הגיעה סנונית ראשונה של דגמי 2010.
פלזמות - X20, A20
LCD - X20, U20
שוב יורוקום חוסכת והביאה דגמים ללא טיונר דיגיטאלי .
http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID= ... icleID=894
http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID= ... icleID=895

הוא משווק באסיה ובישראל - איזה כיףמדובר בדגם שמשווק באסיה, כך שיהיה קשה למצוא עליו ביקורת....

זה דווקא יכול להיות נחמד - נוכל לעשות איתם טרייד-אין.viper כתב:מעניין אם היבואן הרישמי הסיני\אסייתי\מזרחי
מייבא ללקוחות שלו דווקא מסכים מאירופה עם סקארט ו DDT
רק בשביל לעצבן את הסינים והיפנים ?
כמו שהיבואן הרישמי שלנו - אוהב לעשות לנו ....
אולי אתה צודק ואולי לא - אנחנו הלקוחות של היבואןshay1 כתב:לא היבואן אשם בכך שהוא מיבא מוצרים שמיוצרים לאסיה
מי שאשם בכך זה משרד התקשורת או המכס שמרשים לו להכניס לארץ מודלים ללא התאמה לתקנים בארץ למשל חיבורי סקארט אם הייתה אכיפה כמו שצריך כול היבואנים היו מישרים קו והיינו זוכים לראות מוצרים יותר יפים ויותר איכותיים במגרש קולנוע הבייתי...
זה עדיף מ קומפוזיט - אבל נחות לעומת RGB SCARTשי-כ כתב:דרך אגב, למען ההבנה. מה יקרה לאיכות התמונה אם אני יוציא סקארט מהממיר לאס-וידאו בטלויזיה?...

שי-כשי-כ כתב:דרך אגב, למען ההבנה. מה יקרה לאיכות התמונה אם אני יוציא סקארט מהממיר לאס-וידאו בטלויזיה?...
לצערי היבואן יודע שאין תחרות אחרת בשוק המקומי כי גם סמסונג ורוב שאר החברות לא מביאות מסכים עם חיבורי סקארטviper כתב:אולי אתה צודק ואולי לא - אנחנו הלקוחות של היבואןshay1 כתב:לא היבואן אשם בכך שהוא מיבא מוצרים שמיוצרים לאסיה
מי שאשם בכך זה משרד התקשורת או המכס שמרשים לו להכניס לארץ מודלים ללא התאמה לתקנים בארץ למשל חיבורי סקארט אם הייתה אכיפה כמו שצריך כול היבואנים היו מישרים קו והיינו זוכים לראות מוצרים יותר יפים ויותר איכותיים במגרש קולנוע הבייתי...
ומישרד התקשורת גם לא מונע מימנו להביא מוצרים שכן מתאימים לאזור שלנו .
הוא פשוט שם עלינו פס ושם עוד כמה שטרות לכיס .
מה איכפת לו אז נחבר את את המסכים היקרים שלנו עם קומפוזיט - זה סבבה וגם זול !!
או שניתחייב לשידרוגים יקרים בחברות הטלוויזיה בשביל 5 ערוצי HD
והאירוניה שהאיכות SD בממירים האלה יותר גרועה מאשר עם הממירים הרגילים .
בסופו של דבר היבואן הוא חברה פרטית ולא אירגון צדקה והוא רוצה להרוויח כמה שיותר
אני אישית הייתי רוצה לדעת כמה באמת הפרש במחיר שהוא "חוסך" מאיתנו ?
הרי הוא יכול להרים את המחיר ולהביא איזה דגם שהוא רוצה .
לכן שלפחות יביא איזה אחוז של מוצרים שכן מתאימים ומי שכן רוצה לרכוש
מוצר מתאים עם אחריות רישמית תהיה לו אפשרות לפחות גם אם זה עולה יותר .
שישאיר את השיקולים האלו לצרכן ....