מחפש מסך מחשב בגודל 22-24 אינץ שיתאים לצפייה בסרטי HD וגלישה ברשת.
התקציב הוא סביב ה 1500 שקל וכמה שפחות (בתקציב גבוהה , אני יודע להסתדר לבד כמו ה Dell 24" UltraSharp U2410 ) אבל כאן , אני באמת מדבר מראש על תקציב נמוך !
Dell 2209wa
Amazing screen!
You're welcome to see it at my home. Email me if you want.
Basicly any non-TN panel monitor will have great colors.
But if you play a lot then you can consider the TN panel due to their high speed panels
מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741789
הנתונים נראים טוב, וזה גם פיליפס. ראית אותו באפויס דיפו, קשה להשוות שם בין המסכים השונים אבל הוא נראה בסדר גמור. לעומת זאת גם ה-LG ןה-SAMSUNG שראיתי שם נראו בסדר.
מישהו יודע איפה ניתן לראות מסכים של דל בתצוגה?
אם יש לך סבלנות להישאר עם המסך הישן, DELL ישלחו לכאן בקרוב U2311H, מסך 23" IPS זול יותר מה-2209WA (בהתחשב במחירו באתרים שלה) . רזולוציה שלו 1920X1080 ויש לו חיבורי USB להיקפיים, DisplayPort ו-DVI (אין HDMI אך ממילא ניתן לקנות מתאם עבורו לכל אחת מהכניסות הדיגיטליות).
בטח רוב הקונים של ה-U2410 נושכים לעצמם את היד - היות והוא לא יהיה כלכלי לעומת המסך החדש, הצפוי להיות מכוייל ומדוייק יותר בצבעים, היות ויש בו מכלול צבעים הרבה פחות מורחב.
verborn כתב:אם יש לך סבלנות להישאר עם המסך הישן, DELL ישלחו לכאן בקרוב U2311H, מסך 23" IPS זול יותר מה-2209WA (בהתחשב במחירו באתרים שלה) . רזולוציה שלו 1920X1080 ויש לו חיבורי USB להיקפיים, DisplayPort ו-DVI (אין HDMI אך ממילא ניתן לקנות מתאם עבורו לכל אחת מהכניסות הדיגיטליות).
בטח רוב הקונים של ה-U2410 נושכים לעצמם את היד - היות והוא לא יהיה כלכלי לעומת המסך החדש, הצפוי להיות מכוייל ומדוייק יותר בצבעים, היות ויש בו מכלול צבעים הרבה פחות מורחב.
אני לא יכול להעריך זמן הגעה.
אולם ממה שאני זוכר ה-U2410 הוצע דרך ייבוא מקבילי בערך חודש אחרי שהפך לזמין בעולם, וחודש לאחר מכן הוצע בחנויות הקמעונאיות המובחרות בייבוא רשמי. ייתכן שהזמינות של ה-23" הנ"ל תהיה דומה פחות או יותר.
חבל שמחיר ההשקה לא שווה ערך או קרוב יותר ל-2209WA להבדיל ממה שקורה בארה"ב ואירופה. ייתכן שככל שיהיה זמין ביותר ויותר חנויות, המחיר שלו יצנח לאיזור ה-1200-1300 לאחר מספר חודשים.
חבל שמחיר ההשקה לא שווה ערך או קרוב יותר ל-2209WA להבדיל ממה שקורה בארה"ב ואירופה. ייתכן שככל שיהיה זמין ביותר ויותר חנויות, המחיר שלו יצנח לאיזור ה-1200-1300 לאחר מספר חודשים.
...
זה כל כך מוזר לי הפירסום הזה באתר שלהם, מכיוון ואני מתכתב עם דל ישראל שהפנו אותי אל האתר הזה. שם אמרו לי לפני 4 ימים לאחר שלדבריהם ביררו לי והם לא מתכוונים להביא את המסך.
nadavya, תשאל את החנות אם מדובר על ייבוא עצמאי פרללי משלהם, ובמידה שזה אכן כך מה המדיניות שלהם לגבי החלפה בגלל פיקסלים תקועים / מתים.
הייתי הולך על ה-U2311H, ולא על ה-U2410 שהוא סתם ביזבוז כסף ומראה כל מיני בעיות מוזרות אשר אינן מתקבלות על הדעת במחירו (בהירות מינימלית מופרזת לשימושי טקסט של 140 ניטים, וורדרדות לבן, חוסר אחידות מצד לצד וכיול צבעים לא הולם לאיכות המסך). עוד 120 פיקסלים לגובה לא באמת שווים עוד 800 ש"ח וממילא בסרטים לא ייראה שום הבדל בשטח הצפייה (נראה לי שדל בארץ מפחדים לייבא את ה-U2311H, מחשש שהוא ידחק את ה-U2410 שאולי יותר ריווחי).
אני צריך לקבל תשובה מאחד ממנהלי המכירות מהאתר הנ"ל שאני בהתכתבות איתו כשאקבל תשובה אפרסם פה. דרך אגב לפי דל ישראל האתר הנ"ל הוא יבואן רשמי של דל. מחפירות שלי במהלך היום לא מצאתי את המסך במחיר זול יותר בהרבה בחול אחרי משלוח ומיסים. גם לא נראה לי כדאי לקנות מסך בחו"ל.
לפי מה שנמסר לי כרגע המסך יגיע לארץ בעוד 3 שבועות, מחירו הוא 1580 ש"ח ללא דמי משלוח. אפשר לקבל את המחיר הנ"ל גם בתשלומים.
החנות ממוקמת בפתח תקווה איזור תעשייה מטלון.
לינק לאתר: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-u2311h.htm
אני כבר ביצעתי הזמנה למסך, החיוב נעשה אך ורק כאשר המסך מגיע לארץ. תיקון של מה שכתבתי בהודעה הקודמת הם לא היבואן של דל אלא הם קונים מיבואנים רשמיים של דל כגון: C-DATA, CMS. ניתן לראות באתר של דל ישראל את רשימת היבואנים הרשמיים של דל בארץ: http://www1.euro.dell.com/content/topic ... gen&~ck=pn
בכל מקרה האחריות היא של דל. לא שאלתי לגבי פיקסלים. אני יעדכן בהמשך.
לסוכן שדיברתי קוראים יגיל, מי שרוצה להזמין את המסך מוזמן להתקשר אליו: 054-2340919.