מסך מחשב בגודל 22-24 אינץ.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
תתחדש!
מספר הערות:
dell מוציאים שנה אחר שנה דגמים מוצלחים. היה להם פיאסקו בסדרות ה- 2007 שלא ציינו אם הפנל IPS או PVA.
קשה לי להבין כיצד אפשר להתחרות בפנל IPS. ככל שהמסך גדול יותר ויושבים קרוב אליו, קיימת בעיית זוויות צפייה. כשיש ילדים זה עוד יותר בעייתי מכיוון שהילד נמוך יותר וב-TN זוויות צפייה אנכיות הרבה יותר בעייתיות מאשר אופקיות.
בדגמי ה- "22 שאינם Full HD יש DPI נמוך יותר (גם הרזולוציה נמוכה יותר). זה מומלץ למי שלא רוצה כתב מיניאטורי, בד"כ מבוגרים. אפשר להגדיל DPI במערכת ההפעלה אבל זה לא עובד טוב עם כל תוכנה.
קשה לכייל מסך לצפייה בסרטים ועבודה. כיול למצב אחד פוגע במצב השני. למשל רוב האנשים יעדיפו שהלבן יהיה פחות בוהק כשעובדים על מנת לא לעייף את העיניים.
בחלק מהמסכים יש כפתור ייעודי לצפייה בסרטים. זה מאפשר שמירת הגדרות שונות ב- Movie Mode. בדגמים ספציפיים זה גם מפעיל מנגנון dynamic contrast (שלא תמיד עובד טוב).
אפרפרות בתמונה חשוכה יכולה להיגרם בגלל מספר רב של סיבות:
כיול לא מותאם לסרטים, מרחק ישיבה קרוב למסך ביחס למסך טלוויזיה (עוצמת האור יורדת עם המרחק ולא שמים לב), אי הפעלת מנגנון Dynamic Contrast שמנמיך את בהירות הפלורוסנטים או כך קודד הסרט.
מספר הערות:
dell מוציאים שנה אחר שנה דגמים מוצלחים. היה להם פיאסקו בסדרות ה- 2007 שלא ציינו אם הפנל IPS או PVA.
קשה לי להבין כיצד אפשר להתחרות בפנל IPS. ככל שהמסך גדול יותר ויושבים קרוב אליו, קיימת בעיית זוויות צפייה. כשיש ילדים זה עוד יותר בעייתי מכיוון שהילד נמוך יותר וב-TN זוויות צפייה אנכיות הרבה יותר בעייתיות מאשר אופקיות.
בדגמי ה- "22 שאינם Full HD יש DPI נמוך יותר (גם הרזולוציה נמוכה יותר). זה מומלץ למי שלא רוצה כתב מיניאטורי, בד"כ מבוגרים. אפשר להגדיל DPI במערכת ההפעלה אבל זה לא עובד טוב עם כל תוכנה.
קשה לכייל מסך לצפייה בסרטים ועבודה. כיול למצב אחד פוגע במצב השני. למשל רוב האנשים יעדיפו שהלבן יהיה פחות בוהק כשעובדים על מנת לא לעייף את העיניים.
בחלק מהמסכים יש כפתור ייעודי לצפייה בסרטים. זה מאפשר שמירת הגדרות שונות ב- Movie Mode. בדגמים ספציפיים זה גם מפעיל מנגנון dynamic contrast (שלא תמיד עובד טוב).
אפרפרות בתמונה חשוכה יכולה להיגרם בגלל מספר רב של סיבות:
כיול לא מותאם לסרטים, מרחק ישיבה קרוב למסך ביחס למסך טלוויזיה (עוצמת האור יורדת עם המרחק ולא שמים לב), אי הפעלת מנגנון Dynamic Contrast שמנמיך את בהירות הפלורוסנטים או כך קודד הסרט.
- nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
התרשמות
התרשמות הראשונית שלי:c_on כתב:נו, אז אפשר לקבל התרשמות מהמסך לאחר שימוש? (אגב זה DELL U2311H ?)...
אני רגיל לעבוד עם מסכים גדולים, בעבודה אני עובד עם מסך 22 ומסך 24 של HP, לעומתם והמסך הביתי הקודם שלי
SAMSUNG 930B יש הבדל של שמיים וארץ צבחינת נוחות וזוויות צפייה.
המסך מגיע לא מכוייל, והבהירות שלו עבור קריאת מסמכים היא מאוד לא נוחה ומסנוורת.
לאחר כיול קטן המצב הרבה יותר טוב.
במשחק היחיד שיצא לי לשחק (Command & Conquer 3 Tiberium Wars™) עד כה, זה מאוד כיף.
אני משחק על גרפיקה מקסימלית בכל הפרמטרים, וזה מאוד יפה.
אני יעלה עוד תמונות בהמשך ממשחקים.
- nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
מדיניות החלפת מסך בגין פיקסלים
1. החלפה למחודש לפי האמנה של דל : פיקסל1 דלוק קבוע או מעל 6 פיקסלים שרופים.amirn כתב:לא היה כתוב באחד הלינקים לשירות של DELL שמישהו הביא, שמחליפים אם יש פיסקל 1 שדלוק באופן קבוע? (או 6 כבויים)
ולפי מה שהבנתי, לא ניתן לבטל עיסקה אם נפתחה האריזה ו/או היה שימוש במוצר....
2. ניתן לבטל עסקה לפי חוק להגנת הצרכן עד 14 יום מהקנייה אם יש תקלה במסך.
במסך שלי (טפו טפו, חמסה חמסה) אין תקלות, בחנות שקניתי נמסר לי שמכרו כבר כמה עשרות מסכים כאלה ולא הייתה שום בעייה.
מסך מעולה לדעתי במחיר הזה.