עד עכשיו בחיפוש בפורומים השונים כאן לא מצאתי פתרון לבעיה של המרת סרט וידאו ממצלמת וידאו אנלוגית 8מ"מ SONY TR417E דרך ממיר שנקרא USB INSTANT VIDEO CD של חברת ADS TECH לקובץ מחשב. התוצאה על המחשב תמיד נראית 40% איכות פחות מאשר רואים בטלוזיה בחיבור ישיר של המצלמה אליה. זה לא פיתרון, יש לי המון קלטות ואני מעוניין לצרוב סרטים רבים על תקליטורים,קשה לי להאמין שהתוכנות שאני עובד איתן גורמות לבעייה, יכול להיות שהממיר הוא הבעייה? (ממיר זול)ממיר יקר יותר יפתור את הבעייה? מה עושים?
תודה תומר
עלה בדעתי פיתרון ורציתי לשאול לדעתכם,בכל מקרה רציתי להחליף את המצלמה לדיגיטלית אבל לא לוותר על הקלטות 8 מ"מ הישנות האנלוגיות, חשבתי שהדבר הנכון הוא לקנות מצלמה של סוני בפורמט D8 (זה שהיא גדולה וכבדה מעט מה MINI DV חסר משמעות, כיף להרגיש שיש מצלמה ביד )כך יש לי התאמה מלאה בין שתי המצלמות ומה שצריך זה רק לחבר בינהן בישנה ללחוץ PLAY ובחדשה REC ויש לי סרט ישן בפורמט דיגיטלי! מכאן ודרך חיבור לכרטיס FIREWIRE הדרך קלה לא?
יש לי שתי שאלות:
א.האיכות בהעברה ממצלמה דיגיטלית דרך FIREWIRE תואמת למקור ב100% ?
ב.אוכל כך גם לחבר למצלמה הדיגיטלית VCR להמרה של הקלטות הגדולות VHS ? כן, הייתה לי גם מצלמה כזאת
תודה תומר
פיתרון להמרת קלטות מאנלוגי לדיגיטלי (?)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
גם השיטה הזו יכולה לעבוד, אבל אתה צריך לזכור שאתה תלוי באיכות המקור (נמוכה מאוד מאוד) ובאיכות ההמרה לדיגיטלי.
ישנם כרטיסי דגימה שמתחילים מכמה מאות ש"ח בודדים (כמו מה שיש לך היום) ויכולים להיגמר בכמה אלפי דולרים טובים לכרטיסים מקצועיים.
העיניין הוא שצוואר הבקבוק שלך הוא הקלטות שלך, שהן באיכות נמוכה יותר מ-PAL, אין הרבה מה לעשות.
ישנם כרטיסי דגימה שמתחילים מכמה מאות ש"ח בודדים (כמו מה שיש לך היום) ויכולים להיגמר בכמה אלפי דולרים טובים לכרטיסים מקצועיים.
העיניין הוא שצוואר הבקבוק שלך הוא הקלטות שלך, שהן באיכות נמוכה יותר מ-PAL, אין הרבה מה לעשות.