האם אני אשמע את ההבדל בין DTS לבין DTS HD MA וTRUE HD
תודה רבה לכם!
בקיצור, שווה להחליף את הסטרימר הנוכחי באיזה A200 נחמד.
כמובן שזה לא יהיה עכשיו, אלא בקיץ או משהו, אני אהיה בצרפת, ואשלח את הA200 לשם.(אין שם מכס, נכון?)
שאלה נוספת:
האם יש הרבה סרטי MKV שיש בהם את הפורמטים החדשים?(אלה התכנים שאני רואה, עד שאני אחליט שהגיע הזמן לבלוריי מלא)
עד עכשיו נתקלתי באחד, שזה AVATAR.
בקיצור, שווה להחליף את הסטרימר הנוכחי באיזה A200 נחמד.
כמובן שזה לא יהיה עכשיו, אלא בקיץ או משהו, אני אהיה בצרפת, ואשלח את הA200 לשם.(אין שם מכס, נכון?)
שאלה נוספת:
האם יש הרבה סרטי MKV שיש בהם את הפורמטים החדשים?(אלה התכנים שאני רואה, עד שאני אחליט שהגיע הזמן לבלוריי מלא)
עד עכשיו נתקלתי באחד, שזה AVATAR.
אני בהחלט מרגיש בהבדל בין פסקול DTS ל כזה שהוא DTS HD.
קשה לי לומר אם זה רץ הצליל עצמו או שעבודת המסטרינג היא יותר טובה מבכינת הפירוט.
מאוד קשה ל"תרגם " במילים את עינין הסאונד אבל אני אנסה להמחיש זאת כך מבחינת איך שזה נישמע לי.
DTS -צליל יוקרתי
DTS HD יוקרתי מאוד (פרימיום) צליל נוצץ משהו כלומר יותר פירוט עדינות בהפרדה והבדל בדקויות של צלילים.
שוב אולי מדובר בעבודת מסטרינג טובה יותר, עם יותר תשומת לב של מי שהיה אחראי על הרכבת הסאונד טרק.
אבל התחושה הכוללת שהעסק הרבה יותר, מה שאני קורה FINE.
מאוד קשה ל"תרגם " במילים את עינין הסאונד אבל אני אנסה להמחיש זאת כך מבחינת איך שזה נישמע לי.
DTS -צליל יוקרתי
DTS HD יוקרתי מאוד (פרימיום) צליל נוצץ משהו כלומר יותר פירוט עדינות בהפרדה והבדל בדקויות של צלילים.
שוב אולי מדובר בעבודת מסטרינג טובה יותר, עם יותר תשומת לב של מי שהיה אחראי על הרכבת הסאונד טרק.
אבל התחושה הכוללת שהעסק הרבה יותר, מה שאני קורה FINE.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אף אחד לא טען פה ,שאין הבדל שמיע בין DTS לבין DTS HD . מדובר על DTS CORE ו DTS HD . ה CORE מחולץ מה ה HD והוא משמעותית טוב יותר מה DTS הרגיל אבל בין ה CORE לבין ה HD ,לאוזני ,ההבדל זניח.Ofer01 כתב:אני בהחלט מרגיש בהבדל בין פסקול DTS ל כזה שהוא DTS HD.
DTS -צליל יוקרתי
אבל התחושה הכוללת שהעסק הרבה יותר, מה שאני קורה FINE....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
יש גם סרטים באיכות יותר טובה של סאונד שמגיעים עד ל 25M לשניה .menny כתב:ההבדל הוא עצום !!
תחשבו גם על כמות המידע בין 1.5M לבין כמעט 5M לשניה
למי שיש מערכת טובה והגברה טובה מומלץ בחום !!
...
ISTARMINI תוכל בבקשה להסביר מדוע לא ניתן לשמוע פורמטים חדשים מקבצי M2TS בודדים . והכי חשוב כיצד כן ניתן לשמוע ואיך מחברים תרגום . נאמר שהורדתי סרט בלוריי מלא , ולי יש מזרים של ISTART H5 , כיצד אוכל לשמוע את הפורמטים החדשים ( יש לי מגבר תומך) , אשמח מאוד לתשובה .istarmini כתב:מוכן למה?zeev78 כתב:ולכן אם פותח השירשור רוצה לשדרג ולשמוע בפורמטים החדשים האקסטרימר צריך לפנות מקום למשהו יותר עדכני, האם הפופקורן 200C מוכן או שצריך לתת לו להתבשל במיקרו כמה חודשים?elade כתב:רק עוד נקודה קטנה האקסטרימר הרגיל לא מוציא DTS HD MA
הוא מבצע DownMIX ל DTS .........
לא ניתן לשמוע פורמטים חדשים מקבצי M2TS בודדים ואין אפשרות להצמיד תרגום חיצוני, בהמשך הענין יתוקן.
סרטים במבנה BD מלא הכל עובד כולל תרגום חיצוני....
וכן כיצד מחברים תרגום לסרט בלוריי
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אצלך אין שום בעיה(המזרים שלך מדור קודם אבל הוא כן תומך בפורמטים חדשים מקבצים בודדים. לעומת זאת אתה לא יכול לנגן איתו מבנה בלו ריי מלא עם התפריטים וכו.. ). אתה צריך להכנס לספרית ה STREAM ולהוציא משם את הקובץ הגדול ביותר, שהוא למעשה הקובץ של הסרט. את כל יתר הקבצים והספריות אתה יכול למחוק.yshneider כתב:ISTARMINI תוכל בבקשה להסביר מדוע לא ניתן לשמוע פורמטים חדשים מקבצי M2TS בודדים . והכי חשוב כיצד כן ניתן לשמוע ואיך מחברים תרגום . נאמר שהורדתי סרט בלוריי מלא , ולי יש מזרים של ISTART H5 , כיצד אוכל לשמוע את הפורמטים החדשים ( יש לי מגבר תומך) , אשמח מאוד לתשובה .istarmini כתב:מוכן למה?zeev78 כתב:ולכן אם פותח השירשור רוצה לשדרג ולשמוע בפורמטים החדשים האקסטרימר צריך לפנות מקום למשהו יותר עדכני, האם הפופקורן 200C מוכן או שצריך לתת לו להתבשל במיקרו כמה חודשים?elade כתב:רק עוד נקודה קטנה האקסטרימר הרגיל לא מוציא DTS HD MA
הוא מבצע DownMIX ל DTS .........
לא ניתן לשמוע פורמטים חדשים מקבצי M2TS בודדים ואין אפשרות להצמיד תרגום חיצוני, בהמשך הענין יתוקן.
סרטים במבנה BD מלא הכל עובד כולל תרגום חיצוני....
וכן כיצד מחברים תרגום לסרט בלוריי
תודה...
קח את קובץ התרגום ותן לו בדיוק את אותו השם של קובץ הסרט ותשים אותם באותה תקיה.
בזה נגמר הסיפור. כנס לתקיה תפעיל את הקובץ ואתה תראה סרט+תשמע פורמטים חדשים (במידה והם שם) +תרגום. כמובן שאתה צריך להגדיר בתפריט של ה ISTAR שפת תרגום עברית.
בהצלחה
קודם תודה על התגובה המהירה , אז מה שאתה אומר זה שאני לא צריך את כל תכנות ה TXMUXER למינהן וכל עניין איחוד הקבצים ?
ומה לגבי סרטי בלוריי עם תרגום עברית שקיים אצלו בתפריט , כיצד אני בוחר אותו ? ע"י לחצה על השלט על כפתור SUBTITELS או שמא אני טועה ?
ומה לגבי סרטי בלוריי עם תרגום עברית שקיים אצלו בתפריט , כיצד אני בוחר אותו ? ע"י לחצה על השלט על כפתור SUBTITELS או שמא אני טועה ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תראה בדרך כלל 95% מהסרטים נמצאים בקובץ אחד בודד ואז אתה פועל לפי מה שהסברתי לך.yshneider כתב:קודם תודה על התגובה המהירה , אז מה שאתה אומר זה שאני לא צריך את כל תכנות ה TXMUXER למינהן וכל עניין איחוד הקבצים ?
ומה לגבי סרטי בלוריי עם תרגום עברית שקיים אצלו בתפריט , כיצד אני בוחר אותו ? ע"י לחצה על השלט על כפתור SUBTITELS או שמא אני טועה ?...
ב 5% הנותרים הסרט לא נמצא בקובץ אחד והוא מורכב ממספר קבצים.
במקרה הזה אתה צריך לדעת באילו קבצים מדובר ומה הסדר הנכון שלהם ולאחר מכן אתה צריך לחבר אותם לקובץ אחד.
על מנת לדעת אילו קבצים אתה צריך להשתמש בתוכנת BDINFO . על מנת לחבר אותם אתה צריך את ה TSMUXER .
לא נתקלתי אצלי בתרגום עברי מובנה בסרט אז אין לי נסיון. לדעתי זה לא יעבוד לך ואתה תצטרך להצמיד תרגום חיצוני אבל אולי אני טועה. הכי טוב תנסה .