דבר ראשון התבאסתי לקרוא שאפשר לתפעל את כל הפ'יצרים הנוספים רק בעזרת HDD מחובר..
האם אפשר לבצע את זה עם DISKONKEY באיזשוהיא דרך??
האם חייבים HDD בשביל להפעיל YAMJ JUKEBOX?? (אולי USB??)
שאלה נוספת..אני מפעיל את הקובץ הבא:
Wanted.2008.Blu-ray.REMUX.H264.1080P.DTS-HD.TSSplit.ts
זה קובץ של עשר שניות בערך .. ובמגבר אני רואה DTS רגיל ולא DTS-HD ..רציתי לראות אם עובדים הפורמטים החדשים..כמובן שיש לי רסיבר תומך...
קניתי A200! אני צריך עזרה ויש לי כמה שאלות..
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא צריך HD פנימי וגם לא USB כדי להפעיל YAMJ JUKEBOX . אתה צריך לתת לו לסרוק את תקיית הסרטים שלך ולהגדיר לו היכן לשמור את התוצאות של הסריקה.k-pax כתב:דבר ראשון התבאסתי לקרוא שאפשר לתפעל את כל הפ'יצרים הנוספים רק בעזרת HDD מחובר..
האם אפשר לבצע את זה עם DISKONKEY באיזשוהיא דרך??
האם חייבים HDD בשביל להפעיל YAMJ JUKEBOX?? (אולי USB??)
שאלה נוספת..אני מפעיל את הקובץ הבא:
Wanted.2008.Blu-ray.REMUX.H264.1080P.DTS-HD.TSSplit.ts
זה קובץ של עשר שניות בערך .. ובמגבר אני רואה DTS רגיל ולא DTS-HD ..רציתי לראות אם עובדים הפורמטים החדשים..כמובן שיש לי רסיבר תומך......
לא ניתן לשמוע , כרגע, את פורמטי האודיו החדשים בקבצים בודדים . רק מבנה BD מלא מאפשר לשמוע את הפורמטים הללו.
תתחדש
שאלה -
עד אתמול בלילה כבר הבנתי איך משתמשים בYAMJ והתקנתי אותו עם סקריפט סבבה שאמור לתמוך בעברית שכחתי את שמו AEON אולי..
בכל מקרה כאשר אני משנה בmoviejuke..properties ל sratimPlugin הסקריפט בקושי זז....ונתקע אחרי איזה 11 סרטים(לא תוקע את החלון)
פשוט לא זז ואני יכול לבטל עם CTRL+C
כשאני מפנה לIMDB זה טס.... ביצעתי פינגים לאתר סרטים ורובם נפלו אלו שעברו עברו בזמנים גבוהים יחסית 200-400 MS
זה משהו ברגיל שאתר כבד או שסתם זה היה ככה אתמול??
שמתי את השורה של הTRAILERS ללא הורדה..ואני לא רואה בסקריפט אחרי זה אפשרות לראות טריילר ..יכול להיות שהסקין הזה לא תומך?
ואם כן ..איזה סקין תומך??
עד אתמול בלילה כבר הבנתי איך משתמשים בYAMJ והתקנתי אותו עם סקריפט סבבה שאמור לתמוך בעברית שכחתי את שמו AEON אולי..
בכל מקרה כאשר אני משנה בmoviejuke..properties ל sratimPlugin הסקריפט בקושי זז....ונתקע אחרי איזה 11 סרטים(לא תוקע את החלון)
פשוט לא זז ואני יכול לבטל עם CTRL+C
כשאני מפנה לIMDB זה טס.... ביצעתי פינגים לאתר סרטים ורובם נפלו אלו שעברו עברו בזמנים גבוהים יחסית 200-400 MS
זה משהו ברגיל שאתר כבד או שסתם זה היה ככה אתמול??
שמתי את השורה של הTRAILERS ללא הורדה..ואני לא רואה בסקריפט אחרי זה אפשרות לראות טריילר ..יכול להיות שהסקין הזה לא תומך?
ואם כן ..איזה סקין תומך??
תומר