C200 לא מצליח לעשות network browse
שלום לכולם,
יש לי בעייה מוזרה עם ה-C200.
המכשיר מחובר למחשב XP דרך switch.
אני מצליח להגיע מהמחשב למכשיר ע"י פניה ל-IP שלו, והצלחתי גם להגדיר שיתופים על המכשיר והכל עובד תקין, למעט האופציה של network browser.
כאשר אני מפעיל את ה-network browser הוא מציג לי את ה-workgroup הנכון אבל כאשר אני צולל לתוכו הוא לא מוצא כלום וכותב no content found.
אני לא מצליח להבין מה לא תקין, הרי את השיתופים הוא רואה ומנגן משם בלי בעייה, כך שאין פה בעייה של FW, אינטרנט גם עובד טוב, ה-workgroup מוגדר כמו ב-XP.
האם אני צריך להגדיר את הסיסמא ב-PCH לסיסמא שלי ב-XP?
תודה
יש לי בעייה מוזרה עם ה-C200.
המכשיר מחובר למחשב XP דרך switch.
אני מצליח להגיע מהמחשב למכשיר ע"י פניה ל-IP שלו, והצלחתי גם להגדיר שיתופים על המכשיר והכל עובד תקין, למעט האופציה של network browser.
כאשר אני מפעיל את ה-network browser הוא מציג לי את ה-workgroup הנכון אבל כאשר אני צולל לתוכו הוא לא מוצא כלום וכותב no content found.
אני לא מצליח להבין מה לא תקין, הרי את השיתופים הוא רואה ומנגן משם בלי בעייה, כך שאין פה בעייה של FW, אינטרנט גם עובד טוב, ה-workgroup מוגדר כמו ב-XP.
האם אני צריך להגדיר את הסיסמא ב-PCH לסיסמא שלי ב-XP?
תודה
כן, ברור שיש לי ספריות shared ב-XP, הרי הצלחתי להגדיר אותם בתור שיתופים ה-PCH בלי בעייה, ואני מנגן מהם תכנים בלי בעייה.
הרשאת ה-share שלהם היא everyone-Full control
הרשאת ה-NTFS שלהם היא לפי היוזר שלי ב-XP.
כאשר הגדרתי את השיתופים ה-PCH רשמתי לו גם את היוזר והסיסמא שלי.
ה-shares ב-XP הם על ספריות ספציפיות ולא על כל ה-HDD.
תודה
הרשאת ה-share שלהם היא everyone-Full control
הרשאת ה-NTFS שלהם היא לפי היוזר שלי ב-XP.
כאשר הגדרתי את השיתופים ה-PCH רשמתי לו גם את היוזר והסיסמא שלי.
ה-shares ב-XP הם על ספריות ספציפיות ולא על כל ה-HDD.
תודה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני מנסה להבין.
בפופקורן, אתה יכול לראות את הספריות שנמצאות ב-XP, כי הן מוגדרות כ-Shared, ואתה יכול לנגן קבצים משם.
אבל, כשאתה נכנס ל-network browser בפופקורן, ואח"כ לתוך ה-workgroup, אתה לא יכול לראות כלום בפנים.
הבנתי נכון?
בפופקורן, אתה יכול לראות את הספריות שנמצאות ב-XP, כי הן מוגדרות כ-Shared, ואתה יכול לנגן קבצים משם.
אבל, כשאתה נכנס ל-network browser בפופקורן, ואח"כ לתוך ה-workgroup, אתה לא יכול לראות כלום בפנים.
הבנתי נכון?