לא מספיק שאני סתם גרוע, יש גם לאגים מעצבנים והתגובה איטית ב-FIFA ברשת
אז ככה:
לגבי לאגים וכו' כשאתה מתחבר לשחק עם מישהו יש לך בפינה העליונה ימנית של המסך מד latency שמראה לך את איכות החיבור אליו.אם זה אדום
אין טעם בכלל לנסות.
לגבי טיפים תחפש בגוגל את fifa football world , בגדול זה האתר של ea לfifa ויש שם המון מדריכים בנושאים מגוונים.בנוסף במשחק עצמו יש
לך הדרכות בוידאו עם המון טיפים.
לגבי be a pro , לפני כל משחק שאתה משחק בתוך מצב קריירה של הפרו שלך יופיעו לך מטרות (בד"כ דברים בסגנון של - לבעוט X פעמים למסגרת / להבקיע X שערים , לבשל X שערים , לנצח בהפרש מסויים וכו') , כמה שתצליח ביותר מטרות תקבל יותר ניקוד שבעזרתו אתה יכול לשפר את הפרו שלך.שים לב שגם תוך כדי המשחק אתה מקבל ניקוד על מסירות טובות / בעיטות טובות , פעולות הגנה נכונות , מיקום טוב וכן הלאה.שים לב שיש 2 אפשרויות לשיפור הפרו שלך - הראשונה היא אוטומאטית - המחשב ישפר לך את השחקן בהתאם לנק' שאתה צובר.השניה (והמומלצת יותר- משמעותית יותר טובה) היא שיפור ידני - מתי שבא לך אתה נכנס ל"פרופיל" של השחקן שבנית ומשפר אותו בהתאם לנק' שצברת , בגדול זו אפשרות יותר מומלצת מכיוון שכך אתה שולט בדיוק במה לשפר וכמה.
בהצלחה - מקווה שעזרתי
לגבי לאגים וכו' כשאתה מתחבר לשחק עם מישהו יש לך בפינה העליונה ימנית של המסך מד latency שמראה לך את איכות החיבור אליו.אם זה אדום
אין טעם בכלל לנסות.
לגבי טיפים תחפש בגוגל את fifa football world , בגדול זה האתר של ea לfifa ויש שם המון מדריכים בנושאים מגוונים.בנוסף במשחק עצמו יש
לך הדרכות בוידאו עם המון טיפים.
לגבי be a pro , לפני כל משחק שאתה משחק בתוך מצב קריירה של הפרו שלך יופיעו לך מטרות (בד"כ דברים בסגנון של - לבעוט X פעמים למסגרת / להבקיע X שערים , לבשל X שערים , לנצח בהפרש מסויים וכו') , כמה שתצליח ביותר מטרות תקבל יותר ניקוד שבעזרתו אתה יכול לשפר את הפרו שלך.שים לב שגם תוך כדי המשחק אתה מקבל ניקוד על מסירות טובות / בעיטות טובות , פעולות הגנה נכונות , מיקום טוב וכן הלאה.שים לב שיש 2 אפשרויות לשיפור הפרו שלך - הראשונה היא אוטומאטית - המחשב ישפר לך את השחקן בהתאם לנק' שאתה צובר.השניה (והמומלצת יותר- משמעותית יותר טובה) היא שיפור ידני - מתי שבא לך אתה נכנס ל"פרופיל" של השחקן שבנית ומשפר אותו בהתאם לנק' שצברת , בגדול זו אפשרות יותר מומלצת מכיוון שכך אתה שולט בדיוק במה לשפר וכמה.
בהצלחה - מקווה שעזרתי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשים לב שבמשחק BE A PRO אתה משחק רק את השחקן שלך (אלא אם תבחר אחרת), ואז אתה יכול לבקש מסירות (אם הם בזמן ומקום הגיוני), הרמות וכד'...,אני אהבתי
כן והאינטילגנציה של השחקנים האחרים לא רעה מבחינת המסירות שהם נותנים שזה עוד יותר טוב.
אבל איך אני בוחר איך לשדרג את השחקן שלי?
זה אפשרי רק ב-BE A PRO SEASON?
לגבי משחקי הרשת, גם עם שני פסים התגובות לא משהו, כמה פסים אמורים להיות במקסימום?
ויש לי שאלות נוספות:
איך מחדשים חוזים עם שחקנים ב-BE A MANAGER?
או שהם ממש גרידיים או שהם לא רוצים להשאר, אבל בכל מקרה הם לא מוכנים לחתום לי על חוזה, אפילו לא פויול
גם תקרת השכר בעייתית, אי-אפשר להחתים שחקנים רציניים.
אפילו את דייגו מיובנטוס או את ססק אני לא יכול להביא בגלל התקרה הזאת וזה אחרי שמכרתי את הנרי ובוסקטס.
לגבי משחקי הרשת, גם עם שני פסים התגובות לא משהו, כמה פסים אמורים להיות במקסימום?
ויש לי שאלות נוספות:
או שהם ממש גרידיים או שהם לא רוצים להשאר, אבל בכל מקרה הם לא מוכנים לחתום לי על חוזה, אפילו לא פויול
אפילו את דייגו מיובנטוס או את ססק אני לא יכול להביא בגלל התקרה הזאת וזה אחרי שמכרתי את הנרי ובוסקטס.
לגבי שדרוג השחקן זה רק בbe a pro . לגבי משחק רשת המקסימום שיש לדעתי זה 4 קווים.לגבי חידוש חוזים אתה צודק 100% - הם עשו את המנגנון החתמה גרוע מאוד .בפיפא 09 היתה אפשרות לשנות את ה""קושי" של המנגנון הזה אבל בפיפא 10 לא מצאתיnokobik כתב:כן והאינטילגנציה של השחקנים האחרים לא רעה מבחינת המסירות שהם נותנים שזה עוד יותר טוב.
ויש לי שאלות נוספות:
או שהם ממש גרידיים או שהם לא רוצים להשאר, אבל בכל מקרה הם לא מוכנים לחתום לי על חוזה, אפילו לא פויול![]()
אפילו את דייגו מיובנטוס או את ססק אני לא יכול להביא בגלל התקרה הזאת וזה אחרי שמכרתי את הנרי ובוסקטס....