JB עם Istar
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יש לי סטרימר של Istar (זה הH6, למרות שאני לא חושב שזה אמור לשנות). כשאני מנסה ליצור לו JBת הלינקים לסרטים לא עובדים. אני מניח שהבעיה היא בסטרינג של מיקום הסרטים (יש מקום לשנות את הסטרינג הזה בGUI של YAMJ), אבל אני לא יודע מה הסטרינג צריך להיות.
מישהו הצליח להפעיל JB עם Istar?
מישהו הצליח להפעיל JB עם Istar?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אתה משתמש בכוננים חיצוניים או בכונן פנימי?Malcontent כתב:יש לי סטרימר של Istar (זה הH6, למרות שאני לא חושב שזה אמור לשנות). כשאני מנסה ליצור לו JBת הלינקים לסרטים לא עובדים. אני מניח שהבעיה היא בסטרינג של מיקום הסרטים (יש מקום לשנות את הסטרינג הזה בGUI של YAMJ), אבל אני לא יודע מה הסטרינג צריך להיות.
מישהו הצליח להפעיל JB עם Istar?...
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כרגע אני מנגן רק דרך הרשת. היה לי כונן פנימי (בעיקר בשביל ריפים של בלוריי), אבל הוא מת לאחרונה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
דרך הרשת אין לי נסיון אז תמתין לתשובות מומחי הרשת.Malcontent כתב:כרגע אני מנגן רק דרך הרשת. היה לי כונן פנימי (בעיקר בשביל ריפים של בלוריי), אבל הוא מת לאחרונה....
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני לא בטוח שזה אמור להיות שונה. מכונן פנימי יש את הסטרינג הזה שמסתיים בשם הכונן הקשיח הפנימי ומהרשת יש את אותו סטרינג רק שבסוף יש הצבעה למיקום רשת.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אצלי בH6 זה עובד
גם מכונן פנימי וגם מכונן ברשת, כמו בשאר מכשירי הNMT.
הJB יוצר אצלי בעיה אחרת, אם אני מנגן דרך הJB , מפסיק את הסרט, יוצא מהJB, חוזר לJB וממשיך לנגן, המכשיר נתקע ב90% מהמקרים.
זה לא קורה לי בניגון מהתפריט הרגיל.
הJB יוצר אצלי בעיה אחרת, אם אני מנגן דרך הJB , מפסיק את הסרט, יוצא מהJB, חוזר לJB וממשיך לנגן, המכשיר נתקע ב90% מהמקרים.
זה לא קורה לי בניגון מהתפריט הרגיל.