צריך המלצה לסט רמקולים.. (4 אם יש סאב מובנה בקדמיים, או-5 אם לא..)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
גושי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
שם מלא: גושן
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן!
אחרי שצמצמתי את הבחירה של הרסיבר לימאהה 465 או אונקיו 507 (אחרי שאשמע את האונקיו בחנות אחליט)- עכשיו אשמח להמלצות לרמקולים...

התקציב הוא עד 2000 שח, ומשום מה הייתי נעול על רמקולים סטליטים כשבפועל יש לי מקום לרמקולים רצפתיים (גם אחוריים - תלויים) ונראה לי שזה עדיף.. לא?

השאלה איזה ומה המחיר שלהם.

התקציב שלי - עד 2000 שח.

תודה מראש!

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

גושי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

זאב - התכוונתי לרמקולים רצפתיים ..
2 קדמיים, 2 אחוריים (קטנים יותר אבל לא סטליטים)
ואולי סאב (אלא אם יש כבר ברמקולים הקדמיים9

תודה (:

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

אין סט סביר שכולל רמקולים ריצפתיים ב2000 שקל.

גושי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

מה הכי זול לדגם סביר?

skitz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

אין אחי ואל תשאל על זה יותר מדי כי אנשים פה יצליחו לגרום לך להוציא יותר כסף ממה שתכננת, יש פה כמה כשרוניים במיוחד אני אומר לך...
מה שכן, זוג רצפתיים בלבד אתה יכול אחלה זוג במחיר הזה...אולי להוסיף טיפה אבל לא תוספת משמעותית (אל תלך לפי מחירי זאפ...לאחר סיבוב במספר חנויות אתה מגלה שכמה חיוכים למוכר ותשלום במזומן מורידים את המחיר משמעותית)

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #7 

skitz כתב:אין אחי ואל תשאל על זה יותר מדי כי אנשים פה יצליחו לגרום לך להוציא יותר כסף ממה שתכננת, יש פה כמה כשרוניים במיוחד אני אומר לך...
...
יודע מה?
אני שמח שיש פה כאלה, שגורמים לך להוציא את המירב, או להשקיע עוד 1K בשביל מערכת טובה משמעותית.
התכנון הראשוני שלי היה לקנות רמקולים של מחשב, אחרי זה ירדתי מזה אמרתי אני אעלה לZ5500, אבל אמרתי אין בה HDMI, אז מה יהיה?
בסוף הזמנתי לי ONKYO TX-SR608, עם תמיכה ב3D ככה שהוא יהיה אצלי כמה שנים טובות.
ורמקולים RM705 מצויינים.

skitz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

ariel-ro כתב:
skitz כתב:אין אחי ואל תשאל על זה יותר מדי כי אנשים פה יצליחו לגרום לך להוציא יותר כסף ממה שתכננת, יש פה כמה כשרוניים במיוחד אני אומר לך...
...
יודע מה?
אני שמח שיש פה כאלה, שגורמים לך להוציא את המירב, או להשקיע עוד 1K בשביל מערכת טובה משמעותית.
התכנון הראשוני שלי היה לקנות רמקולים של מחשב, אחרי זה ירדתי מזה אמרתי אני אעלה לZ5500, אבל אמרתי אין בה HDMI, אז מה יהיה?
ורמקולים RM705 מצויינים.
...
אתה אולי שמח, אולי גם אני שמח קצת כי שכנעו אותי להוסיף עוד 3000 ש"ח לתקציב לרסיבר, אבל בגדול צריך לדעת למה אתה נכנס והאם יש לך כיס גמיש או סכום שאתה לא רוצה לחרוג ממנו כי אתה פשוט לא יכול לאפשר לעצמך וכל הוצאה נוספת סתם תהרוס לך, לפעמים אנחנו עושים דברים באיפולסיביות של הרגע כי אנחנו מתחלהבים ומתרגשים ולא חושבים שאולי ה2000 שח הנוספים האלה יחסרו לי למחיה או יגידלו לי את המינוס וכל אחד עם השיקולים שלו,
אז צריך לדעת מתי לעצור ולא לזרוק עוד 2000 שקל סתם כי מישהו שכנע אותך שיש רמקול שתשמע בו קצת יותר איכותי כאילו שהחיים שלך תלויים בזה, 99 אחוז מהאנשים פה לא אודיופילים ואחרי כמה שימושים ברמקול שלהם הם כבר יתרגלו ויאהבו אותו כי רמקול ב2000 שקל זה אחלה רמקול לא משנה אם יש אחד יותר טוב ב4000.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #9 

skitz כתב:
ariel-ro כתב:
...
יודע מה?
ורמקולים RM705 מצויינים.
...
אתה אולי שמח, אולי גם אני שמח קצת כי שכנעו אותי להוסיף עוד 3000 ש"ח לתקציב לרסיבר, אבל בגדול צריך לדעת למה אתה נכנס והאם יש לך כיס גמיש או סכום שאתה לא רוצה לחרוג ממנו כי אתה פשוט לא יכול לאפשר לעצמך וכל הוצאה נוספת סתם תהרוס לך, לפעמים אנחנו עושים דברים באיפולסיביות של הרגע כי אנחנו מתחלהבים ומתרגשים ולא חושבים שאולי ה2000 שח הנוספים האלה יחסרו לי למחיה או יגידלו לי את המינוס וכל אחד עם השיקולים שלו,
אז צריך לדעת מתי לעצור ולא לזרוק עוד 2000 שקל סתם כי מישהו שכנע אותך שיש רמקול שתשמע בו קצת יותר איכותי כאילו שהחיים שלך תלויים בזה, 99 אחוז מהאנשים פה לא אודיופילים ואחרי כמה שימושים ברמקול שלהם הם כבר יתרגלו ויאהבו אותו כי רמקול ב2000 שקל זה אחלה רמקול לא משנה אם יש אחד יותר טוב ב4000.
...
ברור שלמי שאין את היכולת אז לא, ולמי שזה יפגע בכיס, ויגרום לא למות מרעב אז לא.
אבל ברור לך, שבתקציב זול זה פשוט חבל לקנות, כי זה בזבוז כסף.
אז בדר"כ אומרים תחסוך עוד, כדי שתיהיה לך מערכת טובה יותר.
כי בסופו של דבר, מי שבא לפה, כמעט תמיד רוצה לפחות HDMI וסאונד איכותי.
ועם רמקולים "מדבקה" הם לא יקבלו את זה, מניסיון!
ואפשר להגיד את זה על כל תחביב.
למה צריך טלוויזיה טובה יותר בשביל HD?
למה בכלל צריך HD?
מספיק SD, הרי החיים שלך לא תלויים בזה.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

skitz לפעמים שעושים דברים עדיף לעשות אותם כמו שצריך או לא לעשות אותם בכלל, אם אין באותו רגע תקציב כדי להשקיע במערכת נורמלית
עדיף לחכות ולחסוך עוד כסף. הרמות של הסטים כולל רסיבר במחירים של 2000-2500 כל כך נמוכות עד שאני אישית מעדיף את הZ5500 על פניהם ומה לעשות שבשביל לעבור את רמת הביצועים של הסט הזה צריך להשקיע עד 4000 -4500 לפחות.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”