האם 32 אינטש מספיק למרחק צפייה של 3 מטר ?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
חד משמעית - לא. לפחות 40-42 ומעלה. אם אתה רוצה תכנים איכותיים תעלה ל50-52. יש כאלו שיגידו לך גם 58.
יהיה קל יותר לתת לך חוות דעת ועזרה אם תכתוב מה הצרכים: כבלים, תכני HD, משחקים...וכמה אתה רואה מכל אחד מהם.
יהיה קל יותר לתת לך חוות דעת ועזרה אם תכתוב מה הצרכים: כבלים, תכני HD, משחקים...וכמה אתה רואה מכל אחד מהם.
Vocare Ad Regnum
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
יש אנשים שמרוצים ממסך "21 (ביחס 4:3) ממרחק של 4 מטרציון כתב:האם 32 אינטש מספיק למרחק צפייה של 3 מטר ?...
יש גם אנשים שמרוצים מהמסך הפצפון שיש בגב המושב שלפניך בזמן שאתה טס.
תוכל לקרוא יותר פרטים בקישור שבחתימתי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מינימום 40 ל SD.
מינימום 46 ל HD.
מינימום 46 ל HD.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני אענה תשובה קצת שונה מרוב הכותבים פה -
אם אתה מחפש מסך בסיסי לחדר שינה, בשביל לראות חדשות בערב ואולי איזה סדרה בהולמרק - 32 יספיק ל 3 מ'.
אם אתה מחפש יותר מזה - את היכולת להבחין בפרטים הקטנים ולהנות מהתמונה - אכן 37 ומעלה, עם עדיפות למעלה.
אם אתה מחפש מסך בסיסי לחדר שינה, בשביל לראות חדשות בערב ואולי איזה סדרה בהולמרק - 32 יספיק ל 3 מ'.
אם אתה מחפש יותר מזה - את היכולת להבחין בפרטים הקטנים ולהנות מהתמונה - אכן 37 ומעלה, עם עדיפות למעלה.
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
uriler כתב:אני אענה תשובה קצת שונה מרוב הכותבים פה -
אם אתה מחפש יותר מזה - את היכולת להבחין בפרטים הקטנים ולהנות מהתמונה - אכן 37 ומעלה, עם עדיפות למעלה....
כל כך נכון !.
אנשים !, לא כולם מחפשים טלויזיה ענקית , יש כאלה שמעוניינים לשימוש הכי בסיסי אם זה צפיה בחדשות ותוכנית אחת או שתיים .
עושה רושם כאילו יש כאן קונצנזוס לגודל ואיכות בלבד מבלי לשאול שאלות!
ומה אם לבחור אין עיניין בכלל בגודל או אין תקציב.
לא תמיד צריך את "הכי טוב" יש גם את "האמצע" תאמינו לי שלהורים שלי ממש מספק ה 40 אינץ שיש להם בסלון וה24 שיש להם בחדר שינה.(אגב הם חושבים שרואים סופר איכותי כך שמה שטוב להם טוב לי וטוב לכיס)
אני חושב שלפני שעונים צריך קצת יותר לשאול על מנת לתת את המענה הנכון,לפחות כך דעתי .
יום טוב.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
התחלת את התשובה שלך למעלה ב"חד משמעית - לא".TANDBERG כתב:asafalfa, תקרא טוב מה כתבתי למעלה - אפיון צרכים על מנת לתת תשובה. נכון - התשובה ההתחלתית היא גנרית (גדול יותר=טוב יותר) אבל בהמשך הסברתי מספיק טוב....
ברגע שאתה פותח ככה, ההסבר שלך לגבי אפיון הצרכים מרגיש כאילו הוא בא לשרת את המטרה של "40 או 50, ואולי יותר", ולא האם 32 מתאים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אורי, קח את זה לאן שאתה רוצה. כתבתי שיגיד מה הצורך.
בפורום כזה כשאתה שואל על גדלים ומרחקי צפיה, לוקחים בחשבון שכבר קראת משהו עד עכשיו. אם היה כתוב 32 לחדר שינה תהיה בטוח שאני לא אעיז לכתוב מה שכתבתי. לחדר שינה שלי יש מרחק של 3.5 מטרים + מאמצע החדר ואני עדיין לא אכניס לשם יותר מ32, כי אין לזה שום תועלת (רואים לפני שנרדמים).
בכל אופן - מצטער אם התגובה אגרסיבית...
בפורום כזה כשאתה שואל על גדלים ומרחקי צפיה, לוקחים בחשבון שכבר קראת משהו עד עכשיו. אם היה כתוב 32 לחדר שינה תהיה בטוח שאני לא אעיז לכתוב מה שכתבתי. לחדר שינה שלי יש מרחק של 3.5 מטרים + מאמצע החדר ואני עדיין לא אכניס לשם יותר מ32, כי אין לזה שום תועלת (רואים לפני שנרדמים).
בכל אופן - מצטער אם התגובה אגרסיבית...
Vocare Ad Regnum
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
בדיוק ככה ,TANDBERG כתב:אורי, קח את זה לאן שאתה רוצה. כתבתי שיגיד מה הצורך.
בכל אופן - מצטער אם התגובה אגרסיבית......
לדעתי מרחק 3 מטר לסלון עם מסך 32 זה קטן מידי .
לחדר שינה זה מספיק.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אין לי שום בעיה לקבל מה שכתבת, אם תקרא שוב את התגובה שלי.TANDBERG כתב:אורי, קח את זה לאן שאתה רוצה. כתבתי שיגיד מה הצורך.
בכל אופן - מצטער אם התגובה אגרסיבית......
אם היית כותב את מה שכתבת רק בסדר הפוך - קודם כל את איפיון הצרכים ורק לאחר מכן את כלל האצבע, זה היה ברור לחלוטין.
אגב, כשאני כתבתי שהדיעה שלי שונה לא דיברתי עלייך כ"כ אלא על אלו שלא סייגו כלל.