שלום לכולם,
אנחנו מתכננים לקנות מערכת קולנוע ביתית ב-10K. השימוש שלה יהיה בעיקר לקולנוע ביתי (הרבה ספורט וסרטים ב-יס וקצת מחשב) וגם למוזיקה (חשוב, אבל פחות). חשוב לציין שאנחנו לא אודיופילים, אבל מתכננים לקנות מערכת שתשמש אותנו להרבה שנים ולא רוצים לפספס...
היינו בעולם הדיגיטלי וההמלצה שלהם הייתה על:
1. רסיבר 919 PIONEER (בערך 4.5K).
2. מערכת 5.1 של Klipsch (שם דגם כנראה HDT500) - גם בערך 4.5K.
אופציה שנייה הייתה לבנות מערכת 5.1, גם של Klipsch, שתעלה 7.5K (2:
2 מדפיים B2.
1 סנטר C1.
1 סאב SW350.
2 אחוריים.
השאלות שלי הן:
1. לגבי חלוקת הכסף - כדאי בתקציב כזה ללכת על רסיבר של 4.5K או להוריד קצת במחיר הרסיבר בשביל רמקולים יותר טובים (ואז נניח ללכת על אונקיו 607 כזה מומלץ באתר).
2. אם כבר רסיבר באיזור ה-4.5K, האם הפיוניר אכן עדיף על פני מקבילים בתקציב, נניח של אונקיו.
3. איך Klipsch (לא ממש שמעתי עליהם קודם, אבל אני די בור בנושא האודיו בכלל). ואם כבר Klipsch, הדגמים המדוברים אומרים לכם משהו??? (אגב, אם טעיתי בשמות, תקנו חופשי, אני לא אעלב...).
4. בכלל - איזה הצעות יש לכם לגבי מערכת ב-10K.
5. איזה חנויות חשוב לפקוד (היינו בעולם הדיגיטלי ונפקוד בשישי כנראה את עייני ביבנה).
תודה
יוני
מערכת ק"ב ב-10K
שלום,
לפני שתקבל המלצות על רסיברים ורמקולים ממליץ לך לבקר לפחות בעוד מקום אחד.
אני יכול להמליץ על פיוז בגבעתיים. יש להם מגוון רחב בתצוגה וזה בדיוק מה שאתה צריך עכשיו - לשמוע ולהתרשם.
לאחר שתספר לנו מה אהבת יותר ומה פחות תוכל לקבל הכוונה יותר ממוקדת.
למרות שהשימוש העיקרי הוא לק"ב, קח איתך דיסקים של מוזיקה שאתה מכיר היטב כי במוזיקה ניתן להתרשם ולשמוע את השוני בין רמקולים טוב יותר.
ארז
לפני שתקבל המלצות על רסיברים ורמקולים ממליץ לך לבקר לפחות בעוד מקום אחד.
אני יכול להמליץ על פיוז בגבעתיים. יש להם מגוון רחב בתצוגה וזה בדיוק מה שאתה צריך עכשיו - לשמוע ולהתרשם.
למרות שהשימוש העיקרי הוא לק"ב, קח איתך דיסקים של מוזיקה שאתה מכיר היטב כי במוזיקה ניתן להתרשם ולשמוע את השוני בין רמקולים טוב יותר.
ארז
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
מצטרף להמלצה, לך לפיוז, יש להם מבחר גדול, והם מאוד מקצועיים ואדיבים.ארז_וחני כתב:שלום,
לפני שתקבל המלצות שונות ממליץ לך לבקר לפחות בעוד מקום אחד.
ארז...
הם יעזרו לך להתמקד, אני קונה שם דיי הרבה זמן והם בסדר גמור.
בברכה,
שלומי.