הצעת שיפור ליס מקס
יש לי רעיון שיכול לעשות את החיים קצת יותר קלים, אם הוא איכשהו יגיע לאנשים הרלוונטים ביס (וגם הוט למעשה), מה טוב.
כולנו מדי פעם מוצאים את עצמנו צופים בפרומואים לתכניות או סדרות שישודרו בקרוב. מה שקורה לי בד"כ שגם סדרה שמעניינת אותי, אני לרוב שוכח לשים הקלטה, כי זה פשוט רחוק מדי, ואני רואה פרסומות לעתים די רחוקות.
אם אפשר טכנית, אז שבכל פרומו שמשודר, תהיה אפשרות ללחוץ על כפתור שיגיד ליס מקס להקליט את התוכנית או הסדרה הזאת כשהיא תשודר. אני יודע שאני פספסתי ככה המון פרקים ראשונים של סדרות או סתם תוכניות מעניינות.
כולנו מדי פעם מוצאים את עצמנו צופים בפרומואים לתכניות או סדרות שישודרו בקרוב. מה שקורה לי בד"כ שגם סדרה שמעניינת אותי, אני לרוב שוכח לשים הקלטה, כי זה פשוט רחוק מדי, ואני רואה פרסומות לעתים די רחוקות.
אם אפשר טכנית, אז שבכל פרומו שמשודר, תהיה אפשרות ללחוץ על כפתור שיגיד ליס מקס להקליט את התוכנית או הסדרה הזאת כשהיא תשודר. אני יודע שאני פספסתי ככה המון פרקים ראשונים של סדרות או סתם תוכניות מעניינות.
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
זה ממש לא פשוט וחכמים יותר חשבו על כך..
ה"כפתור" הזה הוא תכנות לא פשוט ופקודה מסובכת מאוד כי מה שאתה אומר הכפתור צריך להתחלף בהתאם לכול פרומו..
אתה ראיתה כמה זמן לוקח בערוץ רגיל על שכפתור רגיל עולה?
ה"כפתור" הזה הוא תכנות לא פשוט ופקודה מסובכת מאוד כי מה שאתה אומר הכפתור צריך להתחלף בהתאם לכול פרומו..
אתה ראיתה כמה זמן לוקח בערוץ רגיל על שכפתור רגיל עולה?
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
אני מבין שזה לא פשוט, ולכן אמרתי שאם זה אפשרי טכנית..
בתכלס הכל עניין של מוטיבציה, גם את הבעיות הקשות ביותר פותרים בסוף אם משקיעים בזה זמן.
אני חושב שבמקרה הזה יש מוטיבציה מעבר לנוחות המשתמש, פשוט הגדלת אחוזי הצפיה לתוכניות שמשקיעים בפרסום פרומו שלהן. וזה כבר שווה הרבה כסף...
זה גם משהו שברור שידרוש קישור של כל פרומו לקוד מיוחד משלו, מה שאומר שזה כבר לא סתם מקבץ "טיפש" של סרטונים, אלא כל פרומו צריך להיות מתוייג כקטע נפרד. קשה אבל אפשרי..
בתכלס הכל עניין של מוטיבציה, גם את הבעיות הקשות ביותר פותרים בסוף אם משקיעים בזה זמן.
אני חושב שבמקרה הזה יש מוטיבציה מעבר לנוחות המשתמש, פשוט הגדלת אחוזי הצפיה לתוכניות שמשקיעים בפרסום פרומו שלהן. וזה כבר שווה הרבה כסף...
זה גם משהו שברור שידרוש קישור של כל פרומו לקוד מיוחד משלו, מה שאומר שזה כבר לא סתם מקבץ "טיפש" של סרטונים, אלא כל פרומו צריך להיות מתוייג כקטע נפרד. קשה אבל אפשרי..
- דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
למה רק המדע,הייתי רוצה גם באגו(לטופ גיר).Nunatak כתב:רעיון נחמד אבל אני מעדיף שקודם יוסיפו אפשרות להקלטת סדרות בערוצי המדע....
ואם נפתח את הרעיון המקורי למה שהמקס לא יקליט עונה חדשה של סדרה שהוקלטה על ידו בעבר או לפחות תופיע הודעה.
במקס אין הקלטה ידנית? זו פונקציה בסיסית ומאוד שימושית בהוט מג'יקkarpe כתב:טוב, אז אם כבר, למה שלא יאפשרו הקלטה ידנית, כלומר כמו בוידאו של פעם, למשתמש ה"מתקדם" תהיה אפשרות לתכנת הקלטה ידנית עם שעת התחלה וסיום, ערוץ, ואינטרוול חזרה (יומי, שבועי, וכו'). זה יפתור הרבה בעיות לדעתי.....
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
חח תגידו להם שימציאו מקליט שעושה הכול וזהו
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו