שיפור של setup צנוע
שלום לכולם, קוראים לי יניב אני בן 20, ואני חייל.
אני קורא כאן הרבה בפורמים ולומד המון!
רציתי לשתף אותכם בsetup הצנוע שלי בחדר שינה ולקבל אולי כמה טיפים לשיפור.
אוקיי, נתחיל
טלוויזיה lcd 32" hitachi שאליה מחובר ממיר רגיל של הוט בעזרת rca, ומחשב netbook שמחובר בrgb.
לטלוויזיה, ליציאה של האוזניות מחוברים רמקולים דיי פשוטים של logitch דגם x120.
מהמחשב אני רואה סרטים ושומע מוזיקה. סה"כ החלוקה שיוצאת מהרמקולים היא 50% טלוויזה וסרטים ו50% מוזיקה.
למיטב הבנתי, גם הממיר של הוט וגם המחשב שלי תומכים אך ורק בסטריאו, לכן אין כל צורך ויכולת לשים מערכת או 7.1 5.1.
כרגע אני ממש מבסוט מהסטאפ הנוכחי אך הייתי רוצה מאוד לשפר אותו, חשבתי לכיוון של רמקולים harmon kardon soundsticks או z2300 logitech.
אם יש הצעות נוספות לשיפור אשמח לשמוע.
תודה מראש, יניב.
אני קורא כאן הרבה בפורמים ולומד המון!
רציתי לשתף אותכם בsetup הצנוע שלי בחדר שינה ולקבל אולי כמה טיפים לשיפור.
אוקיי, נתחיל
טלוויזיה lcd 32" hitachi שאליה מחובר ממיר רגיל של הוט בעזרת rca, ומחשב netbook שמחובר בrgb.
לטלוויזיה, ליציאה של האוזניות מחוברים רמקולים דיי פשוטים של logitch דגם x120.
מהמחשב אני רואה סרטים ושומע מוזיקה. סה"כ החלוקה שיוצאת מהרמקולים היא 50% טלוויזה וסרטים ו50% מוזיקה.
למיטב הבנתי, גם הממיר של הוט וגם המחשב שלי תומכים אך ורק בסטריאו, לכן אין כל צורך ויכולת לשים מערכת או 7.1 5.1.
כרגע אני ממש מבסוט מהסטאפ הנוכחי אך הייתי רוצה מאוד לשפר אותו, חשבתי לכיוון של רמקולים harmon kardon soundsticks או z2300 logitech.
אם יש הצעות נוספות לשיפור אשמח לשמוע.
תודה מראש, יניב.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אם יש לך מקום למשהו מעט גדול יותר, הייתי ממליץ על ה Microlab Solo 6c (שעולים כ 700) או ה"אח הגדול" - ה Solo 7C שסוקרו פה באתר.
לטעמי, נותנים צליל טוב יותר מה soundsticks במיוחד אם מדובר על חלל גדול יותר מאשר ישיבה ליד המחשב.
לטעמי, נותנים צליל טוב יותר מה soundsticks במיוחד אם מדובר על חלל גדול יותר מאשר ישיבה ליד המחשב.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אני לא מכיר חנויות בהן אפשר לשמוע אותם אבל יש אותם לכמה מחברי האתר לדעתי - אולי מישהו יוכל לעזור לך.
מצד שני - שווה לפנות ליבואן ולבדוק האם יש לו זוג בתצוגה (יש גם דגמים יותר קטנים בסדרה, שווה לך להתייעץ עמם).
היבואן לדעתי הם CD log - http://www.cd-log.co.il/brands_h.asp
מצד שני - שווה לפנות ליבואן ולבדוק האם יש לו זוג בתצוגה (יש גם דגמים יותר קטנים בסדרה, שווה לך להתייעץ עמם).
היבואן לדעתי הם CD log - http://www.cd-log.co.il/brands_h.asp
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73285
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
תוכל להאזין למוצרי מיקרולאב אצל המשווקים המורשים. הנה אחד מהם - יש לו סניף במרכז ובצפון:
www.tms.co.il
www.tms.co.il
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
מגבר משולב ישן ביד שניה+ זוג מדפיים יד שניה
אם יבחרו בצורה נכונה, יתנו שיפור משמעותית יותר טוב מכל זוג רמקולים למחשב.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
Re: מגבר משולב ישן ביד שניה+ זוג מדפיים יד שניה
opv כתב:אם יבחרו בצורה נכונה, יתנו שיפור משמעותית יותר טוב מכל זוג רמקולים למחשב....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
opv,
אתה צודק שסט של מגבר + רמקולים ייתנו תוצאה טובה יותר, אבל אני בספק שלחייל יש את הזמן והסבלנות לחפש ברשת, לחכות להזדמנות המתאימה, לנסוע למוכר ולקנות את הסט הזה.
בנוסף - אני בספק שתמצא ב 700 ש"ח (שזה מחיר ה 6C) סט ברמה טובה כ"כ בקלות.
אתה צודק שסט של מגבר + רמקולים ייתנו תוצאה טובה יותר, אבל אני בספק שלחייל יש את הזמן והסבלנות לחפש ברשת, לחכות להזדמנות המתאימה, לנסוע למוכר ולקנות את הסט הזה.
בנוסף - אני בספק שתמצא ב 700 ש"ח (שזה מחיר ה 6C) סט ברמה טובה כ"כ בקלות.