סאב מוסיקלי במחיר שפוי לתצורת 2.1 סטריאו

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
dror_el פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
מחפש סאב מוסיקלי במחיר שפוי לשדך לדימונד 10.1 .
תקציב 1500 ש"ח.
רמזו לי כבר של MAGNAT יש סאבים חדשים זולים ומצויינים למטרה - מישהו ניסה?

תודה.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

אתה צריך סאב מוזיקלי לרמקולים האלה. המגנט רחוקים מלהיות מוזיקלים והם סבירים לסרטים בלבד. ההצעות שלי:

הסאב של וורפידל ישתלב בצורה טובה עם הרמקולים שלך וגם לתקציב (לאחר מיקוח): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676335

הסאב של טאנויי יותר יקר אבל שווה את המאמץ אם אתה אוהב לשמוע מוזיקה כמו שצריך ואני מאמין שתגיע לרמת ביצועים טובה מאוד איתו: http://www.fuse.co.il/products/160355

אם תחליט שאתה מוכן להתפשר על יד 2 אני לא יכול שלא להמליץ על הסאב הזה שהוא מאוד מוזיקלי ויתאים ל10.1 בצורה מושלמת (אם הוא לא נחטף כבר): http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33177

dror_el פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על ההמלצות.
את וורפידל שמעתי - דווקא בסאב - אני חושב שהם ממש לא מוסיקלים בטח לא כמו מתחרים.
שכחתי לציין שגם שמעתי וקיבלתי המלצות על ימהה ומאד התרשמתי - המחיר גבוה אך התמורה בהתאם.

שוב תודה.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #4 

סאב טוב (אין כזה דבר "מוסיקלי") קשה מאד למצוא בתקציב הזה. נשאלת גם השאלה של מה הדרישות שלך
מהסאב עצמו מבחינת עוצמה יחסית לגודל החדר, איזו מוסיקה אתה שומע בדר"כ, וכמובן איך הסאב (לא חשוב
איזה) ישמע אצלך בבית (ולא בחנות או אצל מישהו אחר). יד שנייה אגב זו בהחלט אופצייה מומלצת במקרה הזה.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

עם איזה רמקולים שמעתה אותו ואיך הוא היה מכוון (חיתוך תדרים )? כל סאב יכול להשמע לא טוב אם לא מבצעים לו כיוון כמו שצריך.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

HazooM נדמה לי שניהלנו כבר את הדיון הזה בעבר. אלא אם אתה מדבר על סאב ברמה של HIGH END (אני מקווה שלא תגיד לי שגם אין דבר כזה) יש בד"כ פשרות, במיוחד שמדובר בסאבים בתקציב הזה ולכן צריך לבחור בין סאב אגרסיבי לבין סאב יותר עדין ודינמי כלומר יותר "מוזיקלי", יש סאבים שהם "פרווה" אבל הם לא ממש הרשימו אותי. אני אישית העדפתי ללכת עם הסאב הכי אגרסיבי שיש באיזור ה4000 ש"ח ואני נהנה מאוד בסרטים אבל קצת נושך את השפתיים במוזיקה, לפחות עד שיהיה לי יותר כסף לקנות סאב יותר איכותי מבלי לאבד את היתרונות שיש לי עכשיו.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #7 

אם כבר הזכרת את ימהה, תנסה למצוא ביד 2 את הדגם 320 .
הוא סביר ואפילו אטרקטיבי למחירו.

אם הסאב שזאב המליץ לך קודם מיד 2 עדיין אקטואלי - שווה לך לבחון אותו ברצינות.

ארז

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”