מחפש רכב קטן וחסכוני לאשתי ...30k בערך
טויוטה יאריס, סוזוקי סוויפט, פורד פיאסטה. כולם הרכבים האלה נחשבים לאמינים וחיסכוניים השאלה היא איך הבן אדם שאתה קונה ממנו את האוטו שמר עליו. הדבר הכי בסיסי שאפשר לעשות כדי לגלות את זה הוא לבדוק אם חסר שמן ומים, קרה לי כבר שגיליתי תוך כדי בדיקה לפני קנייה שחסר מים ואז המוכר שאל אותי בתום לב למה צריך מים אם נוסעים נסיעות קצרות אז לא לזלזל בשיטה הזאת
.
לאמא שלי הייתה עד לפני חודש טיויטה סטארלט (הקודמת של היאריס), שנת 98 ובאמת שלא הייתה לה שום תקלה מכנית, אני אישית היית לוקח אותה לסיבובים ברחבי הארץ (ירושלים-ת"א,ירושלים-חיפה) ובאמת אוטו מצויין, אפילו היו כמה מקרים שהיו עוצרים אותי ברחוב ושואלים עם אני מוכר את הרכב.
המחיר שלה אאל"ט הוא באיזור ה20K, אז אפשר גם לחסוך קצת.
המחיר שלה אאל"ט הוא באיזור ה20K, אז אפשר גם לחסוך קצת.
טיפטרוני הכוונה לגיר אוטומטי עם אפשרות לשליטה בהילוכים (כפתור להעלות\להוריד הילוך), יש לי את זה במזדה 3, וזה בסדר גמור, אני באמת שכמעט ולא משתמש בזה, (הוא לא מפריע לי, אני לא מפריע לו).
אם הכוונה לגיר רובוטי סטייל קורולה 2009, שמעתי שזאת קטסטרופה, אבל עדיף לשאול משהו שיש לו רכב כזה.
אם הכוונה לגיר רובוטי סטייל קורולה 2009, שמעתי שזאת קטסטרופה, אבל עדיף לשאול משהו שיש לו רכב כזה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מצטרף להמלצות על טויוטה יאריס וסוזוקי סוויפט- למרות שהיא יקרה יותר , טויטה יאריס יהיה קשה מאוד למצוא אחת שמורה בגלל הביקוש, להזהר מלוח יד 2 רובם סוחרים, יש דרכים לבדוק אם הבחור סוחר . להתרחק מרנו קליאו, דייהטסו סיריון גם סביר, יונדאי גטס בתור אופציה אחת לפני הקליאו. אני הייתי מוסיף גם פונטו לרשימה במידה ואתה מוצא אחת שמורה. אופל קורסה טיפטרוניק -עזוב אל תכנס לזה. אגב גם פיאט פנדה החדשה לא רעה וחסכונית מאוד.ושוב אזהרה אמיתית על לוח יד 2.
לא מכיר את הרכב הספצפי , אבל משמועות , חוץ מהגרמנים (מרצדס(לא לגמרי טיפטרוניק ) /במוו/פורשה), אף אחד לא עושה את זה טוב . כנ"ל גם גיר רובוטי (רק ששם לפולקסווגן בדגמים היקרים יש אחד טוב )uris כתב:נהגתי על אופל קורסה עם גיר טיפטרוניק (פעם ראשונה שראיתי שיש דבר כזה) קצת מוזר ...אבל בסדר , יש למישהו תובנות לגבי סוג הגיר הזה ?...
בקיצור במחירים של הרכב שלך תתרחק