בעבר לא מעט.
...
אז לא הבנתי איפה חוסר ההסכמה שלך איתי

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

חוסר ההסכמה שלי איתך נובע מכך שמדבריו משתמע כאילו סיבס משחררים הצהרות בלי כיסוי.
אתה חושב (או כך נדמה לי) שאולי לא באמת יש להם JB בתכנון, ואני חושב שהם פשוט לא יודעים מתי ישחררו גרסא.
אגב, אותי באופן אישי קיומו או העדרו של JB לא מעניין בכלל. יש לי C-200, היה לי A-100 לפניו, בשניהם לא נזקקתי לדבר הזה, ואם לומר את האמת, אני אפילו לא בטוח שאני יודע מה זה בדיוק עושה...
אותי הרבה יותר מעניין שהם כבר ינגנו לעזאזל BD IMAGE כמו שצריך....

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #16 

nir11 כתב:חוסר ההסכמה שלי איתך נובע מכך שמדבריו משתמע כאילו סיבס משחררים הצהרות בלי כיסוי.
אתה חושב (או כך נדמה לי) שאולי לא באמת יש להם JB בתכנון, ואני חושב שהם פשוט לא יודעים מתי ישחררו גרסא.
אגב, אותי באופן אישי קיומו או העדרו של JB לא מעניין בכלל. יש לי C-200, היה לי A-100 לפניו, בשניהם לא נזקקתי לדבר הזה, ואם לומר את האמת, אני אפילו לא בטוח שאני יודע מה זה בדיוק עושה...
אותי הרבה יותר מעניין שהם כבר ינגנו לעזאזל BD IMAGE כמו שצריך....
...
אנחנו מסכימים ב 100% אפילו בעניין חשיבות ה JB הפנימי הזה לך ולי (Y)
אני בטוח שהם עובדים על המוצר הזה וברור לי שהם יוציאו אותו בסופו של דבר (וזה יכול להתרחש מחר בבוקר). יתרה מכך הם שיחררו סרטונים שמציגים את היכולת הזאת (ב 15 לאפריל הם שיחררו סירטון נוסף לזה ששוחרר לראשנה בחודש ינואר האחרון). מה שלי מפריע הוא שהם מנצלים אותנו להפיץ את השמועה על הדבר הנפלא הזה, דבר שגורם לאנשים אחרים להשתכנע וללכת על המוצר הזה למרות חסרונות שיש למכשיר שלהם (חלק קוראים לזה בעיות ילדות) וזה מכיוון שהעתיד שאנחנו "מבטיחים" הוא עתיד ורוד שיגיע "עוד רגע" למוצר! אני מדבר על ה JB הזה, אני מדבר על יכולת לנגן אודיו מתקדם מקבצים בדידים (שזה באג לכל דבר), אני מדבר על יכולת לעבוד בצורה תקינה ברשת של 1 ג'יגה וכו. הם מנצלים אותנו כמפיצי ומפרסמי הבשורה שלהם, אבל בסופו של יום הם לא מוכנים להבטיח "לנו" כלום, שום לוחות זמנים, שום צפי השקה פשוט כלום......

Hbar
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #17 

חק"ב (חדל קשקשת ברשת).
אפשר להעביר את כל הדיון הזה על אסטרטגיות של סיבס לשרשור אחר?

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

העניין עם גיגה באמת פאטתי, והאמת - מטריד אותי הרבה יותר. אם עד היום הם לא הצליחו להרים חיבור גיגה כמו שצריך - כנראה שיש להם בעיה רצינית, וספק אם יפתרו אותה.
אני לא חושב שהם מנצלים אותנו כמשתמשים, הם פשוט שיחררו חומרה עם תוכנה לא בשלה.
יש אלף ואחת הודעות של זיו שמתריעות על זה שסטרימרים יוצאים לא בשלים.
קוראים לזה TIME TO MARKET

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #19 

nir11 כתב:העניין עם גיגה באמת פאטתי, והאמת - מטריד אותי הרבה יותר. אם עד היום הם לא הצליחו להרים חיבור גיגה כמו שצריך - כנראה שיש להם בעיה רצינית, וספק אם יפתרו אותה.
אני לא חושב שהם מנצלים אותנו כמשתמשים, הם פשוט שיחררו חומרה עם תוכנה לא בשלה.
יש אלף ואחת הודעות של זיו שמתריעות על זה שסטרימרים יוצאים לא בשלים.
קוראים לזה TIME TO MARKET
...
סבבה, אז תגידו שנתקלתם בבעיה שלא מאפשרת לכם לפתור את באג רשת הג'יגה ותתנצלו על כך ותפסיקו לפרסם שהמכשיר שלכם תומך ברשת הזאת במשך שנה שלמה!

אני באמת לא מבין מה ההבדל בין ההבטחה הזאת שלהם לרשת 1 ג'יגה (זה יותר מהבטחה זה פירסום בספק של המכשיר), לבין ההבטחה של חברת Xtreamer בתמיכה בפורמטים החדשים במכשיר ה Xtreamer הראשון, הבטחה שבסופו של דבר הם חזרו ממנה והודו שהמכשיר לא יתמוך בכל לעולם! (דבר שגרם לצעקה גדולה ברשת ובפורום הזה נגד החברה...ובצדק)

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

מסכים, זה דומה מאוד לסיפור של האקסטירמר, ההבדל הוא שסיבס (עדיין?) לא יצאו בהצהרה שגיגה לא נתמך.
אני רוצה לקוות שהנושא של הגיגה פשוט יותר, ברור שהחומרה קיימת, בניגוד לבעיית האסטרימר, שלמיטה הבנתי היא בסופו של דבר בעיית חומרה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”