התלבטות בין שני מגברים -
יש לי מסך FHD ואני רוכש PS3 אוטוטו, למטרה זו אני מחפש מגבר טוב ואיכותי שראשית ידע
לעבד את הפורמטים החדשים ושנית שידע לעשות UPSCALE היות והתמונה שלי בשידורי 4:3 או קטנה יותר
או מעוכה....
מתלבט בין ה
harman / kardon - AVR-260 בעלות של 3300 ש"ח
לבין
ONKYO - TXSR507,
2800 ש"ח
השני מגיע עם 3 שנות אחריות והראשון אני לא בטוח, נראה לי ששנה.
אני לא מכיר כ"כ את האונקיו אבל ראיתי את ההרמן קרדון ויש לו ממשק מוצג בטלוויזיה מאוד נוח
ולהבנתי הוא יודע להתאים עצמו לתדר הרמקולים (לא יודע אם האונקיו עושה את זה).
מישהו יכול לחוות דעה? די דחוף לי
תודה!
לעבד את הפורמטים החדשים ושנית שידע לעשות UPSCALE היות והתמונה שלי בשידורי 4:3 או קטנה יותר
או מעוכה....
מתלבט בין ה
harman / kardon - AVR-260 בעלות של 3300 ש"ח
לבין
ONKYO - TXSR507,
2800 ש"ח
השני מגיע עם 3 שנות אחריות והראשון אני לא בטוח, נראה לי ששנה.
אני לא מכיר כ"כ את האונקיו אבל ראיתי את ההרמן קרדון ויש לו ממשק מוצג בטלוויזיה מאוד נוח
ולהבנתי הוא יודע להתאים עצמו לתדר הרמקולים (לא יודע אם האונקיו עושה את זה).
מישהו יכול לחוות דעה? די דחוף לי
תודה!
ה507 יותר אול ראונדר מה260 מבחינת הסאונד ולכן אני אישית מעדיף אותו. תעשה השוואה בין ה2 בסטריאו ותראה שה260 נשמע "חנוק" לעומת האונקיו, בק"ב הם די שווים ביכולות שלהם. למה שלא תלך על ה607 אם אתה כבר מוכן להשקיע 3300 ש"ח על ההארמן קארדון?
- gorlum
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- שם מלא: מיכאל גולוב
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מניסיון אישי : אתמול עשיתי השווה (שמעתי בחנות) בין Onkyo 607 לHarman Kardon 260 לPioneer 919 - אז כך:
Onkyo 607 - צליל מעולה, בסטריאו אפילו עם מקור mp3 באיכות נמוך שמעים בדיוק איפו נמצע כל כלי ואיפו הזמר ואם זמר זז בזמן השיר אז ממש רואים את זה מול העיניים.
Harman Kardon 260 - לא רע , אבל צליל פחות מדוייק מבחינת זיהוי מיקום, יותר מרוח אם אפשר להגיד כך. אפילו בסטריאו מקבלים הרגשה של צליל סביבתי , אותף.
Pioneer 919 - צליל מאוד שטוח , בלי גבוהים ונמוכים.
לגבי סרטים לא יכול להגיד כלום כי עשיתי השווה רק במוסיקה, אבל גם במוסיקה HD רסיבר של Onkyo מעל אחרים.
Onkyo 607 - צליל מעולה, בסטריאו אפילו עם מקור mp3 באיכות נמוך שמעים בדיוק איפו נמצע כל כלי ואיפו הזמר ואם זמר זז בזמן השיר אז ממש רואים את זה מול העיניים.
Harman Kardon 260 - לא רע , אבל צליל פחות מדוייק מבחינת זיהוי מיקום, יותר מרוח אם אפשר להגיד כך. אפילו בסטריאו מקבלים הרגשה של צליל סביבתי , אותף.
Pioneer 919 - צליל מאוד שטוח , בלי גבוהים ונמוכים.
לגבי סרטים לא יכול להגיד כלום כי עשיתי השווה רק במוסיקה, אבל גם במוסיקה HD רסיבר של Onkyo מעל אחרים.
maz כתב:אני קורא ומנסה להבין מה היתרונות של ה 607 ללא הצלחה, למעט בעצם האפסקייל.
אני יודע שהאונקיו ברמה מאוד גבוהה אך נכנס פה אלמנט גם אלמנט של מחיר. לא תכננתי להוציא מעל 3K...
תבדוק כמה הוא עולה היום בחנויות, עזוב מה שרשום בזאפ.
- gorlum
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- שם מלא: מיכאל גולוב
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אפשר לפרסם ב HT Bid וסוחרים בעצמם יפנו אליך.zeev78 כתב:maz כתב:אני קורא ומנסה להבין מה היתרונות של ה 607 ללא הצלחה, למעט בעצם האפסקייל.
אני יודע שהאונקיו ברמה מאוד גבוהה אך נכנס פה אלמנט גם אלמנט של מחיר. לא תכננתי להוציא מעל 3K...
תבדוק כמה הוא עולה היום בחנויות, עזוב מה שרשום בזאפ....
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
יצא כבר אונקיו 508, אבל אני לא חושב שהוא הגיע לארץ. הנה חלק מהיתרונות שלו בהשוואה ל-507:
- DAC של Burr-Brown
- HDMI 1.4
- 7.1 במקום 5.1 + תמיכה ב-PLIIz
- תמיכה ב-Bi-amp לרמקולים הקדמיים
- OSD
- DAC של Burr-Brown
- HDMI 1.4
- 7.1 במקום 5.1 + תמיכה ב-PLIIz
- תמיכה ב-Bi-amp לרמקולים הקדמיים
- OSD