מחפש אוזניות כפתור ב 100 ש"ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
maxwell10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מחפש המלצה לאוזניות כפתור א אוזניות תלויות על האוזן ב 100 ש"ח ל MP3 של חברת Sansa.
חיבור 2.5 מ"מ אם אני לא טועה.

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #2 

לא הבנתי בדיוק מה כוונת המשורר באוזניות תלויות, אך ישנם הסאונד מג'יק PL30 ב-23 דולר מ-FOCALPRICE שהם יהיו מצוינות בשבילך!
מלבדם יש גם את ה-BETA BRAIN WAVES שגם עולות כך מאתר MP4 משהו (לא זוכר בדיוק את הכתובת כרגע).
אלו שתי אוזניות שאומנם מתומחרות במחיר זול, אבל מציעות המון מעבר ביחס למחיר מאוד זעום.

שים לב קצת לשינויים בבאנדל (ערכה) של כל אוזניות שמציעות אומנם דברים שונים ולמבנה-תצורה של כל אוזניה מפני שאת ה-30 לא ניתן ללבוש חוץ מהעברת הכבל מאחורי תנוך האוזן ואילו בבטא זה בר ביצוע להישתמש בהם בצורה "הרגילה"- תלוי בתוך האוזן וגם להעביר מאחורי האוזן, כך שאם זה פרמטר, זה לשיקולך.
הערה נוספת היא שאם חשוב לך באס אז לא כל כך תמצא אותו ב-30, את הצד הזה טוענים שיש יותר לבטא וגם יש להם פילטרים מיוחדים שנועדו להעשרת הבאס וטוענים שזה בהחלט משפיע ותורם לחובבי הבאס העמוק (אם אתה שומע פופ וכאלה ואוהב את זה).

ממליץ בחום על הPL30 מנסיון! (Y)
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

maxwell10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אני מעדיף לקנות בארץ למרות שכאן זה יוצא יותר יקר אבל אני צריך את זה לשבוע הקרוב.
יש לך המלצות לאוזניות שבארץ עולות 100 ש"ח?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

בטווח המחירים הזה אין יותר מדי הבדלים בין אוזניות הכפתור שנמכרות בארץ.
קנה מה שמוצא חן בעינייך מבחינת מראה, משקל ותחושה (כי אי אפשר לשמוע).
ה Sony J-10 הן דגם חביב ונוח עם איכות סאונד סבירה.

firstostrike
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 0

שליחה #5 

רגע רגע רגע, יכול להיות שיש כאן בלבול קטן, אתה רוצה אוזניות כפתור בסגנון מה שבא לך עם הנגן, או כאלה שנכנסות לאוזן?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #6 

firstostrike -
אוזניות כפתור הן אוזניות כפתור - והן דומות לאלו המגיעות עם הנגנים.
אוזניות IEM הן אלו הנכנסות לתוך האוזן, והן גם יקרות יותר.

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #7 

בארץ יש לך במחיר של קצת מעל ל-100 (115-160 משהו כזה) רק שתי בחירות וגם מהם אני לא מתלהב-
1) CX300 של סנהייזר, חרשו עליהם בכל העולם ויש אין ספור מידע. נמכרות ב-KSP נראה לי הכי זול בארץ אאל"ט תבדוק בזאפ ובחנויות הישראליות
2)JVC מרשמלו (כן, זה השם של הדגם!), עולה משהו כמו הסנהייזר 115-130 ש"ח בקרביץ ראיתי אותם פעם אחרונה אאל"ט וזה היה יחסית מזמן. יש עליהם גם מידע ברשת.
יש לציין שלא ניסיתי את האוזניות, אך יש להם שם לא רע ברשת. אילו אני הייתי בוחר כנראה שהייתי הולך על המרשמלו כי האטמיי ספוג-"מרשמלו" מאוד נוחים (לא יודע באיזה רמה הם) לעומת ה-CX300 שהם עם כבל אי-סימטרי שאני לא אוהב.

URILER- (כמעט) כל האוזניות כפתור שנמכרות סתם גרועות ולא שוות משהו. ישנם בודדים כגון PK1 של YUIN שהם לא רעות על פי דעות של אנשים, אך רבים מעדיפים בכל זאת IEM בגלל האטימה והמבחר.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #8 

Beta,
נכון - רוב אוזניות הכפתור אכן גרועות לפי הסטנדרטים שלנו, אבל זה לא אבסולוטי.
הוא ביקש אוזניות כפתור או כאלו שנתלות על האוזן בתקציב של 100 ש"ח. אני בספק שהוא מכיר IEM ויעדיף אותן.
לגבי ה CX-300, הן אחלה אוזניות ועבדתי איתן תקופה ארוכה (עד שאוזניה אחת הפסיקה לעבוד).
עבורי החוט הסימטרי דווקא היה מאוד נוח, ואיכות הצליל שלהן בהחלט מספקת לאוזניות של כ 30$.

firstostrike
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 0

שליחה #9 

uriler כתב:firstostrike -
אוזניות כפתור הן אוזניות כפתור - והן דומות לאלו המגיעות עם הנגנים.
אוזניות IEM הן אלו הנכנסות לתוך האוזן, והן גם יקרות יותר.
...
ידוע לי כל זאת, אני התייחסתי לעובדה שפותח הדיון ציין שהוא רוצה אוזניות כפתור, וBETA הציע אוזניות IEM, ולמרות זאת מקס לא תיקן אותו בעניין.

עכשיו לנושא, יש לי את הK312P של AKG שמאוד נחמדות, מיוצרות בויאטנם (זה כנראה יתרון) אבל הן לא הכי נוחות.

בתקציבים שלך יש לך את סדרת הMX החדשה של סנהייזר, הMX460 עם כבל אסימטרי (אוזניה אחת עם כבל קצר, אוזניה אחת עם כבל ארוך), או הMX560 עם כבל סימטרי, אני לא יודע עליהן הרבה, אבל אני מניח שהן טובות מהMX300-400-500 הישנות עם מלא חיקויים להן בשוק.

כל זאת בהנחה שאתה באמת רוצה אוזניות כפתור, עוד לא גילינו את זה.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”