אני מנויה של יס וכרגע עם HTPC המבוסס על WIN732. אני מחוברת עם ממיר 3100S ל- PVR-150 (כמובן שהטלוויזיה מחוברת לכרטיס המסך). את החיבורים וכל ההגדרות לתוכנת 7MC בצעתי לפי המדריך http://www.hometheater.co.il/article01454 (תודה רבה, בהחלט מצוין) כאשר חיבור הוידאו נעשה באמצעות כבל Composite היות ונראה שלממיר זה אין יציאת S-Video.
עד לפה לא היו בעיות. אולם:
1. נראה שמשום מה כאשר אני צופה בשידורים (או הקלטות) דרך הכרטיס הם מופיעים בפורמט 3*4 - (קבצים אני בהחלט יכולה לראות בפורמט 16*9) אני מעריכה שהדבר ניתן לשינוי אולם איני יודעת כיצד.
2. מה-PVR-150 מגיעים התכנים באיכות דיי נוראית.
2א היות ולממיר 3100S יש יצאת סקראט, אני תוהה אם כדאי לנסות למצא כבל SCART - S-VIDEO (המסך מחובר לממיר נוסף) והאם הדבר אמור לשפר משמעותית?
2ב - ניסיתי לעבוד לפי המדריך הזה http://www.hometheater.co.il/vt73333לשיפור איכות התמונה ב-VMC לבעלי Hauppauge PVR150
2בא. לפני כמה זמן הורדתי את הקובץ מהקישור הסיני (השני אינו עובד). חילצתי אותו. אולם כאשר (בהתאם להנחיות) ניסיתי להריץ אותו במצב מנהל לא הצלחתי לעשות זאת (לא הופיעה האופציה). אני תוהה אם זה קשור לעובדה שהקובץ מותאם לויסטה וניסיתי לעשות זאת על 7 או למשהו אחר. הרצתי אותו רגיל ונראה היה ששום שינוי לא נקלט.
2בב. לפני מספר דקות ניסיתי להוריד שוב את הקובץ, לבדוק אם יש שינוי. נראה שאכן יש. כעת קובץ הזיפ מסרב להיפתח (וקבציי זיפ אחרים נפתחים לי ללא בעיה). אגב, ניסיתי להוריד פעמיים לבדוק שאין טעות.
3. כידוע, הקלטת הסרטים מתבצעת בפורמט בגדלים מפלצתיים (ואפילו ללא הצדקה של HD) נדמה לי שקראתי פה שיש דרך להקליט אותם מראש כקובצי AVI קטנים (וללא פגיעה באיכות) אולם לא הצלחתי למצא זאת שוב.
4. למרות שעקב כל ההזהרות שלכם אני בינתיים נשארת על WIN7-32, הייתי רוצה לעבוד עם זכרון בגודל 4 גיגה (יודעת שלא יזהה הכל). אבל משום מה נדמה לי שקראתי פה או באתר של- PVR-150 שיש איזו בעיית תאימות עם הכרטיס היה ומתקינים זיכרונות בגודל זה. האם זה נכון? היה וכן, האם הבעיה ניתנת לפתרון (אגב, יש לי כרטיס מסך של ATI כך שנראה שהפתרון של נבידיה לא ממש יכול לעזור לי).
5. אני עובדת עם השלט (והבלסטר) שהגיע בערכה עם הכרטיס. אני שוקלת לעבור למדיה פורטל אבל נדמה לי שקראתי שניתן לשלוט בתוכנה זו רק עם השלטים המקוריים של מיקרוסופט. האם זה נכון, ולא אוכל לשלוט במדיה פורטל עם השלט של PVR-150
6. משהו נוסף ולא מאוד קשור - משום מה ולמרות שבשום מקום לא הגדרתי פענוח בחומרה איני יכולה לראות תרגומים של סרטים. ניסיתי כמה תוכנות (גם מדיה סנטר, גם מדיה פלייר גם VLC PORTABLE בשום מקרה זה לא הולך. ברור לי שאני עושה משהו לא בסדר אבל איני יודעת מה.
הרבה בעיות / שאלות.
אולי למישהו מכם תהה עבורי תשובה (או יותר מאחת)
תודה מראש