איך אפשר לבדוק אם טלוויזיה היא אכן FHD ?
מצאתי רשום שהיא FHD. יש לך אולי חוות דעת על המסך ? שמעת עליו ?nils3373 כתב:הכי פשוט זה לחפש את הדגם בגוגל ולקבל עליו פרטים - אם זה קשה מדי () אני מוכן לעשות זאת בשבילך אבל עדיין אני צריך את הדגם.
...
כי יחסית למחיר שיש לו בזאפ הוא לא הכי מתלהב ממנה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לא ציינת את שם היצרן אבל לאחר חיפוש "דקדקני" שבצעתי נראה ששם החברה היא Benq.
מדובר במוצר מדבקה (פאנל מכמה דורות אחורה) כך שאין לי כל ידע לגביו - בדרך כלל מדובר במוצרים נחותים ביחס למסכי מותג.
מדובר במוצר מדבקה (פאנל מכמה דורות אחורה) כך שאין לי כל ידע לגביו - בדרך כלל מדובר במוצרים נחותים ביחס למסכי מותג.
יש לי התלבטות מממש רצנינית: אני יכול לקחת את המסך הזה ב-1500 שקל עם אחריות, השאלה אם שווה לי :\nils3373 כתב:לא ציינת את שם היצרן אבל לאחר חיפוש "דקדקני" שבצעתי נראה ששם החברה היא Benq.
מדובר במוצר מדבקה (פאנל מכמה דורות אחורה) כך שאין לי כל ידע לגביו - בדרך כלל מדובר במוצרים נחותים ביחס למסכי מותג....
Oxygen87 כתב:יש לי התלבטות מממש רצנינית: אני יכול לקחת גם את המסך הזה ב-1500 שקל עם אחריות לשנה, השאלה אם שווה לי :\, רואים במסך סבירnils3373 כתב:לא ציינת את שם היצרן אבל לאחר חיפוש "דקדקני" שבצעתי נראה ששם החברה היא Benq.
מדובר במוצר מדבקה (פאנל מכמה דורות אחורה) כך שאין לי כל ידע לגביו - בדרך כלל מדובר במוצרים נחותים ביחס למסכי מותג.......
אני צריך המלצה ל-37 אינצ FHD בסביבות ה-3500... למטרת תוכן HD מהמחשב (או סטרימר בהמשך הזמן) ולמטרת משחקי XBOX 360 (טלוויזיה אני בקושי רואה)TANDBERG כתב:לא לגעת. עדיף לך כבר להעזר בחברי הפורום לחפש מסך חדש - אם זה מה שאתה רוצה, נשמח לסייע....
תודה רבה
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
יש לכם טעות!!nils3373 כתב:אני לא הייתי רוכש מסך מדבקה לא משנה מה מחירו - אבל זה אני......
המסך הזה הוא לא מדבקה ואפילו לא קרוב....
חבל שאתם סתם זורקים דברים באוויר....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
בדקת את הנתונים שלו באתר של Benq?ofir-harlev כתב:יש לכם טעות!!nils3373 כתב:אני לא הייתי רוכש מסך מדבקה לא משנה מה מחירו - אבל זה אני......
המסך הזה הוא לא מדבקה ואפילו לא קרוב....
חבל שאתם סתם זורקים דברים באוויר.......
אולי הוא לא מוצר מדבקה כמו Sansui ודודיו אבל עדיין מככב עם פאנל מיושן (לפחות לפי הנתונים היבשים).
הקונטרסט הדינמי המוצהר שלו הוא 5000:1 כאשר רק לפני 3 שנים פיתוח פאנלים עם קונטרסט גבוהה יותר...