האם יש DVD שהוא קונצנזוס?
-
israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
לפני מספר שנים מכשיר ה DVD עליו לא היה שום עוררין ובכל מקום המליצו עליו היה APEX 811.
גם קרא את כל הצרובים, גם היה מאוד אמין, ואולי הכי חשוב, היו לו גרסאות עדכון פירטיות מאוד ידידודיות למשתמש הישראלי מבחינתם פונט וגודל התרגום העברי.
ואכן קניתי והמלצתי על המכשיר לכולם. לנו יש את המכשיר, להורים של אשתי, לאחים שלה, לחברים, וגם להורים שלי.
הבעיה שלי היא שהמכשיר של ההורים שלי הפסיק לקרוא חלק מהדיסקים והוא ביקש שאמליץ לו על מכשיר חדש לקנות.
השאלה שלי היא האם היום יש בשוק מכשיר DVD עם רמת קבלה זהה ל 811 הותיק והטוב? שקורא את כל הדיסקים, מציג פונט עברי נעים, תפריטים נוחים ואולי גם יציאת USB (כזו שאין ב 811)?
חשבתי לפתוח את הדיון הזה במחשבה שאולי אני אופתע פה מאלטרנטיבות מעניינות. אם זה לא יקרה אני מניח שאציע לו לקנות שוב APEX 811.
גם קרא את כל הצרובים, גם היה מאוד אמין, ואולי הכי חשוב, היו לו גרסאות עדכון פירטיות מאוד ידידודיות למשתמש הישראלי מבחינתם פונט וגודל התרגום העברי.
ואכן קניתי והמלצתי על המכשיר לכולם. לנו יש את המכשיר, להורים של אשתי, לאחים שלה, לחברים, וגם להורים שלי.
הבעיה שלי היא שהמכשיר של ההורים שלי הפסיק לקרוא חלק מהדיסקים והוא ביקש שאמליץ לו על מכשיר חדש לקנות.
השאלה שלי היא האם היום יש בשוק מכשיר DVD עם רמת קבלה זהה ל 811 הותיק והטוב? שקורא את כל הדיסקים, מציג פונט עברי נעים, תפריטים נוחים ואולי גם יציאת USB (כזו שאין ב 811)?
חשבתי לפתוח את הדיון הזה במחשבה שאולי אני אופתע פה מאלטרנטיבות מעניינות. אם זה לא יקרה אני מניח שאציע לו לקנות שוב APEX 811.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אולי יש קונצנזוס שנגן הdvd הוא בשימוש מועט , אם בכלל בצורך בפורמט הזה.
אני אישית משתמש בכניסת הusb ולעיתים נדירות בתקליטור.
מעניין מי משקיע היום בקנית נגן dvd ,כאשר למשל יניר מערכות יבואנית פוגיקום
נותנת על כל מסך 42 נגן בלוריי בחינם.
אני אישית משתמש בכניסת הusb ולעיתים נדירות בתקליטור.
מעניין מי משקיע היום בקנית נגן dvd ,כאשר למשל יניר מערכות יבואנית פוגיקום
נותנת על כל מסך 42 נגן בלוריי בחינם.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד