מה עושים עם פלאזמה 42 כשרוצים לשדרג???
הסיפור הוא קצת מתיש, אבל בכל זאת:
לפני שנתיים ומשהו קניתי, לא מעט בהמלצת הפורום, פלאזמה 42 אינטש Q91H (סמסונג). במילה אחת - פצצה!
עכשיו אנחנו עוברים דירה ואני רוצה לשדרג ל-50 לסלון + צריך טלווזיה נוספת לחדר שינה.
הצעד המתבקש היה להעביר את הפלאזמה לחדר שינה ולקנות אחת חדשה לסלון, אבל המרחק בחדר שינה הוא סביבות ה-2.5 מטר (מעט יותר). במשך חודש עשינו ניסיון וקירבנו את הספה לטלוויזיה כדי לראות איך זה נראה מקרוב, אבל למעט ערוצי HD שרוצים בהם מדהים(אבל לא יהיה לנו ממיר מתאים בחדר שינה) - התחושה הכללית היא שבערוצי SD האיכות פחות טובה מקרוב - מה שאומר שכנראה נרצה 37 אינטש לחדר שינה.
ואז -אנחנו נתקעים עם טלוויזיה שלפני שנתיים ומשהו עלתה לנו 8+, והיום יכולים לקבל תמורתה שתי בזוקות. אז מה עושים? יש איזה חנות שחובבת טרייד-אין? למישהוא יש רעיון כלשהוא? כי בסוף אני אצטרך לוותר על חלום ה-50 אינטש !!!!!!
תודה
יוני
לפני שנתיים ומשהו קניתי, לא מעט בהמלצת הפורום, פלאזמה 42 אינטש Q91H (סמסונג). במילה אחת - פצצה!
עכשיו אנחנו עוברים דירה ואני רוצה לשדרג ל-50 לסלון + צריך טלווזיה נוספת לחדר שינה.
הצעד המתבקש היה להעביר את הפלאזמה לחדר שינה ולקנות אחת חדשה לסלון, אבל המרחק בחדר שינה הוא סביבות ה-2.5 מטר (מעט יותר). במשך חודש עשינו ניסיון וקירבנו את הספה לטלוויזיה כדי לראות איך זה נראה מקרוב, אבל למעט ערוצי HD שרוצים בהם מדהים(אבל לא יהיה לנו ממיר מתאים בחדר שינה) - התחושה הכללית היא שבערוצי SD האיכות פחות טובה מקרוב - מה שאומר שכנראה נרצה 37 אינטש לחדר שינה.
ואז -אנחנו נתקעים עם טלוויזיה שלפני שנתיים ומשהו עלתה לנו 8+, והיום יכולים לקבל תמורתה שתי בזוקות. אז מה עושים? יש איזה חנות שחובבת טרייד-אין? למישהוא יש רעיון כלשהוא? כי בסוף אני אצטרך לוותר על חלום ה-50 אינטש !!!!!!
תודה
יוני
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
הייתי הולך עם הרעיון הראשון
אל תהיה בטוח שטלויזית LCD 37" תיתן תוצאה יותר טובה מהמרחק הנ"ל מהQ91 .
אופציה נוספת היא טלויזיה לפינת ילדים\משפחה , אם זה רלוונטי.
אופציה נוספת היא טלויזיה לפינת ילדים\משפחה , אם זה רלוונטי.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול לנסות להחליף עם מישהו 
יכול להיות שתמצא מישהו עם מסך 37 שנותן תמורה טובה ב SD וירצה פלזמה 42 (למשל - להגדיל קצת את המסך בסלון...)
תפרסם מודעה בלוחות - לך תדע מה ייצא מזה.
יכול להיות שתמצא מישהו עם מסך 37 שנותן תמורה טובה ב SD וירצה פלזמה 42 (למשל - להגדיל קצת את המסך בסלון...)
תפרסם מודעה בלוחות - לך תדע מה ייצא מזה.
תודה לכל המגיבים.
OPV, יש אמת בדבריך ש 37 LCD לא בהכרח תהיה עדיפה על ה-Q91...
shurvitz - נראה לי שאני אברר עלות ממיר HD נוסף ביס, ואז גם אנחנו נראה HD בעיקר...
אם לא - נלך על הרעיון שלך, uriler.
עכשיו רק נשאר לקנות את ה-50 אינטש ומערכת קולנוע לסלון...
OPV, יש אמת בדבריך ש 37 LCD לא בהכרח תהיה עדיפה על ה-Q91...
shurvitz - נראה לי שאני אברר עלות ממיר HD נוסף ביס, ואז גם אנחנו נראה HD בעיקר...
אם לא - נלך על הרעיון שלך, uriler.
עכשיו רק נשאר לקנות את ה-50 אינטש ומערכת קולנוע לסלון...