תודה רבה לזאב ולארז...תעזרו לי לצמצם את האפשרויות הבאות..

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אין לי מילים להודות לארז וזאב על העצות בפרטי וכבר אני בשלב גיבוש דיעה והייתי רוצה עוד פוש ממי שמבין לקראת קו הסיום...
שני רסיברים של אונקיו ששמעתי עליהם רק דברים טובים (על אחד מהם יותר...)
308
507
שניהם מעבירים סאונד ב HDMI למרות שה 308 תומך בתקן 1.4 ו 507 ב 1.3...הבנתי שזה לא ממש משנה...
שני סטים של רמקולים ג'אמו
418
A102
מה השילוב האידיאלי מבחינתכם?
שימושיי יהיו PS3 ודיוידי...ואולי מעט מוזיקה...
שוחחתי עם מישהו נחמד מטופ אודיו ומזמן לא קיבלתי כזה הסבר ממצה ואיכותי....הוא הסביר לי ששני הרסיברים טובים מאוד עם נטייה לטובת ה 507...הוא השווה את שניהם לשתי מכוניות שבכביש החוף ייסעו סבבה אך ב"עלייה" ה 507 יסחוב טוב יותר את הרמקולים...

עכשיו תעזרו לי לבחור מכונית....

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7401
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #2 

נו מה בעיה שארז וזאב יתנו לך את סוף הסיום והרי אתה כבר נעול על ה507 אז מה יעזור לי אם אני יגיד לך שתקנה ימהה או דנון

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #3 

עופרפולק כתב:נו מה בעיה שארז וזאב יתנו לך את סוף הסיום והרי אתה כבר נעול על ה507 אז מה יעזור לי אם אני יגיד לך שתקנה ימהה או דנון
...
לא יעזור.
כי בדרגת מחיר הזאת, ONKYO מצויינים, ונשעמים הכי טוב

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #4 

vanhelsing כתב:אין לי מילים להודות לארז וזאב על העצות בפרטי וכבר אני בשלב גיבוש דיעה והייתי רוצה עוד פוש ממי שמבין לקראת קו הסיום...
שני רסיברים של אונקיו ששמעתי עליהם רק דברים טובים (על אחד מהם יותר...)
308
507
שניהם מעבירים סאונד ב HDMI למרות שה 308 תומך בתקן 1.4 ו 507 ב 1.3...הבנתי שזה לא ממש משנה...
שני סטים של רמקולים ג'אמו
418
A102
מה השילוב האידיאלי מבחינתכם?
שימושיי יהיו PS3 ודיוידי...ואולי מעט מוזיקה...
שוחחתי עם מישהו נחמד מטופ אודיו ומזמן לא קיבלתי כזה הסבר ממצה ואיכותי....הוא הסביר לי ששני הרסיברים טובים מאוד עם נטייה לטובת ה 507...הוא השווה את שניהם לשתי מכוניות שבכביש החוף ייסעו סבבה אך ב"עלייה" ה 507 יסחוב טוב יותר את הרמקולים...

עכשיו תעזרו לי לבחור מכונית....
...
HDMI 1.4 זה לא משנה? :o :o

תראה, במידה ואתה מתכונן להחליף אותו תוך כשנתיים אז זה באמת לא משנה, במידה ואתה חושב להשתמש בו יותר משנתיים זה מאוד משנה ,כי ברגע שיצאו סרטים ב 3D אתה תתבאס וחבל. לדעתי תחשוב לטווח הארוך יותר.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #5 

ההסבר שנתנו לך בטופ אודיו מצויין ואני מסכים עם המוכר שה507 יתן לך יותר עוצמה אבל ה308 יותר מתקדם ממנו ככה שהשיקול צריך להיות שלך, אם אתה לא רואה את עצמך מתקדם לטכנולוגיית ה3D אז זה באמת לא משנה לך ואתה תהנה יותר מה507. לגבי הרמקולים, אם הייתי צריך לבחור מבין 2 הסטים האלה אז לדעתי הS 418 HCS Jamo יותר טובים. האם ביררתה לגבי הרמקולים האלה? http://audioclub.digitalst.co.il/,prodinfo,584

vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #6 

HDMI 1.4 זה לא משנה? :o :o

תראה, במידה ואתה מתכונן להחליף אותו תוך כשנתיים אז זה באמת לא משנה, במידה ואתה חושב להשתמש בו יותר משנתיים זה מאוד משנה ,כי ברגע שיצאו סרטים ב 3D אתה תתבאס וחבל. לדעתי תחשוב לטווח הארוך יותר.[/quote]

אתה יכול להסביר לי מה זה סאונד 3D ?...כי זה נשמע לי לא ברור...האם ההליקופטר מרמקול ימין ירצה לצאת מהרמקול?...הרי הסראונד של היום הוא 3D ומקיף אותך בכל מקרה...אז מה שונה מהקיים היום ל 3D?...תראה אולי אני טועה ואתה צודק....אבל תמחיש לי במילים...עד כמה שניתן...
אגב הבחור מטופ אודיו אמר לי ש1.3 יתמוך לי גם ב 1.4 למרות שהוא נמכר (507) כ 1.3....ואני ממש אבל ממש לא מתכוון להחליף אותו תוך שנתיים וגם לא תוך עשר...האם הסאונד הזה רלוונטי רק לסרטי 3D? או גם לסרטים "רגילים".... כי אם כן אז ה TV שלי ממש לא 3D ואני לא מתכוון להחליף אותה בקרוב (וגם ברחוק)...

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #7 

מדובר על וידאו תלת מימד, כמו סרטי קולנוע תלת מימד.
אין לזה שום קשר לסאונד.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #8 

vanhelsing כתב:HDMI 1.4 זה לא משנה? :o :o

תראה, במידה ואתה מתכונן להחליף אותו תוך כשנתיים אז זה באמת לא משנה, במידה ואתה חושב להשתמש בו יותר משנתיים זה מאוד משנה ,כי ברגע שיצאו סרטים ב 3D אתה תתבאס וחבל. לדעתי תחשוב לטווח הארוך יותר.
...
אתה יכול להסביר לי מה זה סאונד 3D ?...כי זה נשמע לי לא ברור...האם ההליקופטר מרמקול ימין ירצה לצאת מהרמקול?...הרי הסראונד של היום הוא 3D ומקיף אותך בכל מקרה...אז מה שונה מהקיים היום ל 3D?...תראה אולי אני טועה ואתה צודק....אבל תמחיש לי במילים...עד כמה שניתן...
אגב הבחור מטופ אודיו אמר לי ש1.3 יתמוך לי גם ב 1.4 למרות שהוא נמכר (507) כ 1.3....ואני ממש אבל ממש לא מתכוון להחליף אותו תוך שנתיים וגם לא תוך עשר...האם הסאונד הזה רלוונטי רק לסרטי 3D? או גם לסרטים "רגילים".... כי אם כן אז ה TV שלי ממש לא 3D ואני לא מתכוון להחליף אותה בקרוב (וגם ברחוק)...[/quote]

תראה לא יודע מה הבחור מטופ האודיו אמר לך . 3D הכוונה לתמונה תלת מימדית ולא לסאונד. בשנה שנתיים הקרובות העסק הזה הולך להכנס לתחום הביתי ובלי HDMI 1.4 לא תוכל להנות ממנו וחבל.

לשיקולך

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #9 

המלצתי היא לך לכיוון של האונקיו 507 . ותהנה ממנו . כל התקן הזה לגבי 1.4 HDMI לא מעניין את אף אחד .

לפי התאורייה הזאת של תקן 1.4 אנשים יצטרכו לזרוק מהבית רסיברי על כגון .

אונקיו 3007 . או 5007 .

או מותגים אחרים סופר איכותיים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

לא רק את הרסיברים, גם את הטלוויזיות, ES זרוק לי את הקורו שלך :wink:

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #11 

zeev78 כתב:לא רק את הרסיברים, גם את הטלוויזיות, ES זרוק לי את הקורו שלך :wink:
...
zeev78 .

תאמין לי כל החרטה הזאת של 3D ותקן 1.4 הגיע מוקדם מידי .

רק עכשיו אנשים השקיעו את מייטב כספת בהחלפת המסך המרכזי בבית . והחלפת הרסיבר לרסיבר תומך פורמטים חדשים .

מה יעשו כל בעלי הסטרימרים והמזרימדיות למינייהם .

חומר טוב למחשבה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

חוסר אחריות מצד היבואנים, או שהם בעצמם לא מאמינים שהטכנולוגייה הזו תיכנס אלינו הביתה כל כך מהר?
בכל מקרה אני אישית הייתי חי באושר עם המסך שיש לך בבית גם אם היו מפתחים אבו ארבע D :) .

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #13 

9000es כתב:
zeev78 כתב:לא רק את הרסיברים, גם את הטלוויזיות, ES זרוק לי את הקורו שלך :wink:
...
zeev78 .

תאמין לי כל החרטה הזאת של 3D ותקן 1.4 הגיע מוקדם מידי .

רק עכשיו אנשים השקיעו את מייטב כספת בהחלפת המסך המרכזי בבית . והחלפת הרסיבר לרסיבר תומך פורמטים חדשים .

מה יעשו כל בעלי הסטרימרים והמזרימדיות למינייהם .

חומר טוב למחשבה .
...

חרטה?
כן , בדיוק מה שאמרו אז על תכני HD ותראה איזה מסך יש לך בבית היום...
זה ממש לא חרטה , זו טכנולוגיה שתהיה DEFAULT בכל מסך בעתיד,

שדרוגים של סטרימרים ורסיברים היו ותמיד יהיו ללא קשר ל 3D

ובנוסף לאילו שכרגע השקיעו את כספם במסך כזה או אחר , ישנם אחרים שממתינים ל 3D ולא ממהרים לרכוש כרגע מסך,

אגב , סטרימר ומזרימדיה זה אותו דבר :wink:

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #14 

zeev78 כתב:חוסר אחריות מצד היבואנים, או שהם בעצמם לא מאמינים שהטכנולוגייה הזו תיכנס אלינו הביתה כל כך מהר?
בכל מקרה אני אישית הייתי חי באושר עם המסך שיש לך בבית גם אם היו מפתחים אבו ארבע D :) .
...
zeev78

זה היה סופר חזק ................................

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”